30:e april

For your eyes only, can see me through the night
For your eyes only, I never need to hide
You can see so much in me
so much in me that's new
I never felt, until I looked at you






For your eyes only, only for you
You'll see what no one else can see
Now I'm breaking free
For your eyes only, only for you
The love I know you need in me
The fantasy you freed in me
Only for you, only for you

For your eyes only, the nights are never cold
You really know me, that's all I need to know
Maybe I'm an open book
Because I know you're mine
But you won't need to read between the lines

For your eyes only, only for you
You see what no one else can see
Now I'm breaking free
For your eyes only, only for you
The passions that collide in me
The wild abandoned side of me
Only for you, for your eyes only


Valborg ikväll och grillning med Älsklingen och hans grabbgäng.

29:e april

Inlämningsuppgiften blev inte godkännd och jag fattar inte vad han menar med kommentaren som han skickade med. Får ta och försöka lösa det nästa vecka med gruppen. Blev promenad med S igår och sen ett litet Vänner-maraton.

Ännu en underbar vårdag idag, men mindre underbar för oss allergiker. Har nästan dött när jag varit ute, jag hatar pollen. Vaknade tidigt i morse även fast jag unnat mig en sovmorgon, men icke. Lallade lite vid datorn innan jag gick upp och pluggade. Gick väldigt bra och tog mig igenom sidorna jag skulle läsa väldigt fort. Sen lastade jag cykeln full med två stora väskor och en stor påse och cyklade till lägenheten. Var där i lite mer än tre timmar och donade och hade mig. Känns verkligen skönt att allt börjar komma på plats nu. Synd bara att det antagligen inte blir något sovande där för än fredag till lördag. Är tveksam till att det kommer hinnas sätta upp gardinger och persienner på torsdag samtidigt som det ska monteras och bäras en hel del. Men det är inte hela världen för sen får jag ju sova där varje natt. Ikväll blir det troligtvis att köra lite grejer till lägenheten, för man kan ju inte ta allt på cykeln. Sen blir det nog till att hänga lite med S.

Imorgon är det Valborg och den ska spenderas med Älsklingen. Antingen fest eller någon brasa någonstans i stan.

28:e april

Spenderade fredagen med det sista rycket inför tenta. Väldigt segt dock eftersom man var lagom trött på alla formler och tabeller och liknande. Åkte hem lagom tidigt och njöt av en lugn eftermiddag hemma. Spenderade kvällen med S, åkte till Maxi och fixade lite innan vi landade i hennes soffa och kollade lite TV. I lördags var det tenta och hur det gick är en annan femma. Alla såg ut som frågetecken så vi får se hur det går. Cyklade till lägenheten och spenderade dagen där. Mamma och pappa körde dit alla kartonger som va packade och jag packade upp alla köksgrejer och ställde in i skåpen. Fick sällskap av S på eftermiddagen när mamma började gå mig på nerverna. Spenderade kvällen med Älsklingen och kollade på Alvin and the chipmunks. Så bra och så otroligt söta, sötast var Theodor.


I går blev det IKEA med mamma för att fixa det sista till lägenheten nu är det bara lite finlir kvar. Sen blev det stan för att fika och bara umgås med Fia, Anna och Jä. Härligt att alla kunde ses samtidigt. Blev en lunch/fika med en massa snack sen en impulsklippning. Men det blev väldigt bra och jag är nöjd. Vi bestämde oss för att inte åka till Säffsen i maj utan ta det i sommar eftersom det är så mycket som talat mot att vi ska åka och bara ha det bra. Spenderade kvällen med Älsklingen, underbart mysigt.

Måndag idag och nya tag. Åkte till skolan och läste lite innan föreläsningen men det gav inte så värst mycket. Vätrsta sömnpillret till bok. Hade föreläsning och hängde med helt okej bra. Bättre än förra delen då allt gick ultrafort. Fixade det sista med inlämningsuppgiften efteråt och skickade in den. Får hoppas på att den blir godkänd nu. Eftermiddagen har spenderats med att packa ner mitt rum, har bara det absolut nödvändigaste kvar nu. Ikväll blir det promenad med S.

Imorgon är man ledig så då blir det nog till att sova lite innan det ska läsas en hel del och planeras en del. På kvällen kanske det blir till att träffa E, eftersom hon kommer hem antingen imorgon eller på onsdag. <3

20:e april

Ojoj ännu en vecka har gått sen senaste bloggandet. Tiden rinner verkligen iväg och nu är det mindre än två veckor till flytten :). Har spenderat vecka med att plugga och fixat en massa inför flytten. Känns verkligen som att tiden inte räcker till. Eller det gör den men man är ju uppbokad nästan varje timme, förstår inte hur jag hinner med allting. Ibland verkar det som om mina dagar har mer än 24 timmar.

