2007

An other year has gone by.
Näst sista dagen på 2007 och tid att tänka över året som varit. Ett bra år och ett år som försvunnit med en rasande fart. Jag har levt, älskat och njutit, även om livet haft sina motgångar och inte visat sin bästa sida i alla lägen. Jag går vidare till 2008 som en starkare människa, känns det som iallafall, med en påminnelse om att jag ska lägga mest energi på mig och de människor jag älskar. De andra behöver man inte fixa och dona så mycket med när man inte får någon tacksamhet tillbaka.

Aldrig gjort förut: Pluggat på högskolan
Nyårslöften: Tog nästan hela året innan jag började leva efter det
Död: Ingen, som tur var
Land: Turkiet med min Älskling <3
Lärdom: Att jag ska sluta lägga så mycket energi på andra människor som inte ger något tillbaka
Framgång: Att klara av högskolan trots enorm prestationsångest
Skada: Ingen märkvärdig, dock massa blåmärken eftersom jag tydligen är otroligt klumpig
Köp: Inget utöver det vanliga, dock massa skor och kläder
Slöseri: Alla pengar som försvunnit iväg pga sockersug
Glädje: Att jag nu vet vilka som älsklar mig, precis som jag är
Jul: Antagligen den sista där jag bor hemma, får vi hoppas på
Program: För många serier & för lite tid :P
Önskan: Ingen speciell
Födelsedag: Efter tolvslaget irrandes runt letande efter min kuvertväska, neckad gratis inträde trotts födelsedag - aningen sur, bakisdag med S och E kollandes på Ivanhoe, myskväll med Älsklingen.
Må bra: Vännerna och Kärleken
Saknad: Tiden som varit när livet var lite enklare och man inte var fullt så vuxen
Människa: För många

Kom 2008 och ta mig med storm, visa vad livet har att ge

Det var ett tag sen

Nu var det ett tag sen man bloggade och julhelgen har passerat. Tillbringade dagen innan julafton med släkten och sen med Anna, Fia och Jä för en uppesittarkväll. Julafton var lugn och skön, tillbringade större delen av dagen i sängen och kollade på TV, sen blev det jullunch med mamma och pappa innan Kalle, paketöppning, ännu mera mat och sen hem till Älsklingens mamma och ha det trevligt. Juldagen bjöd på lite plugg och kvällen spenderades på Konrad och med trevliga människor. Trotts tidig hemgång pga missförstånd eller något så var det en trevligt kväll. Baiksgris på Annandagen och mellandagsrea med S, hittade två nya älsklingar - en kamera och ett par konjakfärgade pumps. Hem till Älsklingen och bara ha det skönt och på ett sätt njuta av att julen var över, alla krav och måsten. Bara det nya året att se fram emot.

I torsdags var det back in buissnes när det gällde pluggandet. Gick nog helt ok även fast motivationen inte är på topp. Spenderade kvällen med S och E och kollade på Tomten är far till alla barn :). Igår var det fredag och ännu lite mera pluggande. På kvällen blev det bowling med Älsklingen och hanns familj och släkt, mycket trevligt. Sen blev det bio, Bee Movie. Mycket bättre än jag förväntat mig och man skrattar mycket :).

Lördag idag och bara några ynka dagar kvar av 2007. Har spenderat dagen med näsan i böckerna och hoppas på att de ger något. Ikväll blir det mys med S och L, var ett tag sen vi sågs.

Bara en dag kvar

Så var det bara en dag kvar till julafton och julstämmningen har tokigt nog infunnit sig lite lätt. Dock ingen snö, men lite vitt frost på taken kan göra susen även det. Idag blir det mini-julafton med släkten och julklappslek och Bingolotto med Anna, Fia och Jä. Trevligt, undra vem som kommer ta en förlust i julklappsleken hårtast.

