A lovely friday

Tisdagens planer ändrades, maten blev superäcklig och yoga sket vi i och jag slappade i min ensamhet på soffa. Otroligt skönt det med efter en dag av ett tungt PM. Onsdagen var en bra dag sådär mitt i veckan. Skola med ny föreläsare som körde på i ultrarapid, bilderna i powerpoint flög förbi i en rasande fart. Kom hem helt underbart tidigt och njöt av en härlig eftermiddag hemma. Älsklingen kom och hämtade mig framåt kvällskvisten och vi åkte hem till honom för att äta riktigt gott och ha det katastrofalt bra i soffan.

Torsdag igår och PM seminarium stod på schemat, jag och Linnea klarade oss nog aldeles utmärkt. Hade en klump i magen innan eftersom jag inte kände mig tillräckligt förberedd, med det gick ju vägen utan några hårda ord. Spenderade resterande delen av förmiddagen med att läsa lite inför nästa vecka och maila lite med statistikläraren då det saknas resultat och poäng. Börjar bli väldigt less nu eftersom tentan skrevs den 7 januari och poängen som saknas blev klara innan jul, hur lång tid ska det ta egentligen. Det är ju relativt viktiga grejer det gäller. Har jag inte fått reda på någonting innan måndag blir det ett lätt irriterat samtal till den där expeditions sekreteraren. Egentligen borde jag väl cykla dit idag men det orkar jag inte :p. Eftermiddagen spenderades i lätt ryggläge samtidigt som det fixades lite hemma. Kvällen spenderades i sällskap med S och E och lite tv tittande.

Thank God It´s Friday :). Hade planen på att ta en lång sovmorgon i morse, men det sabbades då det började köras traktorer och lastbilar utanför mitt fönster strax innan åtta i morse. Kan det bli mer irriterande? Gick upp efter några försök att somna om och placerade mig i soffan. Morgonsmoothie, dator och lite TV var det som bjöds. Sen dess har jag städat hela lägenheten så nu är den strålande helgfin. Det enda som fattas är en handling och lite tulpaner och det ska snart ordnas. Eftermiddagen blir lugn och skön och kvällen kommer spenderas i härligt sällskap av Anna, Fia och Fia hemma hos Anna och Håkan. Nu ska jag hoppa upp på cykeln och fylla på kylskåpet.

Tandis

Helgen tillbringades i någon form av bubbla där matlusten inte riktigt fanns och nätterna fylldes med för många knasiga drömmar. Hoppas det ordnar upp sig snart, men det borde det ju göra. Tillbringade större delen av helgen i min ensamhet, skönt även de. Det blev tidiga kvällar och gott att äta, helt perfekt. Lördagen sysselsatte mig även med ett gigantiskt paket från HM som tog sin lilla tid att titta igenom. Nöjd med de mesta, men lite saker får lova att åka tillbaka.

Ny vecka igår och det var galet segt. Hatar måndagar ibland, speciellt den som var igår. Konstiga drömmar under natten och en seg dag i skolan bidrog allt för mycket skulle jag tro. Linnea och jag började på nya PM:et och det travade på, även om artikeln inte var den roligaste att läsa. Kom hem i skaplig tid och slappade ett tag i soffan innan jag begav mig till S för en hederlig girl´s night med henne och E. Ibland är det de som behövs för att piffa min måndag.

I morse bar det av till skolan igen, som tur inte till e-tuna så det blev en timmes mera sömn. Det tackar vi för. Jag och Linnea filade på uppsatsämne och sen tog vi oss i kragen och skrev klart PM:et. Vet inte om det blev så bra, men nu är det iallafall gjort. Cyklade iväg till tandis på eftermiddagen och det gick över förväntningarna bra. Med tanke på det läsk och gitt intag det finns hos mig så var jag positivt överraskad :). Mötte upp mammsen på stan en snabbis efter tandis, mycket skönt att bara uppdatera varandra med vad som hänt över helgen. En liten mammakram värmde även mitt hjärta. Blir till att åka dit i helgen och bli lite ompysslad. Har donat runt i lägenheten lyssnandes till ABBA resterande delen av eftermiddagen och även kollat ett avsnitt av The City.

Snart är det matlagning och sen yoga med S. Hoppas jag kan fokusera bättre idag än förra vecka, det skulle behövas. Imorgon är det en ny skoldag men man kommer hem i normaltid och på kvällen får jag träffa min Älskling, finally <3.