Lyckades klämma in en träning med S i torsdags, första och sista den här veckan. Bättre än ingenting :). Spenderade kvällen med att kolla SATC. Skola i fredags och en hel del plugg. Spenderade kvällen med S hos Sanna. Kollade på The Notebook och hade det bra. Lördag igår och tentaplugg som gällde. Träffade min Älskling på kvällen och hade myskväll. Lite fotboll och trevligt sällskap. Söndag och det har tentapluggats hela dagen. Aningen tung i huvudet idag, kan bero på att alla här hemma är sjuka. Har inte tid och bli sjuk nu. På tok för mycket som måste fixas i veckan, packa och tentaplugga. Blir en lugn kväll med lite SATC. Ny vecka och nya tag imorgon. En vecka fylld av flyttfix, för nu bär det av snart.

image47
Läckra brudar efter ett äventyr. Längtar tills det blir igen, även fast hästisarna ska ha semester :). Ni är bäst <3

13:e april

Ojoj nu har det nästan gått en hel vecka sen jag bloggade senast. Det har varit fullt upp om man säger så, skola och inlämningsuppgift har dominerat min vecka.

I torsdags blev det till att plugga hemma och försöka fixa lite. Tog en walk med S på eftermiddagen och styrde upp helgen. Åkte hem och fixade mig och sen bar det av ner på stan. Träffade Anna när hon slutat jobbet och fixade biljetter till bion. Gick till gränden och käkade och väntade på Fia. Sen blev det bio, 27 Dresses. Härligt romantisk film, lite tåröggd blev man allt. En underbar kväll med favvis bruttorna.

Spenderade fredagen i skolan med lektion och sen fixa det sista på inlämningsuppgiften. Gick över förväntat och vi klarade det :). Cyklade hem och njöt av en ledig eftermiddag. Blev upphämtad av Älsklingen på kvällen och åkte till Media Mark och köpte SATC-boxen och Mariokart till Wii. Så det blev hem till Älsklingen och kolla på lite TV och sen spela Mariokart tills ögonen gick i kors. Båda somnade vi ovaggade, hann inte ens säga god natt till varandra. Vaknade lagom tidigt i lördags och bara hade det bra tills vi var tvugna att gå upp eftersom Älsklingen skulle iväg och döma. Åkte hem och pluggade lite innan jag la mig framför tvn och napade i några timmar. Vaknade och började fixa mig eftersom ost och vin kväll med S, L och Sanna stod på planeringen. Det blev en lyckad kväll med massa gott i magen, massa snack och en massa skratt.

image46


Söndag idag och tanken var väl att jag skulle plugga en del och slippa göra så mycket imorgon. Men de funkade inte. Sov längen och lyckades sen läsa de två sista kapitlena i boken som jag hade kvar sen igår. Sen fick det vara bra :). Premiärade SATC-boxen och har snart kollat klart på första säsongen och det är så jag ska spendera min kväll. Älsklingen är upptagen med att döma fotboll, två matcher idag, så jag får spendera min söndag utan honom.

Måndag imorgon och en hel massa plugg och fix står på planeringen. Det ska även bli träning med S om det blir som vi planerat.

7:e april

Vaknade av mig själv strax innan 7 i morse. Försökte somna om, men det gick inte så det var bara att gå upp. Helt på tok för tidigt, var ju en halvtimme kvar tills klockan skulle ringa. Gick iallafall upp och fixade frukost och satte mig framför datorn. Kollade mailen och de vanliga sidorna innan jag planerade min dag och började plugga. Gick helt ok och plugga även fast jag inte kunde göra vissa övningar. Men det ordnar sig senare. Blev klar när det närmade sig lunch. Gjorde lite lunch och snackade med S samtidigt som det kollades VBÅ. Världens sämsta serie egentligen, men har man en gång börjat så kan man inte sluta. För missar mat några månader så hänger man fortfarande med i vad som hänt. S och jag kom på att vi skulle ut på äventyr, så vi hoppade på våra cyklar och cyklade ut till Hälla. Köpte nya undies och lite annat nödvändigt. Gjorde av med för mycket pengar, men så är livet ibland. Tur att sparkonto finns. Tog även en sväng på IKEA och fikade lite innan vi tog ett varv och jag visade S lite av grejerna jag köpt till lägenheten. Sen cyklade vi hem. Trevligt. Har inte gjort så mycket sen dess, endast ätit och laddat mentalt inför träningen. Blir core med S ikväll, förbereder mig på smärta imorgon.