Fredagskvällen spenderades med min Älskling. Åkte ut till Maxi och trängdes med alla andra, men jag hade trott att det skulle vara värre. Sen hem till Älsklingen och bara mysa. Ligga och lyssna på Lasse och njuta av sällskapet. Lördag igår och pluggade lite lätt. Snackade även med S om allt möjligt. Tillbringade kvällen med min Älskling och hade det bra.

Nu ska jag njuta av julen och hoppas på att tomten kommer med ett fint paket till mig. Annars får jag skaffa mig det själv i mellandagarna.

Jullov light



Tillbringade gårdagskvällen med popcorn och massa slappande. Blev Spice Girls dokumentären och Ingenting är heligt med Magnus Betnér. Han är så jävla bra, helt otrolig. Bäst är trots allt det här klippet.

Gick upp relativt tidigt i morse och gjorde de sista övningarna som jag kunde. Sen gick jag på jullov light. Inget mer pluggande idag och bara lite i helgen. Men sen blir det nya tag i mellandagarna. Nu blir det bara softa och njuta av helgen. Kvällen kommer spenderas med Älsklingen som jag inte träffat på hela veckan. Massa mys.

Så blev lite lättare att leva

Vaknade med en klump i magen i morse och tankar som malde. Fick i mig lite frukost och sen promenerade ajg till bussen. Tankarna malde ännu lite mera, hur skulle jag lösa det här. Kom till skolan och väntade på Maria, väntade och väntade. Började bli riktigt orolig att hon hade bangat. Tillslut så kom hon och även läraren som vi stämt möte med. Gick till hans kontor och diskuterade inlämningsuppgiften där vi fått rest på resten, helt otroligt. Pratade lite om den, sen säger han "Det verkar som att ni förstår det här. Så ni får godkänt". Det var typ den bästa julklappen jag kunde få. Livet blev lite lättare att leva och det är nu mindre saker att oroa sig för. Sjukt skönt, leendet på mina läppar vägar att försvinna. Sen blev det sista föreläsningen på makron, hade man nog kunnat klara sig utan. Åkte hem och gjorde de sista anteckningarna på litteraturen.

Ikväll blir det en lugn och skön kväll. Ska ta och poppa mig lite popcorn och njuta av lite TV och att ett mindre bekymmer i mitt liv :).

Blå

De kan jag säga att jag är på armen efter besöket hos doktorn i morse. Skulle lämna ett enkelt blodprov, och det var en skjuksköterske student som skulle sticka mig. Och nu ser det ut som att jag blivit misshandlad. Inte världens roligaste. Dum som jag är lägger jag fram höger armen, men det tänker jag ju inte på för än efteråt och då väntar tre timmars föreläsning med skrivandet. Not fun. Blev föreläsning och sen snabbt hem och plugga. Fixade och donade en hel del. Men nu tycker jag det får räcka. Ska slänga mig in i duschen snart och sen ha en slapparkväll och förhoppningsvis sova tidigt.

Ledig imorgon och då blir det till att göra en massa uppgifter. På kvällen bär det av till Arlanda för att hämta E´s Kalle. Ska bli trevligt att träffa honom, är nyfiken på vad det är för person. Hoppas på att han är snäll, men det tror jag nog.

Snart är det julafton och jag längtar. Vill bara ge bort mina presenter och se om jag lyckats. Sen vill jag självklart ha ett litet paket själv också.

Lite jul



Så var ännu en helg passerat och nu är det inte många dagar kvar till jul :). Spenderade fredagskvällen hemma hos min Älskling. Kollade på Natt på museet, bättre än jag troddde. Somnade tryggt i min älsklings armar och sov hela natten lång. Vaknade vid lunch på lördagen, åkte och fixade lite ärenden innan jag blev hemskjutsad.

Lördagen bjöd på Julshow med S, E och Sanna. Blev förferre hemma hos Sanna, promenerade genom stan till BMB där det bjöds på show. Måste nog säga att julfest is the shit, för tillfället. Galet roligt vi hade tillsammans med alla företag. Vandrade hemåt strax efter 12 och stannade på BC innan vi åkte hem.