Lite mer än mitten på veckan

Torsdag idag och otroligt nära helgen. Men jag har egentligen gått på helg redan nu eftersom jag inte har skola för än på måndag. Vaknade lite utvilad i morse men hade lätt kunnat snarka i en timme till eller så. Men tog mig upp och njöt av en god smoothie i soffan framför datorn och tv:n. Blädrade lite i böckerna efter det och förberedde presentationen till seminariet nästa vecka, eller förberedde och förberedde skrev en lapp med stolpar och nu måste det bara övas in. Mötte upp S sen och tog en walk för att hämta ut mina böcker och handla lite till henne. Blev lite stressigt på slutet då jag snabbt bestämde med mami och papi att jag skulle åka med dem och handla. Blev en sväng till maxi och jag handlade lagom mycket för lagom mycket pengar. Nu har jag varit hemma ett tag och ringt lite samtal och haft mig och snart väntar tvättid. Ikväll blir det myskväll och mysmorgon med min Älskling, underbart.

Igår var det skola och jag gick som en zombie till tåget. Hade föreläsning i e-tuna innan det blev dags att åka tillbaka till v-ås och ha introduktion till uppsattskrivandet. Jag tror jag dör. De vill att vi ska skriva ett PM redan nu på 10 sidor, samtidigt som vi ska skriva fem PM och en tenta på kursen jag läser nu och uppsatsPM:et ska vara inne om några veckor. Hej inget liv för än i april. Jag vet inte vad jag ska göra. Men det är ingen ide o stressa upp sig för det löser ju ingenting. Måste börja med att hitta något att skriva om bara :p. Så länge inte Linnea freakar ur av stress så behöver inte jag göra det. Blev en walk med S på eftermiddagen innan Älsklingen kom och hämtade mig för en mysig kväll som värmde mitt hjärta.

Imorgon är det fredag och äntligen helg :). En dejt med Anna står på planeringen och en lugn kväll i min älskade soffa.

En snöslaskig tisdag

Hade en otroligt välförtjänt skön lördag. Fick god mat hemma hos päronen och massa gos hos Älsklingen. Somnade som en liten gris på soffan innan jag stapplade in i sängen och somnade på ett litet kick. Vaknade galet tidigt i söndags, men vad gjorde de. Väckte Älsklingen ett tag och han grymtade lite, men annars var det en mysig morgon som avslutades med lite alpint i soffan. Spenderade förmiddagen ute på Erikslund för lite strosande, kollade lite i affärer, köpte nya singstar skivor till mig och en födelsedagspresent till Svärmor. Sen blev jag hemskjutsad av min Älskling och jag städade lägenheten i ultrarapid och bar ner alla julsaker i källaren. Blev lite sport på TVn innan Älsklingen kom och hämtade mig och vi åkte och kollade på handboll med Anna. Underbara Fia och IVH gav en stråland match och vilken spänning. Men jag ska nog sluta skrika när Fia får frilägen för hon lyckas alltid missa just då. Så nu är det slut på de, nu är det bara för mig att skrika lite tyst för mig själv. Men kan man låta bli när det blir så spännande och man vill så mycket. Blev tydligen en tidigkväll efter handbollen för jag mins inte ens när jag somnade :p.

Groteskt tidig uppstigning i går morse. Blev föreläsning i E-tuna och sen en maraton sittning med PM:et. Vi lyckades nog knåpa ihop något bra och hoppas på att läraren blir nöjd. Mötte upp S på kvällen och gick en sväng innan vi köpte lite gott till kvällen och kröp upp i min soffa och kollade på Idrottsgalan. Jag förstår inte hur sport kan kan skapa så många känslor, tårar och gåshud. Men jag älskar det, antar att jag kommer bli helt odräglig om mina barn börjar med någon sport. S och jag röstade för fullt på Rolf-Göran Bengtsson och att han skulle få Jerring-priset, men tydligen inte :(. Lite synd att Holmen inte fick det heller, det var ju ändå hans sista möjlighet.

