Bland det bästa just nu


Höstrusk

De är vad det är utanför fönstret, det blåser och regnar och är väldigt mörkt ute. Inte det finaste höstvädret som mamma och pappa kommer hem till idag efter en vecka på fuerta ventura.

Har haft en galet skön helg. Fredagen bjöd på en visit till Uppsala för att hälsa på Jä. Vandrade i lite affärer, shoppade en del och trängdes med alla andra som fått pengar, fick testa på att åka buss själv genom Uppsala, men det gick också bra. Sen blev det mysmiddag hemma hos Jä, kyckling och potatisallad och lyxefterrätt med chokladmousse och hallon. Självklart en massa snack och skratt innan det var dags att hoppa på bussen tillbaka till Västerås.

Lördagen började tidigt, skulle träffa Älsklingen kl.11 på stan men var nere till kl.10, ville shoppa lite innan eftersom vi egenligen skulle till Åsby. Blev lite allt möjligt som fick följa med mig hem från stan bla. en väska, två par jeans och en kjol. Lever verkligen inte som en student just nu, men får väl göra de nästa månad istället. Åkte till Åsby och hade det mysigt, köpte lite skålar till min serie, så nu är det inte mycket som fattas. Sen blev det pizza hut till lunch och sen skulle vi bara in en snabbis på IKEA för att köpa galgar åt mig. Men Älsklingen fick lust att köpa ett vitrinskåp bara sådär, så det blev lite tyngre än vi räknat med. Sen var det dags för handboll, favvis fia spelade. Men dom förlorade :(. Åkte hem till Älsklingens mamma och hälsade på en snabbis innan vi åkte hem till mig och var helt döda efter en lång dag. Kvällen bjöd på tacos och TV och tidigt sovande.

Myssöndag för hela slanten, kom inte upp ur sängen förän på eftermiddagen. Älsklingen åkte hem och jag fixade och donade lite innan jag och S skulle träna. Sämsta passet igen, börjar bli så trött. Åkte hem och käkade och hade mig innan det bara av till S för att kolla nya Beck med henne, Sanna och Jonas. Mycket trevligt.

Idag kommer mamma och pappa hem. Så dagen började med städning av hela huset, diskande och sen handla. Så då har jag varit en mycket duktig dotter. Ska bara lata mig i sängen resten av dagen och ikväll blir det träning med S. Sen kommer mami och papi, hoppas på en liten present :).

Så var det över

Nu är tentan gjort och jag kan inte göra mer än vänta. Håller tummarna för att det gick bra, men är inte helt säker då läraren verkar vara en sån som vill sätta dit elever. Tisdagen spenderades i skolan med Maria och två killar från klassen, massa diskutioner och ritande. På kvällen blev det häng med S och L, välbehövligt för att ha tankarna på annat håll. Igår blev det sen uppstigning och inte mycket gjort på förmiddagen, gjorde allt för att inte tänka på tentan. Kollade på kvällens Greys och fixade lite lunch. Sen var det dags att bege sig. Skrev tenta i över tre timmar, kom ut och var helt slut i huvudet. Åkte hem och gjorde mig en god salad och däckade nästan i soffan. Älsklingen kom sen över och skakade liv i mig, men sen fick jag sova i hans famn hela natten lång.

Segismorgon i morse, kom tillslut upp ur sängen och skjutsade Älsklingen till jobbet. Var tvungna att skrapa rutorna innan :(. Dagen har bestått av massa fixande och trixande. Har bland annat bakat massa muffins och en sockerkaka, hoppas de smakar bra. Snart blir det en onyttig lurre med S och sen blir det träning med henne och förhoppningsvis L.

Imorgon bär det av till Uppsala för lite shopping och en dejt med Jä. Kvällen spenderas med S och hennes kussar.

image13 Min nya favvis, hoppas att den finns i ett paket från tomten :)

En helg med massa snygga killar

Fredagen bjöd på tentaplugg på hög nivå. En liten promenad på eftermiddagen för att hämta ut biljetterna till Melodifestivalen. Sen började helgen med den första snygga killen, Peter Jihde dansar loss i TV i Idol. Mycket väl godkänt :). Kollade Idol och några serier på femman innan tröttheten tog över. Lördagen spenderades i sängen med massa tentaplugg. Sen blev det lite fix innan Jä kom och hämtade mig. Åkte och handlade, gjorde en kalas god middag med efterrätt och sen bar det av för att kolla på Ladies Night. 3 000 tjejer och 3 killar i samma rum, de ni. Helgens andra snygga kille blev Martin Stenmark, bjöd på underbar show, singering och fotografering. Idag är det söndag och egentligen borde det pluggas mer än det gör, men motivationen finns inte. Blir träning på eftermiddagen med S och L sen kommer helgen avslutas med mitt favvo ögongodis som bara förstår mig så bra som ingen annan kan. Inga ord behövs, vi känner varandra för bra ändå.