3:e advent igår och mys med Anna, Fia och Jä va planerat. Cyklade hem till en brunbränd Anna som kom hem från Thailand i torsdags. Sen kom även Fia och Jä, det blev massa snack, glögg och pepparkakor och lite planerande. En härlig dag som fick mig att glömma all stress med skolan. Kom hem med lite nya krafter och tog mig igenom två kapitel i kurslitteraturen utan större problem. Tillbringade kvällen med Älsklingen, massa mys och lite Parlamentet.

Måndag idag och frosten ligger kvar på taken, riktigt mysigt måste jag säga. Har spenderat dagen i sängen med att läsa de tre sista kapitlen i kurslitteraturen, slagit in och fixat de sista klapparna och lyssnat på julCD för att komma i stämning. Börjar nog kännas lite, hoppas på mer efter torsdag när man går på "lov". Fick även hem mitt paket från eleven.se, härligt med lite nya fräscha grejer. Ikväll blir det träning med S och sen hem till henne för lite kvalitetstid.

Spider pig


Oh lovely fredag

Äntligen äntligen fredag. Klockan är nu halv två och jag är färdigpluggad och hela helgen ligger pluggfri framför mig. Så underbart härligt. Snart blir det en värktablett mot smärtan i ryggen och en liten nap. Ikväll blir det hem till Älsklingen och ha myskväll. Det ska ätas tacos, mysas och kollas på någon bra film.

Torsdag igår och en helt okej dag. Värst va småbarnen på bussen till skolan som var så exalterade över att åka buss och att det fanns massa andra bussar. Föreläsning och äntligen var Maria tillbaka, Halelulja :). Åkte hem och satte mig och pluggade, blev klar många timmar senare och då var det raka vägen i sängen.

Imorgon blir det mysmorgon eller rättare sagt mysdag hemma hos Älsklingen. På kvälle blir det partaj för bådas del. Jag ska ut med brudsen på BMB och kolla julgalan och ha det trevligt. Hoppas bara på att showen är lika bra som den var förra gången. På sändag blir det ett härligt återseende med Anna som kommit hem från Thaliand. Lite fika och massa att ta igen.

Nu: värktablett och nap

<3

image30
Ibland är ord överflödiga, du vet vad jag känner för dig <3

Farligt farligt

Det är verkligen farligt farligt att sitta vid datorn när man är shoppingsugen. "Råkade" klicka mig in på eleven´s hemsida och göra en beställning på lite för mycket pengar. Men vad gör det när man kan välja faktura alternativet och betala om 30 dagar :P. Det muntrade upp min dag lite granna i alla fall.

I går var det tisdag och en segisdag. Föreläsning, as usual. Fick vara lite ensam eftersom Maria åkt på magsjuka, efter en veckas förkylning. Gick till Kåren och lämnade tillbaka de förbannade biljetterna till E-tuna. Nu blir det Julgalan och röj med S, E och Sanna på lördag. Mer uppskattat än massa strul i en annan stad. Lyxade till det på eftermiddagen och öppnade inte en enda bok. Fick lite ångest i morse dock när jag såg hur mycket jag har att göra. Får bli till att hoppa träningen imorgon och plugga i stället. Föredrar det framför att offra min planerade latis helg. Som jag har längtat efter den :).

Har spenderat dagen med näsan ibland massa böcker och papper, gått relativt bra men efter 6 timmar finns ingen motivation kvar. Nu blir det nog lite mer shopping som belöning innan det blir lite fix innan jag ska hem till Älsklingen och hålla galen katt sällskap innan Älsklingen kommer hem från jobbet.