Mötte upp Linnea i skolan i morse och gjorde finliret på PM:et och nu anser vi nog oss vara klara, eller vi är klara. Vi har lagt ner tillräckligt med tid och funderingar på det. Satt och snackade lite och bara hade det trevligt innan vi åkte hem. Cyklade hem i värsta snöovädret och det gick riktigt trögt. Har placerat mig i soffan och lär nog inte flytta på mig på ett tag. Blir till att laga mat och diska lite senare innan det blir yoga med S innan det blir kväll för min del. Imorgon är en ny dag med nya tag, idag är jag bara orkeslös och smått irriterad.

En lördag i januari

Onsdagskvällen var helt underbar. Tränade med S och ett gäng gamlingar. Vi kände oss totalt missplacerade så det där gör vi inte om igen. Kom hem och duschade och lagade mat innan Älsklingen kom. Och han hade med sig blommor till mig :). Härliga rosor till mig för att jag är så gullig. Det värmde mitt hjärta. Sen hade vi en lugn och mysig kväll i soffan innan Älsklingen åkte hem och jag kröp ner i sängen eftersom klockan skulle ringa  tidigt i torsdags.

Torsdagen bjöd en helt sjukt mycket plugg. Spenderade större delen av dagen i biblioteket på skolan och fixade iordning anteckningarna från tidigare i veckan och läste lite. Sen kom PM uppfigten ut och jag fick typ panik. Satte mig och läste artikeln och fick lite paus när S kom förbi och snackade lite skit. Läste lite mer efter det och sen blev det en snabb lunch innan Linnea kom till skolan. Vi diskuterade artikeln lite och la upp en plan för skrivandet av PM:et och jag kände mig så otroligt mycket lugnare. Cyklade hem och terapi-diskade och fixade god mat. Spenderade kvällen hos S med henne och E. Kollade på Changeling och den var helt ok, men den hade nog varit bättre på bio än på en dadaskärm :p.

Fredag igår och jag mötte upp Linnea i skolan på morgonen och vi började med PM:et, det gick riktigt bra och vi har skrivit hälften av frågorna så det här ska nog gå bra. Vi tog en tidig eftermiddag och det gjorde gott. Kom hem och gjorde ingenting, somnade i soffan, mötte upp S och gick hem till Golden Hill och fixade hos hennes päron. Sen kom E och hämtade oss, så blev det en sväng till Maxi för att inhandla smörgåstårta. Så det blev en riktigt lyxkväll hos S med smörgåstårta, lite gott och Let´s Dance. Jag tyckte faktiskt att Kitty borde ha åkt ut då hon verkligen inte kan dansa, men Linda och hennes partner hade ju inget samspel så det kanske var bäst att de fick lämna.

Sov otroligt gott inatt och det gjorde mig bra för den deär bultande huvudvärken försvann. Har inte gjort mycket för världen idag om jag ska vara ärlig. Röjde upp här hemma och diskade upp disken. Sen plockade jag bort julen, nu är det bra städa som är kvar men det lämnar jag tills imorgon. Snart bär det av hem till päronen på Golden Hill och sen blir det hem till Älsklingen för mys <3.

Another day in paradise

Kanske inte i paradiset, men i mitt liv. Har haft en helt ok dag med skola och lite plugg. Dagen började groteskt tidigt, men vad gör man inte för att åka till älskade e-tuna :p. Kom iallafall iväg till tåget och mötte upp Linnea och Emelie på stationen och sen bar det av. Det ver en otroligt seg föreläsning men jag lyckades ta mig igenom den. Jag och Linnea la upp en plan för PM:et som ska skrivas till nästa fredag. Den planen var aningen ambitiös, hoppas den kan ändras lite och vi klarar oss bra ändå.

Blev en extremt seg eftermiddag igår. Pluggade lite mer, men inte mycket än så. Somnade en stund på soffan och sen var man relativt pigg igen. Mötte upp S för en walk på kvällen och sen blev det en sväng till ICA för min del, kylen gapade tom. Blev en soft kväll i soffan med Älsklingen i telefonen och mammas bullar. En lagom ansträngande tisdag med andra ord :).

Har pluggat lite sen jag kom hem från skolan och nu softar jag. Ska iväg och träna med S om ett tag och efter det blir det myskväll med Älsklingen. Känns som om det var en evighet sen vi sågs. Längtar tills jag bara får gosa upp mig hos honom och glömma allt som är runt omkring och bara vara i våran egen bubbla. En bubbla där jag trivs så enormt bra. Drömma lite om London vore ju också trevligt.