Sometimes

Jag lägger ner för mycket energi på vad andra tycker och tänker och på vad jag kan göra för att alla andra ska vara så lyckliga som möjligt. Ändring på de, ska göra det jag har lovat och sen ska jag börja fokusera på mig själv. Mer mig och mindre andra som bara suger energi och egentligen inte bryr sig när det kommer till saken.


Bara för att det är fotboll ikväll :)


Anna du är saknad hemma i höstsverige. Hoppas Australien är toppen och att få träffa Lollo igen är underbart. Hade gärna lyft på luren idag och ringt dig när livet kändes som värst, men lite dyrt när det är nästan hela världen i mellan oss. Hade värmt mitt hjärta att få dela vissa saker med dig, men lite svårt. Som sagt du är saknad <3

Bryt ihop

Bryt ihop, plocka upp bitarna och lappa ihop. Det har min dag bestått av. Tur att jag har personer som stöttar mig och tror på mig mer än vad jag själv gör. Och er andra klarar jag mig utan.

image12

Kan vara en ny favorit

 


Upp som en sol...

Eller kanske inte riktigt. Vaknade av att mamma väcker mig kvart över 7 och frågar om jag inte skulle upp halv. Panik, klockan har inte ringt och jag ska vara i skolan kl.8. Så det blev ingen härlig morgon, utan bara massa stress och det märks på humöret som gäller för tillfället.

Träffade Maria i skolan och ritade alla kurvor och grafer till våran kära inlämningsuppgift, egentligen vill jag bara bränna upp skiten. Blev klara till lunch, så jag åkte ner på stan och träffade Älsklingen och några av hans nya jobbarkompisar och käkade lunch. Kom hem och pluggade lite och nu har humöret dalat ända ner i botten. Har hängt upp mig på lägenhetsfronten, inte en enda ny lägenhet ute på marknaden. Varken bostadsrätt eller hyresrätt, jag dör snart. Det är då galet frustrerande och gör mig så tokigt arg att jag inte får chansen någon gång. Död åt allt som har med lägenheter att göra.

Blir lite core träning ikväll med S och L, måste ha humöret stabilt tills dessan annars kommer det inte funka. Kort och gott en skitmåndag...

Söndagsväder

Riktigt söndagsväder ute idag, grått, regningt och tråkigt. Har fördirivt dagen med att tentaplugga lite smått och kollat på reprisen av Idol samtidigt. Har även styrt upp helgplaner med Jä och kanske en utgång i Uppsala med S och sovplats hos Jä. Nu letas det efter bra musik till poden, måste ha något bra i lurarna när jag cyklar till träningen sen. Ikväll blir det träning med S och kanske L, sen kommer Älsklingen och det blir en perfekt avslutning på en vecka som gått upp och ner som en berg-och-dalbana.

Lördagskvällen spenderades hemma hos bästaste Älsklingen, lite fotboll, lite House och massa mys. En perfekt lördag på alla sätt och vis :).

Måste ge ett söndagstips, en pefekt personlig present till någon man tycker om eller bara lyxa till det till sig själv, personlig almanacka. Jag ska nog skaffa en till mig själv när året närmar sig sitt slut.
image11

youtube for life


Inflyttningsfest & tentaplugg

Onsdagen fick en perfekt avslutning med min Älskling. Kunde inte bli så mycket bättre efter den halvdåliga dagen. Spenderade kvällen i soffan under en filt och ett avsnitt av greys :). Träffade Maria i skolan i torsdags och gjorde klart inlämningsuppgiften. Inte för att jag vet om det blev så bra på slutet, men ingen energi att lägga. Så det får bli som det blir. Tror inte vi klarar oss utan en enda rest i vilket falla som helst. Satt och redigarade den under hela eftermiddagen och det var mindre roligt, 18 sidor med stavfel och grejer. Det blev träning med S och L på kvällen och sen en underbar fika med gulleFia. Så skönt att bara prata om allt och inget och höra hur hon mår. Var en massa mycket gladare när jag åkte hem, tack sötis du.

Igår var det fredag, äntligen, och veckan gick över till helg. Spenderade dagen med att tentaplugga och det gick faktiskt helt ok. Mycket förvånad måste jag säga. Träffade L vid halv sex snåret och åkte hem till S för middag och inflyttningsfest. En lyckad kväll med massa god mat och trevligt sällskap.

Dagen började med en genomgång av kvällen med S i telefonen. Sen tog jag mig själv i kragen och tentapluggade lite lite grann. Bättre än att behöva göra så mycket imorgon. Nu slappas det framför Bethovens tvåa och börjar kanske bli läge för en nap. Kvällen kommer spenderas hemma hos Älsklingen med lite fotboll och massa mys <3
image9

Skulle behöva....

image8

En "everybody adores me"-day. Aningen nerkörd och skulle inte ha något emot att alla avgudade mig för en dag och bara var snälla och gav mig fina saker och bara få ha det lite lyxigt. Jag vet, super barnsligt. Men ibland skulle jag behöva veta att jag är bra.

