21:a juni

Spenderade söndagen i glada vänners sällskap. Först blev det fika med Fia, Anna och Jä i Fians nya lägenhet. Helt underbart och den kommer passa henne perfekt. Sen blev det födelsedagsfika hemme hos S med tjejgänget. Massa fika och en massa snack. Rullade nästan hem efter allt fikande. Började jobba i måndags och veckan har beståt av tidiga mornar, 04.45 närmare bestämt, jobb och slappa kvällar. Åkte hem till mamma och pappa och åt i torsdags. Skönt att bli ompysslad med mat och grejer. Åkte hem och spenderade kvällen i soffan. Älsklingen kom förbi en sväng efter sin match, mysigt.

Sov riktigt länge igår och prioriterade sömn före frukost. Gick upp en halvtimme innan S och E kom och hämtade mig. Hämtade upp Sanna innan vi åkte ut till Maxi och storhandlade inför kvällen. Åkte hem till E och fixade ihop salladen och lite annat. Kollade även lite VBÅ. Åkte hem och fixade och vilade lite, sen var det bara att fixa sig. Mötte upp bruttorna och rullade hem till Anna och Håkan. Blev grillning på deras utegård med trevligt sällskap, god mat och god dryck. Flyttade oss upp i lägenheten och åt jordgubbstårta och sjung singstar så att det stod härliga till. En helt godkännd midsommarafton. Åkte hem när Anna och co drog ner på stan.

Idag vaknade jag innan klockan ringde. Hade tänkt städa lägenheten idag men det får vänta tills på torsdag när jag har tvättid. Ska fixa och dona lite med annat och sen se de två sista avsnitten av SATC eftersom det är premiären som gäller ikväll :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0