Sömnpiller

Blev Gala tillsamans med S hemma hos henne igår, E bangade. Det var en helt ok gala, men vissa stunder blev det lite pinasmt när tacktalen blev aningen för långa. Jag höll på och somna mitt i, men efter en dag med sjukt tidig uppstigning och full rulle hela dagen så är det tillåtet. Åkte hem efter Galan och somnade på ett litet kick.

Sov som ett litet barn i natt och vaknade av mig själv innan klockan ringde. Skönt. Blev en slapp morgon framför datorn med frukost och ett nytt avsnitt The City. Sen var det bara att ta tag i pluggandet, igen. Och den här nya boken är rena rama sömnpillret och det går å otroligt sakta frammåt. Sjukt hur man kan skriva en sån tråkig bok. Men men det är väl bara att bita ihop och fortsätta läsa. Men just nu är det VBÅ som gäller :). Har även bokat en massage och en ansiktsbehandling senare i vår för födelsedagspengarna. Så otroligt skönt det ska bli. Nu är det bara en make-up kurs som ska bokas men måste ha koll på lite annat innan.

Nu har jag äntligen beslutat mig efter att tanken legat och grott längst bak i huvudet en tid. I höst ska jag äntligen tatuera mig och det kommer att bli så fin. Skulle gärna redan göra det nu, men det saknas en hel del pengar :(. Blir till att följa med Älsklingen när han tatuerar sig i vår och ta reda på pris och boka en tid efter sommaren och innan London.

Be mine

Sömnpiller

Blev Gala tillsamans med S hemma hos henne igår, E bangade. Det var en helt ok gala, men vissa stunder blev det lite pinasmt när tacktalen blev aningen för långa. Jag höll på och somna mitt i, men efter en dag med sjukt tidig uppstigning och full rulle hela dagen så är det tillåtet. Åkte hem efter Galan och somnade på ett litet kick.

Sov som ett litet barn i natt och vaknade av mig själv innan klockan ringde. Skönt. Blev en slapp morgon framför datorn med frukost och ett nytt avsnitt The City. Sen var det bara att ta tag i pluggandet, igen. Och den här nya boken är rena rama sömnpillret och det går å otroligt sakta frammåt. Sjukt hur man kan skriva en sån tråkig bok. Men men det är väl bara att bita ihop och fortsätta läsa. Men just nu är det VBÅ som gäller :). Har även bokat en massage och en ansiktsbehandling senare i vår för födelsedagspengarna. Så otroligt skönt det ska bli. Nu är det bara en make-up kurs som ska bokas men måste ha koll på lite annat innan.

Nu har jag äntligen beslutat mig efter att tanken legat och grott längst bak i huvudet en tid. I höst ska jag äntligen tatuera mig och det kommer att bli så fin. Skulle gärna redan göra det nu, men det saknas en hel del pengar :(. Blir till att följa med Älsklingen när han tatuerar sig i vår och ta reda på pris och boka en tid efter sommaren och innan London.

Be mine

Så var man tillbaka

I den där staden som man inte känner någon kärlek för. Eftersom det inte finns någonting som fungerar i den. Men men det är bara 10 veckor och sen är det uppsats här hemma som gäller.

Kalaset igår blev kanon. Massa gott att äta, trevlig sällskap och kalasiga presenter från släkten som visste precis vad jag behövde. Även en fin blombukett i rosa fick bosätta sig hos mig. Kusinbarnet förgyllde verkligen tillvaron och han var inte lika rädd för mig idag som sist. Tills han grabbade tag i mina ögonfransar och drog iallafall :p. Åkte hem till Älsklingens mamma och satt nere på pizzerian och kollade på fotbollen, självklart vann ManU :). Diskade och fixade iordning hemma när jag kom hem och sen blev det slappa i sängen framför TVn. I den lugnaste stunden så är det något pucko som smäller en smällare inne i trapphuset. Snacka om att jag blev rädd.