Träffade Maria i skolan i dag och fortsatte med uppgiften och som vi slet och kom bara frammåt en liten liten bit. Men vi lär bli klara imorgon, så att vi har hela måndagen till redigering och ritning. Annars är det dags att få panik. Vi orkade hålla ut till strax efter ett och sen var våra hjärnor bara mos. Gjort lite nyttigheter på eftermiddagen och spånat på lite ideer, men vet inte hur det ska lyckas bara. Men men. Ikväll blir det grey´s och mys med Älsklinge <3.

Minnen


Tentaplugg

Tentaplugg och möte med syon stod på schemat idag. Började dagen med att cykla till skolan när det bara va 3 grader ute, galet kallt och jag ångrar att jag cyklade så tidigt. Läste lite inför inlämningsuppgiften som vi ska göra klart imorgon, gick och pratade med syon och fick veta vad jag ska söka till våren, sökte vårens kurser, tentapluggade en hel del och cyklade hem. En väldigt produktiv dag måste jag säga. Ikvällen bjuder på planering inför helgen med S och lite TV.

image6
Hoppas Anna har det bra i varma Thailand nu, själv sitter man och fryser. Tänker på dig vänne <3

Måndag, men inte hela veckan

Så var det måndag igen, men tur att det inte är det hela veckan. Träffade Maria i skolan i morse och jobbade med inlämningsuppgiften. Kom en bra bit på vägen, halva gjord nu. Sista rycket på onsdag och torsdag. Ikväll blir de träning med S och L, ingen aning vad jag ska slå ihjäl tiden med fram tills dess. Borde kanske egentligen plugga. Men orka efter en hel dag med näsan i böckerna, icke.
Det här fick mig i alla fall att le, så klockrent korkat. :).


Massa plugg och otroligt duktig

Har inte bloggat på flera dagar nu, känns helt ok. Veckan har spenderats med en hel del plugg, kollat på lägenheten en gång till och laggt mig i budgivningen på den, spenderat tid men min Älskling och tränat. I fredags var det äntligen dags för festen som jag längtat så mycket efter, Anna och Fias gemensama 20-års fest. Började dagen med lite plugg och sen en "napp" på tre timmar. Åkte hem till Älsklingen med Jä innan vi skulle på festen, tog en drink och spelade lite Wii. Spenderade en underbar kväll med massa underbara människor. Grattis Fia & Anna och tack för en toppenkväll. Älsklingen och jag snubblade hem framåt midnatt och somnade på stört.

Igår var det en riktigt höstlördag, gjorde ingenting och det var tokigt skönt. Vaknade vid 9 snåret bredvid min Älskling och låg kvar i sängen till lunch, åt en baugett, kollade på fotboll, somnade i soffan, vaknade, åt på McD och åkte hem till Bjurhovda. Kvällen spenderades med S framför Svensson Svensson och Hip Hip Hora. Som sagt en helt perfekt lördag. Kan nog inte bli så mycket mer utvilad, så nu är det nya tag inför tentapluggandet och inlämningsuppgiften som drar igång imorgon.


En av dom sjukare scenerna i Hip Hip Hora, läraren är ju inte riktigt klok.


Så var det söndag igen, men ingen större ångest idag eftersom jag var latis igår. Har gjort tre uppgifter på inlämningsuppgiften och hoppas på att Maria tycker dom är bra, så att vi kan använda dom. Ikväll blir det träning med S och L, ska stepa järnet så att jag sover som ett barn inatt.

Anna, ha det underbart på din lååånga semester och njt av tiden borta från kalla Sverige så längtar jag efter dig här hemma. Längtar tills du kommer hem och delar med dig av alla dina upptåg och jag får skratta och prata av mig med dig igen. Du är kalasbra, glöm aldrig det <3

En underbar höstmorgon

En underbar höstmorgon med färgade löv och inget regn. Vad mer kan man begära, bäst blir det med den här i lurarna. En bra start på dagen, hoppas det håller i sig.

Ny vecka och ny månad

Helgen passerade i ett rasande tempo. Fredagskvällen spenderades med min underbara Älskling, lite Idol, lite Spicy Hot och lite Grease. En topenmysig kväll. Lördagen spenderades med lägenhets letande och jag tror jag har hittat en favorit som inte kräver allt för mycket jobb och är i perfekt storlek för mig har har stor mysfaktor. Ny visning på onsdag och efter det får vi se :). Hoppas hoppas hoppas. Skulle väl egentligen ha pluggat i lördags efter lägenhetsvisningarna, men vem orkar när det är värsta höstrusket ute. Kvällen spenderades med S och L, lite Svensson Svensson och Ondskan.

Söndag och söndagsångest igår. Ingen lust till att göra någonting, framförallt inte att plugga. Läste det som behövdes och engagerade mig lite, lite i inlämningsuppgiften som vi ska börja med imorgon. Resten av dagen spenderades med S och uträttade diverse ärenden. På kvällen kom Älsklings A och mös med mig. Fick en lite blomma bara för att jag är jag. Jag älskar dig.

Måndag idag och skolan väntar, föreläsning och grupparbete. Det ska säkert gå prima, får jag hoppas. Ikväll blir det träning för att varva ner efter en hektisk dag. Men mina tankar är fokuserade på helgen :).

RSS 2.0