Just another monday

I fredags blev det reunion på hög nivå. Matshopping på Maxi, mysmiddag och Idol-final. Kan inte bli så mycket bättre när jag är med mina tjejer. Åkte hem tidigt då jag var galet nervös inför lördagens omtenta i mikroekonomi. Somnade förvånansvärt lätt, jag som trodde att jag skulle behöva ligga vaken halva natten. Men istället vaknade jag vid 5 på morgonen och för då tyckte tydligen min kropp att det var lämplig att gå upp innan man ska ha tenta. Var i alla falla galet nervös hela morgonen och höll på och få hjärtattack när jag tittade på tentan. Men tog mig samman och satt och skrev non-stop i mer än fyra och en halv timme. Efter halva tiden hade jag gjort mindre än halva tentan, panik. Klarar ja det inte nu, veta jag fan inte vad jag gör. Vägrar göra om den i januari, då får den vänta till sommaren.

Slöt upp med S och Sanna efter tentan och uträttade lite ärenden. Det var smockfullt på stan. Tog bussen hem och började slappna av efter all stress. Tog en lång varm dusch och försökte inte tänka på tentahelvetet, kunde inte göra så mycket mer direkt. Åkte hem till Älsklingen, som nu ser av gästbloggen :P. Blev bara en massa softande och filmtittande, lite Svensson svensson och Catch me if you can. Men efter halv elva någon gång tog tröttheten över.

Söndag igår och det blev lite plugg, och resten av dagen bestod av en massa slappande. Välbehövligt. Hoppade över att åka hem till mormor och morfar.

Måndag idag och en ny vecka. Bara några få veckor kvar av året nu. Har inte gjort speciellt mycket idag. Pluggat lite och försökt styra upp våran partykväll i E-tuna, men det verkar ju gå åt helvete. Så vi får se hur det blir på lördag. Ikväll blir det träning med S.

Gästblogg av den så omnämnda "Älsklingen"

Ibland så får väl även jag bjuda till och gästblogga, se om jag kanske får upp lusten till att blogga igen nu när man testar detta. Ligger i dagsläget i min soffa, tittar på Catch Me If You Can och spelar en pokerturnering - på Sanne's laptop. Tur att man har en medgörlig pokeränka och förstående flickvän. (Kanske går lite hand i hand där?)

För övrigt bjuder inte livet på några större överraskningar, mer än att jag själv återgår till mitt gamla arbete i Kungsör på måndag. Så om nån är kund på Optimal Telecom och vill whina, slå mig en pling så styr vi en kompensation på ett par hundra så blir alla nöjda och glada. Och jag får lite högre lön!

Annars stundar juletid med ett evighetsprojekt till julgrans fot, en julgransbelysning som trots diverse felsökningar vägrar att vara medgörlig och en katt som är mer vild än tam. :) Men den bjuder jag på. Förövrigt så har jag lite serier jag kollar på på dvd just nu, både Scrubs, Vänner och Lost ser jag igen. Säsong 6 på Vänner och Scrubs är påbörjade och säsong 3 på Lost är halvvägs. Det blir lite jobbigt när man börjar tänka sig Chandler vid namnet J.D. och man inser att det är för mycket på samma gång.

Nu ska jag inte oroa er mer utan jag överlämnar ordet till Sanne för nästa post på denna blogg och på återseende på en blogg nära dig! Gud Jol.

Sliten

Det är bara förnamnet. Känns som jag pluggar mer än jag sover, men efter helgen blir de ändring på det. Sliten i kroppen och i huvudet, men bara några dagar kvar nu.

