En hyffsad kväll

Även fast dagen igår var riktigt pissig så blev kvällen mysig. Jag fick en ursäkt, S och jag styrde planer och Älsklingen var med på TV :). Fick en välförtjänad ursäkt efter utskällningen, det tackar jag för då jag verkligen inte förtjänade utskällningen. Men nu lägger jag det bakom mig och går vidare.

Pissigt väder ute idag som gör att man bara vill ligga i sängen och gosa, men icke. Sitter vid köksbordet och pluggar och letar lägenheter. Men det senare går inget vidare. Blir plugg för hela slanten idag och ikväll blir det dejt med Jä. Ska muntra upp varandra efter dåliga torsdagar. Lyckades i alla fall låta bli att missbruka HM´s webshop igår när livet var pissigt. Strongt gjort tycker jag. Drömmer fortfarande om att åka till Vingåker och shoppa loss, men till det behövs mycket pengar, som inte existerar.

Annars blir det en soft helg. En del plugg och på söndag är det julbak, middag och film med S och L. Mys :).

I´m just not worth it

Tydligen inte värt något av livets goda idag. Drömen sprack idag på eftermiddagen och det gör ont. "Det kommer flera" har blivit en stående fras i min fars mun. Fick dessutom en utskällning idag för att jag inte skulle träna och min ursäkt ansågs inte acceptabel nog. Känns inte bra att ge den personen något man fixat för att den varit duktig och att man som kompis är stolt. Pallar inte sånna påhopp, kan bero på att ja är för snäll för att vara elak tillbaka. Men nästa gång kanske det är värt att vara elak tillbaka.

A very shity day helt enkelt.

Just another day

Det värmer när du säger att jag förtjänar det. Jag hoppas också att någon annan inser att jag förtjänar det.


Ännu en dag har börjat. Torsdag och slutet på veckan närmar sig. Ledig igår, spenderade dagen med plugg och väntan. Fick träffa min Älskling på kvällen och gosa lite. Hade svårt att somna, många tankar som snurrar runt i huvudet. Spänd av förväntan och lite läskigt. Skola idag sen hem och plugga lite. Ingen träning ikväll, både S och jag är snuviga så det är inge bra.

Fredag imorgon och äntligen helg. Dejt med Jä står på planeringen :).


Ångest

Det är ångestframkallande att leta lägenhet. Har suttit och ringt runt till varenda hyresvärd jag kan få tag på i Västerås under dagen och försökt hitta en ledig lägenhet. Men ingenting. Inte en enda ledig lägenhet. Och jag känner bara hur livet blir jobbigare och jobbigare. Jag har en visning på en bostadsrätt jag ska gå på ikväll, men det blir ju så galet dyrt och med tanke på att räntan är på väg upp och bostadspriserna på väg ner så är det i stort sett en ren förlustaffär att köpa en lägenhet. Men det finns ju inga hyresrätter heller. Känner att jag verkligen inte vill bo hemma så mycket längre till. Längtar bara efter att ha mitt eget, göra som jag vill och med ingen som lägger sig i och säger hur det borde vara. Själklart är det väldigt skönt att bo hemma med all service som det innebär, men självständigheten och friheten skulle vara så mycket mer värt. Får så ut ett tag till, och det är ju inte så att jag vantrivs, men något eget skulle göra mig så mycket gladare. Någon som har en trevlig hyresrätt kan ju höra av sig :).

Blev en massa plugg igår och en del softande. Ska erkännas att jag inte kom ur morgonrocken för än efter jag käkat kvällsmat. Då är man riktigt lat. Kollade på Tomten är far till alla barnen med S igår. Det är verkligen vår film, kan ju scen för scen snart. Måndag idag och jag har varit ledig. Har pluggat en del och letat lägenhet den resterande delen. Ikväll blir det visning på en bostadsrätt och sen träning med S och L.

