Ett härligt gäng grabbar

Det har varit tyst här på bloggen ett bra tag nu. Gick lite på sommarlov när uppsatsen lämnats in, men det är väl som det ska vara :). Har svängt mina lurviga på kåren och shakat in sommaren, sovit på S soffa och fått ont i ryggen, fixat kompletteringarna på uppsatsen, laddat inför Bruce, gjort stan osäker tillsammans med S och tränat en massa.

I fredags var det dagen D. Bruce skulle äntligen stå på Stadion och rocka loss och jag skulle dit. Började dagen med att vakna strax efter 03.00 och har en rad ur en Bruce-låt som maler om och om igen i huvudet. Tillslut somnar jag om igen och vaknar pigg som en nötkärna vid 7. Inte så bra, men bättre än 03 i alla fall. Blev upphämtad av A strax innan 10 och sen begav vi oss till stationen. Tog tåget till Sthlm och gick på på Pizza Hut innan vi strosade lite på stan. Tog oss till Solna och mötte upp två goa grabbar. Gick på systemet och sen vandrade vi tillbaka till lägenheten. Korkade upp och lyssnade på Bruce innan vi begav oss vidare. Blev en rask promenad med ett glatt gäng. Ett gäng som jag trivdes kolosalt bra i. Ingen som dömmer och ingen som komenterar. Stannade till i en annan lägenhet och lyssnade på Söderlings bragd och drack mer cider.

Vid halv 6 började vi röra oss mot Stadion, vilket var otroligt tur. Fullt med folk överallt och vilken stämning. Kom in relativt fort i alla fall. Köpte mig en snygg tischa med snyggo-Bruce på, kan inte bli så mycket bättre. A och jag och två andra härliga grabbar kom inte in i fållan precis framför scenen, men det gjorde resten av gänget :(. Så vi placerade oss mitt framför scenen men aningen längre bak. Kan säga att det blev mycket så och det tycker inte min lilla ländrygg om. Men vad gör man inte för The Boss ;). Stod och snackade och hade det trevligt samtidigt som himlen spricker upp och blir klarblå. Kan det bli bättre, antagligen inte. Tillslut börja Bossen spela, aningen försenad. Och vilken konsert det blir, ett galet drag i tre timmar. Alla favvolåtarna kom och rösten spräcktes. Såg inte överdrivet mycket, men det är tur att man hänger med starka grabbar då. Blev upplyft lite då och då för att se, och fy fan vad annorlunda livet hade varit om man varit någon dec längre. Fick även sitta på A´s axlar mot slutet, men då blev security lite irriterad. Bruce Springsteen på Stadion med ett härligt gäng grabbar som sällskap :) - En perfekt försommarkväll <3. Sjukt nöjd med kvällen och sällskapet.



Tog oss ut från Stadion relativt fort, efter lite klättrande och nästan spräcka jeansen. Mötte upp hela gänget utanför och beslutade oss för att fixa käk. Då hade inte jag käkat sen 12 på dagen, och klockan var väl nu närmare midnatt. Planen med att ta en korv innan konserten gick åt helvete. Så vi ger oss ut på matjakt och precis utanför Stadion kostar korven 75:-, värsta rånet. Så vi rörde oss in till stan och gick på 7eleven men så har dom inte korv där heller. Sjukt irriterande. Så vi rör oss mot lägenheten i Solna och analyserar en grym kväll. Kollar på någon knasig skräckis innan ögonen går i kors närmare 2 halv 3 på natten. Sov gott om än trångt. Men på morgonen blev det ordentlig fart på mig och A. Tog en buss in till Sundbyberg och gick på McD innan tåget hem till Vässan gick. Kom hem och var helt förstörd, sjukt sliten efter en kalasbra helg. Spenderade kvällen i soffan med fotbollen och ett braigt sällskap. Somnade som en liten gris nästan precis efter fotbollen.

Spenderade söndagen med att göra en massa braiga saker, röstade, handlade, tränade och åt middag hos mamma och pappa. En bra söndag med andra ord. Gårdagen gick i husmors tecken. Planerade och fixade på förmiddagen. Sen blev det bakning hemma hos S, muffins, bullar, hallongrottor och märtas. Så galet gott och att vi lyckades med bullarna utan att sabba degen var ju helt otroligt. Kom hem och fick ett otroligt glädjebesket. Linnéa och jag fick VG på uppsatsen. Så bra som det kunde bli. Stort glädjevårl :). Spenderade kvällen i E´s bil med henne och S på väg mot Bromma, flygplatsen som gud glömde. Kom fram ordentligt och i tid och hämtade E´s mamma och sen åkte vi hem till Vässan igen. Sthlm tur och retur på en kväll. Började dagen med att möta Linnéa i skolan och publicera våran uppsats, sjukt att det nu är gjort och att alla kan läsa den. Sen blev det gymmet och det gick väl sådär. Blev verkligen helt slutkörd och orkeslös, så jag kunde inte köra färdigt passet hel heller :(. Resten av dagen har spenderats i soffan och där ska den fortsätta, slappa ab.

Kommentarer
Postat av: fia

grattis till VG stumpan! det var ni verkligen värda!! :) puss!

2009-06-10 @ 08:29:13
URL: http://iabos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0