29:e juni

Veckan har bestått av jobb och åter en massa jobb. Blev allsång och äppelpaj med S, E och L i tisdags. Det var ju inte riktigt ett Allsång som imponerade. Allt verkade lite hafsigt och oengagerat. Det bästa var ju Miss Li, härligt att man får se henne senare i sommar. Fick träffa min Älskling i onsdags och ha det mys. Blev fotboll och en natt tillsammans. Jag klagar aldrig på det :). I torsdags tog Sanna körkort så det bar av till Hummelsta efter jobbet. Sen var det fort hem för tvättning och stägning. Hade fullt upp hela kvällen och somnade på soffan strax efter 21.

Vaknade pigg och utvilad i fredags, jobbade hela dagen och har nu jobbat halva tiden. Äntligen :). Skyndade mig hem och sen fort iväg hem till päronen. Åkte med mamma ut till Maxi och storhandlade, sen blev det hem till mig med alla varorna och sen tillbaka hem till mamma och pappa. Käkade god grillad kvällsmat där och umgicks ett tag. Cyklade hem och fixade lite innan jag mötte upp S och cyklade hem till E. Blev filmkväll och en massa snack med S, E och L. Mycket trevligt :). Blev dock drabbad av någon akut förkylning där på kvällen, mindre roligt.

Sov länge i lördags och det var otroligt skönt. Åkte hem till Anna och avnjöt en brunch med henne och Jä. En härlig stund som värmer mitt hjärta. Cyklade hem när Anna skulle till jobbet. La mig i soffan ett tag och kollade på tv, men sen var det bara att sätta fart. Fixade mig och så och sen kom Älsklingen. Kollade lite på Rädda Willy innan vi traskade hem till Älsklingens jobbarkompisar för tacos och lite förfest. Mycket trevligt och ett härligt gäng. Sen blev det taxi hem till Micke som hade inflyttningsfest. Blev en skön kväll med ett härligt gäng.



Vaknade upp bredvid min Älskling i morse och mådde nästan lite för bra, endast lite huvudvärk var spåret av gårdagen. har spenderat dagen i soffan med att göra absolut ingenting. Så skönt så. Snart blir det till att sätta fart för ikväll är det EM-final med S och E. Och imorgon är det en ny jobbvecka...

23:e juni

Spenderade lördagen med att slöa. Åkte hem till S och hämtade SATC-boxen, kollade de sista avsnitten och mös. Började fixa mig och gjorde mat innan S och E kom och hämtade mig. Mötte upp Sanna och åkte hem till Anna och Håkan, igen :). Hela lägenheten var full med bruttor i snygga klänningar. Åt lite plockmat och kollade de två sista avsnitten av SATC. Sen blev det premiär av filmen och om den var bra. Den var helt fantastisk, rolig så att det bara gjorde ont i magen av allt skratt och ledssam så att det bara skar i hjärtat. Oh vad jag längtar tills den kommer på dvd, men de lär jag väl få vänta på :P. Tog en taxi hem med S och hamnade i säng tidigt. Det blev en helt otroligt kväll med ett otroligt gäng med underbara tjejor.

Vaknade lagom tidigt i söndags och tillbringade morgonen i soffan. Mötte upp S vid 12 och tog en långpromenad, lögarängen och tillbaka. Det tog sin lilla tid men det var skönt och behövdes efter helgen. Tog det lugnt och skönt på eftermiddagen och njöt av sista lediga dagen. Blev hämtad av Älsklingen efter jag käkat, åkte hem till honom. Försökte mig på GuittarHero, men det var ju galet svårt. Måste kanske ge det en chans till. Sen blev det mys framför fotbollen innan jag var tvungen att åka hem.

Galet tidig morgon i morse och jag ville helst dö när klockan ringde. Blev promenad till jobbet med S. Sen jobb hela dagen, gick inte där ifrån med världens gladaste humör. Men hur ska man kunna göra det när det är som det är. Skönt att det är halvtid på fredag, redan :). Kom hem och la mig i ett varmt bad, lyssnade på Lasse W och försökte släppa dagen. Nu är det soffan och tidig kväll som gäller för hela slanten. Imorgon ännu en dag på jobbet...

21:a juni

Spenderade söndagen i glada vänners sällskap. Först blev det fika med Fia, Anna och Jä i Fians nya lägenhet. Helt underbart och den kommer passa henne perfekt. Sen blev det födelsedagsfika hemme hos S med tjejgänget. Massa fika och en massa snack. Rullade nästan hem efter allt fikande. Började jobba i måndags och veckan har beståt av tidiga mornar, 04.45 närmare bestämt, jobb och slappa kvällar. Åkte hem till mamma och pappa och åt i torsdags. Skönt att bli ompysslad med mat och grejer. Åkte hem och spenderade kvällen i soffan. Älsklingen kom förbi en sväng efter sin match, mysigt.

Sov riktigt länge igår och prioriterade sömn före frukost. Gick upp en halvtimme innan S och E kom och hämtade mig. Hämtade upp Sanna innan vi åkte ut till Maxi och storhandlade inför kvällen. Åkte hem till E och fixade ihop salladen och lite annat. Kollade även lite VBÅ. Åkte hem och fixade och vilade lite, sen var det bara att fixa sig. Mötte upp bruttorna och rullade hem till Anna och Håkan. Blev grillning på deras utegård med trevligt sällskap, god mat och god dryck. Flyttade oss upp i lägenheten och åt jordgubbstårta och sjung singstar så att det stod härliga till. En helt godkännd midsommarafton. Åkte hem när Anna och co drog ner på stan.