I morse var det galet tidig uppstigning som följdes av lite snoz innan jag kom upp. Cyklade till stationen och möttes av att tåget var 20 minuter sent. Helt värdelöst. Tillslut kom tåget och det bar av mot E-tuna, fick självklart stressa till föreläsningen och så var allt igång igen. Hamnade med härliga vänner så det lär bli en bra vår i Eskilstuna. Sämmre blev det dock då det visade sig att endast två av sex böcker fanns så det var bara att beställa från internet men det lär väl ta två veckor innan dem kommer. Är så förbannad trött på att ingenting på den där skolan fungerar, hur ska man kunna hänga med när det inte finns litteratur tillgänglig. Och när bokhandeln dessutom inte beställer in alla böcker som finns med på litteraturlistan, tex den viktigaste. Hur tänkte de då? Det är vad jag undrar. Linnea och jag gick och käkade och sen blev det en tur till biblan för att registrera sig och beställa böcker. Kom hem och har suttit och fixat med alla papper och grejer och nu verkar det som om jag har koll på läget. Så imorgon är det bara att börja läsa eftersom PM snart ska skrivas.

Ikväll blir det Gala med S och E. Trevligt värre, hoppas Johan Glans och Björn Gustavsson bjuder på många skratt. Nu är det dags för mat för magen knorrar.

Glory days

Fredagen vart en helt okej kväll. Började kvällen hos S med bubbel och fix. Kollade lite halvt på Let´s Dance och BlondinBella var ju stel som en pinne och Laila var ju grym. Hon är nog min nya favorit. Vi drack, snackade och hade det bra i några timmar innan  det blev en kylig cykeltur ner på stan. Blev ett försök på BMB och vi kom in men vände lika snabbt då det var så dött som det kan bli. Mötte upp några härliga grabbs och hängde med dem till å. Blev en lagom kväll med ett visst inslag av drama, men vad är en kväll med mitt gäng utan lite drama :P. Gjorde för övrigt värdens vurpa efter att jag parkerat cykeln hemma och skulle in i genom porten, snacka om att jag fortfarande har ont i nacken efter den smällen.



Steg upp lagom tidigt i lördags eftersom det stod bakning på schemat. På två timmar lyckades jag med bedriften att baka kokostoppar, kärleksmums, äppel/kanel muffins och chokladmuffins med nobless. Det var en bedrift för att vara lite småbakis. Röjde upp hemma och fixade till mig själv och åkte ner på stan och mötte Emelie. Blev en lunch på Subway och en utfrågning om vad som hänt under lovet. Sen begav vi oss till Bombadier Arena för att kolla på bästaste Fia. Vilken match det blev, det var så spännande att jag inte visste vart jag skulle ta vägen på slutet. Och oturligt nog förlorade IVH :(. För övrigt var dommaren inte den bästa, det höll nog hela läktaren med om. Emelie satt lite små chokad och trodde inte det kunde gå så vilt till på en handbollsmatch :P. Köpte rosa och vita tulpaner till mig själv på vägen hem, något måste ju få liva upp nu när det bara är grått ute. Spenderade kvällen hos Älsklingen, blev en lasse dvd och lite sport. Ett perfekt avslut på en lång dag <3.

Idag har det fixats och donats i lägenheten. Släkten kommer om mindre än två timmar för att fira födelsedagen som var förra veckan. Allt är ordnat, det är bara jag som ska fixa mig själv så är alla välkommna. Sen blir det troligtvis fotboll med Älsklingen hos hans mamma och sen en tidig kväll. För imorgon börjar skolan igen, tidigt :(.

Gåshud


Hans röst är så grym

Vårkänslor

Solen skiner och vårkänslorna smyger sig på. Tänk när snön börjar smälta bort, när man kan ta en tunnare jacka eller ingen jacka alls, tunna kläder och andra färger än svart som dominerar garderoben. Har gjor en beställning från HM på härliga vår/sommar kläder och vill ha dem nu. Men det dröjer innan de kommer och innan de kan användas. Men drömma kan man ju alltid. Om några månader så.

Det blev träning med S igår igen och det gick riktigt bra, förutom att benen känndes aningen stumma. Sen blev det en seg kväll i soffan. Vaknade som vanligt i natt lr rättare sagt i morse vid 4 när vlt kom och trodde att det var någon som kom in i lägenheten men jag var för trött för att orka bry mig om att kolla...I morse när jag vaknade var det självklart ingen som varit in i lägenheten, bara vlt som landat på min dörrmatta. Har inte gjort mycket alls idag, glider fortfarande runt i morgonrock :p. Har vikt gårdagens tvätt, målat naglarna och fixat inför kvällen då det bjuds på utgång med S, E och Sanna.

Nu blir det lite mera slappande och sen en timmes promenad med S innan kvällens förberedelser tar vid. Bubblet och cidrarna är på kylning, förfesten ordnad och sälskapet kanon. Vart vi hamnar är en annan femma.