Tog mig en sovmorgon i morse, men Maria väckte mig med ett sms. Jobbigt värre, och inte kunde man somna om heller. Gick upp och tog en lugn morgon innan jag tog bussen till skolan. Gick och terroriserade Kårexpeditionen lite innan föreläsningen. Nu är det i alla fall klart, efter många om och men, att jag, S och E åker till Eskilstuna den 15 och tömmer baren på Kåren. Sjuktkul ska det bli. Föreläsningen gick bättre än förväntat, så man ska inte klaga. Fick sluta en kvart tidigare men kom hem samma tid som vanligt. Undra hur det kan komma sig. Måste ha något med VL att göra, hann passera två stycken av varje buss innan min kom. Lunch och plugg när jag kom hem. Fick mig ett litet snack med Annisen från Thailand, trevligt trevligt. Hon och H har bara en vecka kvar på sitt äventyr och sen är allt som vanligt igen :). Planer är i alla fall uppstyrda.

Ikväll blir det julgala med S på BMB, trevligt. Hoppas på att lite julstämmning infinner sig. Annars bara kul att njuta lite. Imorgon är det fredag och då har E äntligen kommit hem. Några veckor hemma över jul och sen tillbaka till Kristianstad. Men på fredag ska vi njuta, middag och massa snack :).

Vår dag

Idag är det vår dag, min & Älsklingens. Ett antal månader har passerat sen det blev vi två. Kan nämna att det är 50+ någonting. Att träffa en människa som förstår mig innan och utan och verkligen får mig att må bra. En person som jag kan ligga helt tyst bredvid och känna mig som världens lyckligaste. En person som med sina ögon kan få mig att smälta. En person som jag verkligen Älskar. En person som är Min. En person som jag stöttar. En person som jag vill ska ha det bästa. En person som i mina ögon är så bra och underbar.

Jag Älskar Dig <3

Reunion

image29

Reunion med mina bästaste tjejer på fredag. E kommer hem från K-stad över julen och det ska firas :). Blir en härlig kväll med middag och Idol. Jag längtar <3.

Linda ska ha ett stort tack för att hon fixade en härlig desig till mig :). En supertrevlig tjej som gör väldigt snygga grejer.

Behov

Känner ett behov av att blogga, men har inget intressant att blogga om. Biblioteket idag, massa plugg och nu är hjärnan helt mos. Träffade S och skaffade biljetter till Kårens sista suck, ska bli så kul. Blir träning ikväll med S och L. Inte så värst taggad, men får hoppas på att det ger sig. Lär behövas efter gårdagens bakning och matlagning. Gjorde förädiskt goda mockarutor med så sjukt onyttiga, bara för att nämna 0,5 kg florsocker. Träning behövs :P.

1:a advent

Så var julen här, eller kanske inte på riktigt. Inte en snöflinga så lång ögat kan nå. Några fjuttiga högar med smält och smuttsig snö ligger lite här och där. Typisk svensk jul med andra ord. Får väl ha hoppet kvar tills några dagar innan jul, har inte snön kommit då så behöver den inte komma alls.

Fredagen spenderades med plugg, duktig student. På kvällen blev det fika och massa snack med Jä. Massa mysigt och tiden bara flög iväg. Så skönt och ses och bara prata om allt, speciellt våran gemensamma dåliga torsdag. Life sucks sometimes. Kom hem och såg att Andreas fick lämna Idol, äntligen säger jag bara. Amandas verision av Hallelulja gav mig gåshud. Så bra, nästan för bra, tårarna var inte långt borta.


Lördag och busväder igår. Spenderade dagen med näsan i böckerna och gjorde lite framsteg, ännu duktigare student. Spenderade eftermiddagen med att prata med S och kolla på Ciderhusereglerna. Kvällen spenderades hemma hos Älsklingen, massa mys med massage och välbehövlig ompyssling. Kan inte förstå att någon får mig att må så bra. Kan vara för att han är bäst <3.

Tanken för söndagen var tidig uppstigning, men jag stannade kvar i sängen i stället och sov en timme längre. Välbehövligt må jag säga. Har pluggat lite och snart ska det fixas innan man ska iväg. Det är pepparkaksbak och matlagning som står på schemat med S och L. Mycket trevligt. Och imorgon börjar en ny vecka.

image25
Saknar <3
Julklappsbyte?

RSS 2.0