Snäll flickvän






Snäll flickvän köper blommor till sin Älskling för att hon tycker han är så bra <3








Kanske borde jag

image24
Bild: Älsklingen (från 2005)

Göra en insats här på bloggen. Har inte bloggat på några dagar nu och tiden har inte direkt funnits. Tisdagskvällens konsert med LW var underbar. Hamnar dick inte i topp av de spelningar jag sett med honom, bäst hitills är den på Zinkensdam förra sommaren. Tisdagskvällen var underbar på alla sätt, det blev mer en spelning där man njöt av de gammla trogna favoriterna och de nya låtarna tog sig inte riktigt. Men överlag är jag väldigt nöjd.

Åkte hem till Älsklingen efter och somnade tryggt i hans famn. Sov gott och länge och kom inte upp för än runt lunch i onsdags. Välbehövligt med galet lång sovmorgon och bättre start på dagen kan man inte få än att vakna bredvid min Älskling <3. Åkte hem och pluggade lite, sen blev det träning med S. Har beslutat att vi ska ta tag i våran träning igen, och det gick helt ok. Åkte hem till henne och fixade tacos, efter en hel del strul med tillbehör. Sen blev det lite zapande mellan fotbollen och några serier. Tur för Sverige att dom toh sig vidare till EM, var inte så övertygad och trodde faktidkt att de kunda klanta bort det ordentligt. Men grabbarna skötte sig.

Torsdag och en jobbig och seg sådan. Träffade Maria tidigt i skolan för att göra klart resten på våran inlämningsuppgift som börjar ge mig magsår vid det här laget. Fixade så gott vi kunde och sen skickade vi iväg den, hoppas han blir nöjd nu och att man inte får ett sarkastiskt mail tillbaka som man brukar kunna få. Hjälper ju inte så värst mycket, men men. Sen blev det föreläsning, inte den mest inspirerande. Men hoppas bitarna faller på plats på tisdag. Hem och fixa en massa och sen iväg och träna med S och L. Gick kanoners så jag åkte nöjd hem och åt lite innan jag somnade sött.

Fredag idag och vädret visar inte sin bästa sida. Kanske tur det för då hade det varit mer lockande att ta en promenad och hoppa över pluggandet. Men när det bara är grått ute känns det mer produktivt och plugga, även om sängen hägrar. Så nu får det bli lite plugg och sen kanske sängen och TVn får sällskap.

Imorgon <3

image23
Bild: www.rockfoto.nu

Can you feel the love tonight

Jag vaknar och kan inte andas för att jag är så förkyld. Du märker att jag tycker det är jobbigt. Du följer med mig upp och ser till att jag får i mig lite vatten och en panodil. Vi går ut på balkongen, du håller om mig och där står vi mitt i natten och håller om varandra och tittar ner på poolen och njuter av hur fridfullt allting är. Sen gåt vi in och försöker sova vidare för att vakna upp till en ny dag.

Ett minne som vär lite knasigt med som värmer, det visar hur mycket du bryr dig om mig och hur mycket jag uppskattar dig. Jag Älskar Dig <3

image22
Bild: www.deviantart.com

Han smyger som en mokasin

Han smyger som en mokasin är S sockerkoma utlåtande om Mattias i gårdagens Idol

Fredag igår och äntligen helg. Ledig som man va gjordes det lite nytta på förmiddagen. Fick mig även en pratstund med Anna direkt från Thailand. Saknar henne så tokigt mycket. Saknar alla så tokigt mycket, men det är inte lätt att ses när alla är upptagna på sitt håll eller inte bor i samma stad. Eftermiddagen spenderades med att inte göra mycket. Hjärnan tog helg och jag softade. Spenderade kvällen hos S, Idol och en Beck film. Blev lagom chokade av att Mattias röstades ut och att Amanda satt säkert.

Lördag idag och landskamp ikväll. Blev lite plugg på förmiddagen, nu blir det till att inte göra något speciellt och ikväll bär det av hem till Älsklingen för mys och landskamp.