My home is my castle

Blev ett puls-pass med S igår och det gick riktigt bra, om man bortser från att bristen på matlust gjorde att man inte orkade så mycket. Men annars ver det skönt att komma igång. Ikväll är det nya tag :). Efter träningen blev det myskväll med Älsklingen. Kollade på Grammisgalan och tog en liten kvällsfika, mysigt. Gillade Takidas öppningsnummer, avskalat och härligt. Men bäst var nog när EMD uppträdde, fick årets roligaste sms av S skrattade så att jag nästan ramlade ur soffan. Det visar bara hur bra hon känner mig och hur roligt vi har haft tillsammans. Sen blev det en mysig natt med min Älskling.

I morse ringde klockan ohumant tidigt, men efter lite snozande blev vi båda människor och Älsklingen rusade iväg till jobbet och jag gick upp. Kollade datorn innan tvättiden började och fick veta att jag ska skriva uppsats i redovisning i vår. Det kommer att bli bra, speciellt då jag ska skriva med en toppen tjej :). Det var full fart här hemma i morse, tvättis, städa, diska och röja samtidigt som Spotify gick för fullt. Nu är tvätten tvättad, disken diskad och lägenheten är i toppenskick. Har även lyckats knåpa ihop 19 av 30 personliga brav som ska skrivas inför vårens jakt på sommarjobb. Funderar på om jag ska ta tag i min garderobsrensning nu, allt som inte används ska bort för det kommer iallafall inte att användas i fortsättningen. Men tror att det får vänta till en annan dag, nu blir det soffhäng sen vika tvätten och bädda iordning sängen innan mat och träning med S.

Så härligt när jag kommer hem från träningen att lägenheten är tiptop och bara kura upp mig i soffan med en massa ljus. My home is my castle. Det finns ingenting bättre än att komma hem till ett ordnat hem som gör att man kan fokusera på allt annat än att det är stökigt runt omkring. Förhoppningsvis är vi snart två om att ha ett slott tillsammans.

Fem månader

Jag ska försöka sätta ord på vad jag känner för dig. Det är svårt för orden räcker inte till. Det som bäst beskriver vad jag känner för dig är två låttexter.


Always been told that I´ve gott too much pride
Too independent to have you by my side
Then my heart said all of you will see
Just won´t live for someone until he lives for me
Never thought I would find love so sweet
Never thougt I would meet someone like you
Well now I´ve found you and I tell you no lie
This love I´ve got for you
Could take me ´round the world

Now show me love
Show me love, show me life
Baby show me what it´s all about
You´re the one that I ever needed
Show me love and what it´s all about, alright

Show me love-Robyn

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling´s alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you´re so divine

I´m not ever alone
You´re not ever alone

I´m head over heels goodes of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m not ever alone

Your smile is heavenly
I don´t deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I´m in deep debt, whitout you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you ´till the day I die

I´m head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

Curly Sue-Takida


Då var det över

Blev inte så galet mycket plugg igår. Satt mest och frös och hade ont i huvudet, men det blev nästan fyra timmar iaf. Hoppas det gav utdelning idag iallafall. Det blev ingen träning igår, snacka om att jag och S saknar total självdiciplin. Men vi tog en lång promenad på mer än en timme så lite duktiga var vi. Gick till friskis och hämtade ett nytt schema. Spenderade resten av kvällen hos S och kollade lite på Drömkåken. Den måste var en av de bättre svenska filmer som gjorts, det är iallafall precis min humor.

Som tokigt dåligt i natt, drömde att ingen kom på mitt födelsedagskalas som är på söndag. Vaknade till och med innan klockan ringde. Gick upp och läste tidningen och åt lite scones innan jag gjorde mig iordning. Cyklade iväg till tentan och lyckades skriva den. Fy vad nervös jag var innan. Men lite släppte när jag läst första uppgiften, men lite klurig var den allt. Hoppas jag lyckas skrapa ihop 13 poäng och så slipper jag oroa mig över den i fortsättningen. Cyklade och handlade när jag kom hem. Och sen dess har jag varit parkerad i soffa, så skönt att ha lite lov innan skolan börjar. Lite jobbigt är det dock att jag inte vet vad jag ska läsa nästa termin, som börjar på måndag. Men hoppas det löser sig imorgon.