Idag vaknade jag innan klockan ringde. Hade tänkt städa lägenheten idag men det får vänta tills på torsdag när jag har tvättid. Ska fixa och dona lite med annat och sen se de två sista avsnitten av SATC eftersom det är premiären som gäller ikväll :).

13:e juni

Planen för gårdagen förändrades drastisk på förmiddagen. Gick upp strax innan älsklingen åkte till jobbet och låg kvar i sängen och läste vlt. Sen blev det till att göra sig iordning och ha telefonjour med Lindex. Blev ingen tvättid på eftermiddagen/kvällen fick hoppa in och jobba ända till stängning. Men det var ingen större fara. Fick ny tvättid redan i helgen. Åkte och skriev kontrakt för andra sommar jobbet. Väldigt bra lön och samma ställe som förra året. Kan verkligen inte klaga. Åkte hem och började härja runt för att fixa och äta innan det var tid för att åka till jobbet, hann även med att styra planer för helgen med Anna. Jobbade och shoppade en del och strax efter 19 fick jag gå hem. Cyklade hem och pratade lite med S i telefonen. Försökte kolla på fotbollen men ögonen gick verkligen i kors efter en lång dag.

Vaknade av mig själv i morse och tog mig en lugn och skön morgon. Satte mig i soffa och käkade frukost och läste vlt. Sen blev det full fart och jag städade igenom hela lägenheten och fixade en massa. Nu är det slappa ab som gäller, handla får vänta tills imorgon när jag har tvättid. Ikväll blir det Vattendraget med S och L. Imorgon är det lite fixande som gäller och sen fotboll för hela slanten med Älsklingen. Söndag blir den dag med mycket fika, men jag är inte den som klagar :).

11:e juni

Den senaste veckan har varit bra, riktigt bra. Hade slut seminarium förra torsdagen och det gick riktigt bra. Cyklade direkt hem till Annas familj och firade lillasuster som tog studenten. Bjöds på god mat, gott sällskap och massa dricka. Åkte hem en snabbis och gjorde mig redo för kvällens äventyr och sen tillbaka. Blev utgång på Pluto med Anna, Jä, Håkan och även Fia ett tag. Men det var inte överdrivet roligt så vi åt lite Donken och vandrade enr till Vasa och kollade på studenterna innan vi åkte hem. En mycket lyckad dag måste jag säga.

I fredags blev det sol och slappning med S, E och L. Kvällen spenderades på middag hemma hos mami och papi med Älsklingen. Lördagen hade partaj på schemat och det började bra med massa vin/cider hos mig och en hel del sing star. Men sen så kom vi inte in på Kåren för att alla gästlegg var slut. Så det blev en stund på donken för att fundera ut fortsättningen av kvällen. Blev tillslut mer drcka hemma hos S och Segelsällskapsresan med Buffy och Johan. Kom hem tokigt sent och vaknade sent i söndags. Blev en walk med S och sen bara slappa hela dagen. Älsklingen kom hit på kvällen och lika sega var vi båda två. Kollade lite fotboll och hade det mys.

I måndags började jag på mitt nya jobb. Så från och med nu är jag officiellt anställd på Lindex. Jobbade och sen spenderade jag kvällen med S och L och en massa fotboll. Igår var det jobb igen. Sen blev det till att cykla i turbofart hem för att röra mig vidare till S sen. Blev middag med S och L och uppladdning inför fotbollen och självklart machen. Sverige imponerade faktiskt lite på mig, men jag är grymt tveksam till Lagerbäck. Han är så defensiv och har alltid varit. Han måste testa något nytt. Jobb idag igen men bara några timmar. Började dagen med walk med S, sen jobb och nu är det bara slappa som gäller. Har sjukt ont i fötterna efter att ha stått upp så mycket. Älsklingen kommer hit sen efter sin match och spenderar natten med mig.

Imorgon blir det skriva kontrakt för andra sommarjobbet och sen jobba på Lindex. Resten av dagen är ett frågetecken :)

3:e juni

Tentan var gjord, sommaren kom och lika så slutspurten i skolan och bloggden dog igen. Hinner inte alltid med bloggen, finns så mycket annat som tar tid, energi och som är mycket roligare. Var ledig några dagar förra veckan, spenderade resten av dagarna med att börja på PM:et som ska vara inte på torsdag. Spenderade helgen på bästa tänkbara sätt, vänner, Älsklingen och sommar. Stressig vecka den här veckan men när den är över så är skolan över :). Jobbade med PM:et igår och det gick sakta framåt. Spenderade kvällen med S och E. Skola idag igen och jag tror PM:et blev klart, lite finlir kvar bara. Fixat biljetter till SATC premiären, längtar massor. Såg trailern när Älsklingen och jag var på bio i helgen och den gav mig gåshud :P. Blir en lugn kväll i värmen, S kanske kommer över och kollar sista DH.

Imorgon är det sista rycket med PM:et, lämna in, förbereda presentation och opponering. Måste hinna med några ärenden innan det blir fort hem och göra sig iordning för att traska hem till Kusinen som fyller 20. Kvällen får sen spenderas i Älsklingens sällskap som förhoppningsvis kan få mig att varva ner lite.

RSS 2.0