27:e juli

Torsdagen spenderades med en massa jobb. Jobbade inne i punkt och trodde jag skulle dö, huvudet värkte och en massa små barn som inte vet vett. Att springa runt och gallskrika inne i en butik ska inte mina barn göra. Spenderade kvällen med handling ute på ica maxi med S, E, L och Jo. Handlade till L´s avskedsmiddag och fixade lite. Sen blev det en tidig kväll. Sov länge och mycket skönt i fredags. Gick upp och fixade och donade en massa och sen bar det av till jobbet. Jobbade och stod i och kyckades rymma lite tidigare. Cyklade hem till L på bjurhovda och höll på och dö av värmeslag. Alla var redan där så det blev till att lägga på ett kol när jag skulle fixa mig. Lyckades hyffsat bra iaf. Blev en härlig kväll på en terass i solen med härliga människor, god mat, god dryck, rörande presenter och en massa skratt. Avslutade kvällen på Pluto med S, E och Hedda, många skratt och tårar senare hamnade jag i S soffa och där spenderade jag natten.


Vaknade av E´s glada morgonrop i lördags och det var trötta bruttor som slog upp ögonen. Jag fick göra en härlig walk of shame hem, tur iaf att man inte hade högklackat :P. Gick och mötte S och E efter uppfräschningen, gick till Ibbes och väntade på Hedda. Sen blev det bakismat i skuggan, härligt härligt. Åkte hem till mamma och pappa sen och softade i gräset innan det bjöds på mat. Älsklingen kom och hämtade mig, skönt att äntligen få träffa honom efter nästan en vecka isär. Åkte hem till Älsklingens mami och kelade med kittens innan vi åkte hem till honom. Blev en kväll på soffan med kall cola, sommarkrysset och lite saltkråkan.

Vaknade hos Älsklingen i morse, blev en lång morgon i sängen innan jag åkte hem. Har städat hela lägenheten och varit och handlat, så nu är det bara softa som gäller. Kvällen spenderas i S kära sällskap och L kanske också ansluter. Imorgon är det ny vecka med nya tag, några dagars jobb och några dagars ledigt.

23:e juli

Hahaha bloggen har totaltdött, men jag ska försöka skärpa mig. Det blir lätt så när vänner, jobb, sömn och fritid prioriteras. Har inte hänt allt för mycket sen sista jag bloggade iallafall. Har jobbat klart på städ&flytt, haft mysmiddag med bruttorna, rövat bort S på hennes födelsedagspresent, myst med Älsklingen och jobbat på Lindex. Dagarna snurrar på och jag trivs på jobbet. Segast när man slutar sent bara. Imorgon blir det superlång dag och vi får hoppas på att det går bra. Kortisdag på fredag och partyparty på kvällen, L ska ha avskeds/födelsedagsfest. Resten av helgen är fri, än så länge.


6:e juli

Blev jobb hela veckan och ibland till och med dubbelt. Jobbade i onsdags och fick njuta av Älsklingens sällskap på kvällen. I torsdags blev det till att jobba dubbelt, först städ&flytt sen lindex. Var aningen trött när jag kom hem och orkade knappt äta än mindre städa när jag kom hem. I fredags blev det jobb och fest på kvällen. E bjödupp till partja och vi var inte sena att haka på. Blev hela tjejgänget och en hel drös annat folk. Frågesport, plockepinn, singstar och kubb kantade kvällen. Mycket trevligt.



Mådde verkligen inte som jag förtjänade i lördags morse, mycket värre. Det värsta var att jag skulle jobba ute på hälla. Trodde verkligen jag skulle dö när jag vaknade första gången på morgonen. Men det repade sig och jag klarade mig fint under dagen, förutom att jag endast hade en kvarts rast och att jag suger på allt vad barnkläder heter. Åkte hem till mami och papi och åt gott. Fick med mig mat hem så jag klarar mig i flera dagar. Träffade Älsklingen på kvällen, blev en kortis ner på Power Meet. Endast när vi gick till affären och köpte gott och det räckte gott och väl för mig. Det är ju så otroligt roligt att bo i Västerås den här helgen, eller inte. Blev till att spendera natten hos Älsklingen då det skulle varit omöjligt att skjutsa hem mig med alla raggarbilar som va ute.

Blev segismorgon i morse och jag klagar verkligen inte. Bestämde dejt med S ute på Löga, så Älsklingen skjutsade dit mig. Det blev walk hem och det var lite småjobbigt. Eftermiddagen har ägnats åt städning på hög nivå och nu är lägenheten beboelig igen. Sista veckan på städ&flytt nu sen är det lindex för hela slanten som gäller

1:a juli

Blev EM-final med S och E i söndags kväll. Hejjade självklart på Spanien, eftersom de spelade i Sveriges grupp. Zappade mellan finalen och The weddingplaner. Cyklade hem med S i halvlek och fortsatte kolla hemma och fixa det sista inför måndagen. Mycket härligt att Spanien vann. Sov otroligt dåligt natten till måndagen. Känndes som att jag bara låg och vred och vände på mig. Blev ännu en dag på jobbet och det gick helt ok. Kom hem och sen var det bara att sätta fart. Skulle träffa brudarna på stan halv 19 och innan det krävdes ett besök på banken. Tur att jag åkte till banken i tid, när jag kom dit var det nr. 195 sen gick det upp till 200 och sen började det om från 1 och jag fick nr. 62. Otroligt segt att sitta där och vänta med kurrande mage. Fick iallafall gjort det jag skulle och mötte först FiaO, fick en lång härlig kram. Sen stötte vi in i Anna och begav oss för att kolla på skor. Sen slöt även Jä upp och kvällen var fulländad. Slog oss ner på Cornetto och njöt av varsin wrap med massa snack och hysteriskt skratt. Bruttor, ni värmer min själ med mängder av fina minnen. Cyklade hem när det var aldeles mörkt på himlen, pratade med Älsklingen på vägen hem. Alltid lika underbart. Fixade matlåda och grejer när jag kom hem och sen blev det sängen med CSI NY, innan jag somnade sött

.
Första tanken i morse var, "Fan, det är bara tisdag idag". Gick med S till jobbet och jobbade och jobbade lite till. Gick helt ok, men så segt i vissa lägen. Spenderade eftermiddagen med att fixa och planera en massa. Känns som att jag är ikapp nu :). Ikväll blir det soffan och Skansen :).

RSS 2.0