Snart är det dags för lite scones och te innan träning med S, idag ska vi verkligen iväg. Sen blir det myskväll och mysnatt med Älsklingen. Känns som om det var en evighet sen jag träffade honom. Härligt att få en kram av någon som betyder allt för en. Imorgon är det stora fixar dagen, det ska tvättas, städas, diskas och skrivas personliga brev till alla sommarjobb som ska sökas, är väl uppe i 26 st än så länge. Hoppas på att det ger utdelning.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Sista rycket

S och jag tog oss en riktigt kylig promenad igår. Det var riktigt jobbigt i början när det bara stack i huden av kylan, men efter ett tag blev det helt ok och man började få upp värmen. Men det var ju så otroligt skönt att komma in i värmen. Blev en otroligt lugn och seg kväll i soffan med en hel del tv och lite te och digistivekex. Kröp ner i sängen och somnade sött, klockan ringde igen kl.02.00 för att engagera mig i JVM. Det gick väl lite sisådär för både mig och grabbarna, sov mig mest igenom matchen och lite in i 3:e perioden gav jag upp och stängde av TVn. Jag behövde skönhetssömnen.

Tidig uppstigning idag med och idag är det sista rycket inför tentan som gäller. Gäller att komma i rätt sinnesstämmning med inga hinder så ska det nog lösa sig. Förhoppningsvis. I eftermiddag blir det träning med S, det där strand 2009 var det ju :P. Efter träningen blir det bara till och slappa för att få en god natts sömn så att man är på tårna imorgon.

En maffig kladdkaka

Blev en magnifik kväll på Golden Hill. Blev tacos med kinesbord och vikingaglas, en väldigt knasig blandning. Det som diskuterades runt bordet var The Hills eftersom alla tydligen hade glott på maratonet som gått i helgen. Jag som redan sett alla avsnitt blev lycklig över att mina kära vänner upptäckt serien. Efter maten blev jag överraskad med en maffig kladdkaka med chokladbitar i och grädde, jordgubbar och mango som tillbehör. De där bruttorna vet verkligen vad som får mig att smälta :). Det blev en massa snack och lite film innan jag och S cyklade hem i kylan. Jag trodde nästan att jag skulle dö, det var helt sanslöst kallt. Och det gör ju så förbaskat ont när man kommer in och öron och bihålor börjar tina, det känns ju som om hela huvudet ska sprängas.

Tidig uppstigning i morse igen, blev slapparstund och frukost i soffan som vanligt framför nytheterna och med datorn i knät. Tog tag i pluggandet och har kört på riktigt bra idag, 5 timmars intensivt plugg och alla gamla tentor gjorda. Förutom den jag kuggade på, tror inte jag skulle fatta mera nu och jag behöver inget störningsmoment som sabbar min mentala balans, typ :P. Med andra ord jag pallar inte grejer som får mig att känna som om jag har gjort allting fel, bara positiva tankar i mitt huvud.

Tanken var att S och jag skulle ta tag i våra liv och satsa på strand 2009 från och med idag. Men pluggandet kom ivägen, båda hade flyt så de känndes onödigt att avsluta när det ändå gick bra. Men vi har ju tre till pass inplanerade den här veckan så nog tar vi tag i det allt. Istället blir det en walk i vinterkyla, funderar på o dra på mig underställ under kläderna så att man inte fryser ihjäl. Det är ju ändå runt -15. Ikväll blir det en slö kväll i soffan, tillbaka med vardagsrutinerna för nästa vecka börjar skolan. Men i natt ska ja ställa klockan och försöka kolla på JVM, men vi får nog se hur det går :P.

Imorgon är det sista dagen innan tentan, spännande. Blir en massa plugg och sen ett pass på friskis för att släppa alla tankarna på statistik. Kan bli en bra dag :)

Stati-fucking-stik

Spenderade gårdagen med huvudet i statistikböckerna. Fick en hel del gjort men på eftermiddagen svek konsentrationen drastiskt. La ner pluggandet för dagen efter 6 timmar och spenderade eftermiddagen i soffan med The Hills maraton. Me like :). Älsklingen kom och hämtade mig efter att han varit hos sin mamma. Åkte hem till honom och då fick jag gå på skattjakt efter min födelsedagspresent. En massa kluriga ledtrådar, iallafall i min värl. Jag hatar sånnan grejer för jag ser inte de självklara. Det är precis av den anledningen jag hatar På spåret, för jag förstår verkligen inte hur man ska tänka. Men efter många om och men hittade jag min födelsedagspresent bakom guds högra hand. Ett presentkort på 5 aktiviteter med Älsklingen, bla. middag på resturang :). Blev en härligt slapp kväll med lite Londonplanering och sport, skräll.