Ibland vill man bara hata kollektivtrafiken

Ibland vill man bara fått ett utbrott på kollektivtrafiken och ibland älskar man den. Eller älskar var väl ett starkt ord, men det är skönt att sätta sig på bussen med sin musik och bara koppla bort allting annat. Men ibland, som i tisdags morse och i dag så vill man bara hata den. När man sätter in enkelbussar under morgonens mest traffikerade avgångar och bussen är så full att folk står som packade sillar efter 4 hållplatser eller när det ska gå en buss med det inte kommer någon och man kommer försent för att VL har tabbat sig.

Torsdag idag och veckan närmar sig sitt slut. Träfade Maria i skolan i morse och fixade med inlämningsuppgiften och kom en liten bit på vägen iallafall. Blev lite att fundera på över helgen. Sen föreläsning och hem och plugga. Fick sitta i telefonkö till Studera i en halvtimme för att fråga vad de menar med mailen de skickar till mig. Ingen träning ikväll, hade dock varit skönt, men blir walk med S.

En riktig mysonsdag igår. Tidig uppstigning och plugg fram till lunch. Sen blev det en utflykt till Hälla med Älsklingen, IKEA och lite annat besöktes innan vi åkte hem till Älsklingens mamma och fikade. Kvällen spenderades hemma hos Älsklingen med hockey på TV, Huddingen-VIK. Och det gick inte bra.

Måste skaffa mig ett bättre psyke

Har kommit fram till att jag tänker på tok för mycket. Och av någon underlig anledning så tror jag att allt ska gå åt helvete oavsett vad som händer. Lärde mig idag att världen inte går under, det finns ingenting som är hela världen och allt ordnar sig så småning om. Det tar bara lite längre tid och lite mer ansträngning. Måste dock ändå skaffa mig ett bättre psyke. Undra hur och var, Maria föreslog ironiskt HM. Men jag tror inte dem säljer det där :P. Jag gjorde allt jag kunde, ställde mig trotts allt in på att få göra allt igen. Men det gjorde fortfarande ont när jag fick det bekräftat.

Måndag igår och ny vecka. Föreläsning och lite plugg. Fotbollsgala med S, värst var Ola Salo i sin skin sparkdräkt. Illamående på hög nivå från våran sida. Bäst var den fulla göteborgaren som inte kunde svara på frågorna ordentligt och skömmigast var när Almenäs tvingade Ljungberg att lova att de vinner på lördag. Jobbigt jobbigt.

Tisdag och en bit in i veckan. Motgång, föreläsning och plugg. Träna med S, vi ska ta tag i våra liv efter en latisvecka. Sen blir det hem och bara slappa. Ledig imorgon, skönt värre. Plugg och träffa Älsklingen står på schemat <3.

Om du lämnade mig nu...

Ett skepp kommer lastat...

Med vad då? Ett kusinbarn :). Oh yes it´s true. K och A visade idag upp en söt liten bula hemma hos mormor och morfar som ska vara ett barn i slutet av februari. Underbart härligt. Kan nog inte bli en så mycket bättre jul och vår.

image21

Annars har dagen spenderats med att göra ingenting. Otroligt skönt och kanske lite väl mycket latmask, får ta igen det i veckan. Åkte iväg hem till mormor och morfar på eftermiddagen för middag och fars dags firande. Älskar mormors mat :). En toppen avslutning på veckan.


Latis

Idag har det varit en stor latis dag, har ännu inte kommit upp ur sängen och har napat två timmar på eftermiddagen. Otroligt skönt måste jag säga och helt välbehövligt. Har dock ägnat mig åt lite pluggande i sängen. Kvällen kommer nog spenderas med S och förhoppningsvis L.

Igår var det fredag och jag var ledig. Blev lite pluggande och en lite fixande. Spenderade kvällen hemma hos S, blev mat, Idol och Pretty Women. Kan inte räkna hur många gånger vi sett den nu, men den är fortfarande lika bra. Så många gånger vi spenderat en söndag framför den här och bara mått bra. "She rescues him right back". Min all time favorite skulle jag tro. Och musiken gör det ju inte sämre heller.



