Grammis & Semester

Kickstartade det nya livet i måndags med lite core-träning. Och nog kände man alla att man levde igår när man vaknade, lite härligt på sitt lilla knasiga sätt. Spenderade måndagen med att plugga det sista inför tentan.

Vaknade aningen nervös igår, inte för att jag inte kunde utan för att tentan skulle se helt annorlunda ut jämfört med vad de tidigare har gjort. Softade i sängen större delen av dagen innan det var dags att ta sig till tentan. Träffade Maria innan och hon fick en liten pressent till bebisen :). Skrev tentan och hoppas på att det dår bra, satt relativt längen och svarade på allt förutom två delfrågor. Borde ge mig 15p för godkännt. Vandrade ner på stan och väntade på att Älsklingen skulle hämta upp mig efter jobbet. Åkte hem och lagade mat och bara hade det bra, kollade på en hel del vänner innan ögonlocken blev riktigt tunga.

Vaknade galet tidigt i morse när Älsklingen skulle gå upp. Men en galet bra start det blev på dagen. Låg kvar och sov i två timmar till efter att älsklingen åkt till jobbet. Sen blev det bussen hem och fixa inför Stockholmstrippen som sker i eftermiddag. Grammisgala och hotellnatt med S, härligt härligt. Sen är det semester som gäller för hela slanten i 1½ vecka, så skönt.

Kommentarer
Postat av: fiaao

hoppas ni får det galet kul på grammisgalan & att du får det underbart under din lediga 1½ vecka (fika någon kväll?). puss!

2008-01-09 @ 14:19:47
URL: http://iabo.blogg.se
Postat av: Anonym

ja var det roligt? ring och berätta om du har tid. (fika när jag inte jobbar?) puss anna

2008-01-10 @ 11:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0