I morse var det tidig uppstigning igen med slapparstund i soffan och frukost. Sen tog jag tag i mitt liv och började med plugget för dagen. Gjorde en hel del innan mamma och pappa kom med grejer från IKEA. När de gått så blev det lite pysslande med det för att få ordning i garderoben. När det var gjort så fanns det ingen mer motivation till att plugga så jag la ner det för dagen, men har hunnit med mycket och imorgon börjar slutspurten.

Ikväll blir det födelsedagshäng för mig hemma hos E med henne, S och Sanna. Trevligt trevligt. Mindre trevligt blir att cykla hem till Golden Hill i en massa minusgrader.

Rosa härliga tulpaner & snö

Gårdagen blev en lång dag. Steg upp tidigt och bakade scones till mina härliga vänner. De blev riktigt lyckade :). Vännerna kom förbi runt 9 och gav mig härligt rosa tulpaner. Tack söta ni. Snacka om vårkänsla, ge mig mer sol och värme och härliga färger och vita sneakers. Njöt av en duderstor och god frukost och snackade om det mesta. Försökte även styra middag och partaj någon gång då alla inte var upptagna, omöjligt. Det blir iallafall en natt i Uppsala om två månader. Röjde upp efter frukosten och slog mig ner med statistikböckerna och började göra övningar, gick helt ok men hjärnan var för trött. Röjde upp ordentligt här hemma och slappade lite istället. Kvällen bjöd på movienight all alone. Gick till ICA och hyrde film, Brudens bäste man, tyckte den verkade lagom lätt för ett tungt huvud. Blev en otroligt skön kväll där ögonen gick i kors strax innan 23.

Tidig uppstigning i morse, tittar ut och ser att snön faller och det går ju inte ihop med mina planer om vår snarast. Blev en vaknastund i soffan och sen smoothie och mackor. Nu är latsidan över, mer statistik idag, hela dagen :(. Men ikväll får jag träffa Älsklingen som gått och blivit lite sjuk.

Jag fyller tant, eller nästan :)

Igår blev det en latis dag, åkte hem en sväng till Älsklingens mamma och hängde lite. Sen bar det av hem och jag napade en sväng på soffan innan det var dags att ta tag i sitt liv. Fixade mig och gjorde mig vacker och strax efter kl.19 kom Älsklingen och hämtade mig.

Vi promenerade hem till David&Anna och spenderade en underbar kväll där. Det blev långbord med trerätters, underbart sällskap av grabbgänget och respektive, JVM, alkoholhaltiga drycker - helt enkelt en kalasbra kväll. Vid 12 slaget bjöds det på skumpa av värdparet och raketer smälldes av på innergården. Det kramades och pussades in ett nytt år, 2009. Jag fick en underbar skönsång av sällskapet då klockan passerat 00, och det blivit min födelsedag. Även S och E ringde och sjung underbart. Efter missödet att bli utelåsta och tillslut lyckats ta oss in i lägenheten igen så blev det lite chill och något glas champange till innan Älsklingen och jag vandrade hem i sällskap med ett annat trevligt par.



Vaknade i min Älsklings famn imorse till en underbart solig dag, som var min födelsedag :). Senderade segismorgon i sängen med en hel del Vänner innan vi tog oss upp och fortsatte med Barnen i Bullerbyn. Blev även introducerad för Spotify av Älsklingen i morse, det måste vara det bästa som finns :). I love. Älsklingen rörde sig hemåt och jag tog tag i mitt liv innan jag åkte hem till E. Spenderade eftermiddagen hemma hos E med henne och S, "kollade" på Ivanhoe och låg som ostbågar i fotöljen. Cyklade hem till mamma och pappa och bjöds på god födelsedagsmat och lite presenter. Blev en tidig kväll då det verkar som om en förkylning har smygits sig på. Kvällen har spenderats i soffan och snart är det dags för ET och en god natts sömn.

Imorgon blir det födelsedagsfrukost med bästaste bruttorna och efter det tentaplugg, det är dags att fokusera nu.

RSS 2.0