Drömmde att Anna kom hem inatt. Hon och Lollo kom tillbaka till Sverige bara för att se Fia spela en match, sen var hon borta på andra sidan jorden igen. Otroligt glad jag blev av att få se henne igen, men otroligt jobbigt att hon lika snabbt försvann igen. Får sakna henne ända fram till i mitten av december.

Sliten torsdag

Så kom torsdagen som min hjärna varit inställd på hela veckan. Och så orkar den inte med det, hela huvudet bara mos, vill sova hela tiden. Förstår inte varför. Blev tidig uppstigning för att se väglaget, fick bli buss till skolan. Mysigt på ett knasigt sätt, minnen från gymnasiet, hur sköt det bara va att sitta bredvid någon av mina kära vänner med musik i öronen men inte säga något till varandra. Det var tider de, saknar det på något knasigt sätt. Åkte tidigt till skolan och läste lite innan föreläsningen, den segaste föreläsningen i världshistorien. Multiplikatorer upp och ner, sluten eller öppen ekonomi och pengar. Tur att boken är tokigt pedagogisk. Tog bussen hem med min hjärna som bara va mos. La mig i sängen med en filt och lästen en vanlig bok. Har inte hänt på länge, och det var underbart. Bara fantisera sig iväg om hur platser och människor ser ut, avkoppling för min hjärna. Torsdagkväll nu och egentligen borde det tränas, men motivationen har inte funnits för mig och S i veckan. Blir en walk ikväll och nya friska tag nästa vecka.

image20
Bild: www.deviantart.com

Föreläsningen med Riksbankschefan igår var helt ok, ingen tråkigt talare men ingen överdrivet bra heller. Intresantast under hela föreläsningen var när han gick igenom räntan och hur dom bedömmer den och så. Kan bara säga att den kommer stiga. Sen blev jag hämtad av Älsklingen på skolan, åkte och handlade och sen gjorde vi en mumsig salad. Blev massa mys framför TV:n, dock inget Greys då det var fotboll.

Imorgon är det fredag och snudd på helg. Blir lite sovmorgon och en del plugg så att hela helgen inte behöver spenderas med näsan i böckerna.

Vinteronsdag

image19
Bild: www.deviantart.com

Snön faller kraftigt men sakta utanför köksfönstret. Trotts att den smälter på direkten när den landar på marken är det rogivande på något sätt. Längtar nästan tills det blir massor med snö och lite lagom kallt och solen skiner så de bara sticker i ögonen när man är ute. Sen kommer man in med rosiga kinder och njuter en kopp te.


Tisdag igår och mkin hjärna var helt felinställd trodde att det var torsdag, precis som den trodde i mpndags också. Så knasigt det kan bli ibland. Lunch på Kåren med S och hennes klassisar och sen eftermiddagsföreläsning. Gick helt ok, trotts att läraren blev så ivrig över att skriva snabbt på tavlan att hela tavlan skakade och halva klassen fnittrade. Tillbringade kvällen hos S, en riktig slappar kväll , Uggly och Desperate. Sämst var dock cykelturen hem, svinigt kallt.

Onsdag och mitten på veckan, börjar närma mig torsdagen som min hjärna envisas med att vilja ha. Tidig uppstigning i morse för att plugga. Har nu setat i 6 timmar och pluggat och är äntligen klar. Nu blir det softande och fix. Gästföreläsning av Riksbankschefen på eftermiddagen, kan vara intressant då det kommer till största del handla om det jag läser nu. Sen blir det raka vägen hem till Älsklingen <3. Bara vara och inte bekymra mig om någonting.

Tisdag

image18

Bild: www.deviantart.com

Måndag igen

Så va det måndag igen, alltid denna tråkiga måndag. Förstår inte riktigt vad den kommer ifrån, men den ingår väl i hela den här veckogrejen som existerar. Blev tidig uppstigning i morse för att plugga. Lite svårt att veta hur mycket man ska läsa när föreläsningsschemat inte stämmer :(. Blev lite läsande och allmänt fix innan jag cyklade iväg till skolan. Hämtade inlämningsuppgiften i mikroekonomin, ingen rolig syn, massa rött men det ska ordnas till. Tänker inte ge upp nu, så mycket som jag slitit med den uppgiften och med tentan. Allt ska klaras även om det tar flera försök. Satt på föreläsningen och hängde med helt okej, glad att boken är näst intill överpedagogisk. Cyklade hem med S i kylan, gjorde lite planer för kvällen.

Nu har det ätits och fixats lite så nu är det bara att slappa innan jag ska hem till S. Blir en promenad och sen möjligtvis lite TV.

image17

Bild:www.deviantart.com

Första snön för i vinter

Helgen har varit en riktigt toppenhelg. Började i fredags med lunch och fix hemma hos S, begav oss sen ner till stationen för att ta tåget till Uppsala. Kom fram utan större problem, låste in våra väskor och begav oss ut på stan. Blev en del fönstershoppande, fika och mat. Fixade iordning oss och begav oss till en bar och drack lite cider. Sen var det dags för utgång. Underbar musik, förträffligt sällskap och sen en live spelning. Efter spelningen lämnade vi krogen och upptäckte att det snöade. Första snön för den här vintern, mysigt men väldigt kallt. S och jag fick snällt vandra runt och slå oss ner på diverse snabbmatsresturanger eftersom bussen hem inte gick för än kvart i fem på morgonen. Vi överlevde, trotts att vi förs som bara den. Sov hela vägen tillbaka till Västerås, hoppade på cyklarna och cyklade hem till S och sov några timmar till.

image15


Lördagen började med cykeltur hem, fick lite lunch och sen åkte jag hem till Älsklingen. Fotboll stod för underhållningen. Inte världens bästa match, men ett väldigt bra referat på sista målet :). Blev lite mer fotboll och lite film innan vi åkte ner till Spicy och hämtade mat. Mycket onyttigt men massa gott. Sen blev det ännu lite mera film, innan tröttheten kom ifatt mig.

Vaknade utvilad i morse, för ännu en söndag. Söndagar måste verkligen vara de jobbigaste dagarna. Förstår inte varför, men så är det bara. Dagen har spenderats med massa plugg. Ikväll blir det bara till att ta de lugnt med Älsklingen som tittar förbi senare.

image16

Omständigheter

Nya kursen började i tisdags. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, verkar helt ok trotts att första föreläsningen var allmänt seg. Träffade Älsklingen på stan innan och åt en god lunch. Bästa uppladdningen :). Träffade S på kvällen, bakade chokladmuffins med noblesse, mumma, och kollade på rosa bandet gala.

Igår var det onsdag och jag var ledig, igen. Tillbringade större delen av dagen med att läsa kurslitteratur. Gick helt ok, förutom att de första två kapitlena var ren repetition på mikorekonomikursen. Men vad ska man göra. Igår var det även två år sen jag tog körkort. Så nu kan jag nästan göra vad som helst utan att bli av med körkortet. Men det är ingenting som ska utnyttjas. Träffade Älsklingen en kortis igår kväll, åkte hem efter vissa omständigheter, men fick prata med Älsklingen i telefonen och kolla Greys i min ensamhet. Blev en natt med för lite sömn, men det till trotts vaknade jag innan klockan ringde. Nya tag idag.

Idag är det torsdag och två månader kvar till det nya året. Galet fort 2007 har gått. Föreläsning på eftermiddagen, sen blir de till att stressa hem, äta lite och sen slänga sig iväg och träna med S och förhoppningsvis L också. Ikväll blir det bara massa fixandet och trixande, för imorgon åker S och jag till Uppsala för partaj :).

RSS 2.0