Fick ett supersött mess av min kära lilla ponny idag. Mer glad kan man inte bli. Se till och kom hem den 24 maj :*

6:e april


Helgens bästa - soffan med min Älskling, lite mat från Spicy och Jason Mraz med I´m yours spelandes. För det är så det är I am yours och jag hoppas You are mine <3


6:e april

Spenderade torsdagskvällen i nya Bombadier Arena tillsammans med Anna och H. Kollade på Fialotta & Co som tyvärr åkte på storstryk :(. Vi hejade tappert iallafall. Trotts förlusten var det trevligt att titta på Fian och snacka en massa med Anna. Vi hade ju planerat en helg i Säffsen med islandshästridning och massa mys en helg i maj, precis som förra våren. Nu visar det sig dock att hästarna ska ha semester den helg då alla är lediga. Så nu har vi bestämt att vi åker iallafall och bara njuter och har det bra. Längtar redan :). I fredags var det min och Älsklingens dag, 56 månader med underbar kärlek. Hade föreläsning igen och åkte till skolan tidigare och läste en hel del innan vi började. Bildade även grupp till inlämningsuppgiften så livet blev massa mycket enklare. Hade föreläsning med ett mumintroll och det gick i ett rasande tempo. Började iallafall med inlämningsuppgiften efter föreläsningen och det gick väl sådär. Ingen var ju direkt på hugget en fredagseftermiddag när klockan närmar sig två. Kom hem från skolan och möttes av två roliga brev, skatteåtebäring och intresseanmälan om sommarjobb på posten. Livet gick från att vara piss i onsdags till att vara riktigt riktigt bra. Skönt att allt ordnade sig tillslut, men det gör det ju alltid. Spenderade kvällen med S, kollade lite på tv och snackade en hel del.

I går var det lördag och högskoleprovet. Men det skrev inte jag, skönt värre. Älsklingen gjorde dock det och jag hoppas på att det gick riktigt bra. Spenderade dagen med S och var på lite äventyr. Bland annat Skopunkten och tre härliga vårskor fick följa med mig hem. Slappade en hel del när jag kom hem och sen åkte jag iväg och köpte pizza med mamma. Spenderade kvällen med min Älskling. Blev en massa musikprogram och lite SuperMario :). Idag har jag pluggat, ovanligt - svar nej. Sen har jag sakta men säkert börjat packa ihop mitt liv i flyttkartonger. Nu är det mesta nerpckat och rummet börjar bli tomt. Vill ju inte packa ner för mycket heller för jag flyttar ju inte riktigt än. Det som är kvar rymms nog i 2-3 flyttkartonger, fast då har jag inte räknat med alla kläder och skor i garderoben. Ikväll blir det bara till att vara hemma och slappa. Är sjukt trött efter min fullspäckade dag.

Imorgon är det en ny vecka med nya tag och ännu lite närmare flytten. Är ledig så det blir till att plugga lite hemma och ringa lite samtal. På kvällen blir det träning med S, ska ta tag i våra liv efter våran slapparvecka förra veckan. Men jag känner att energin är tillbaka. Kan vara för att våren har kommit och det är varmt och soligt ute.

3:e april

En ny dag med nya tag och en betydligt bättre dag än gårdagen. Det blev till och med lite bättre redan igår på eftermiddagen. Cyklade iväg till skolan med solen värmandes i ansiktet. Hur kan man undgå att bli glad då. Hade excel övning och det gick väl som det gick, men det var skönt o träffa klassen och bara snacka av sig lite. Åkte hem och åt och fixade mig innan Älsklingen kom och hämtade mig. Åkte till IKEA och hade det bra, hittade lite grejer till mig och en stor tavla till Älsklingen. Fick mig även en glass så det blev bara bättre och bättre. Svängde förbi Älsklingens mamma påvägen hem till honom för att hämta lite grejer. Sen blev det till att montera tavla och det var ju ingen liten tavla. Fick nästan problem med vart den skulle sitta på grund av sin storlek. Men vacker blev det.

Sov helt ok i natt, inga mardrömmar men klarvaken innan kl.6. Vad ska man göra... Väntade tills mamma och pappa åkt till jobbet innan jag gick upp och började plugga. Och det gick verkligen bra, gjorde mer än jag tänkt mig för att det bara flöt på. Gjort alla övningar som jag kan göra än så länge och snart läst ut boken. Har terroriserat Syon på eftermiddagen och tillslut fick jag ett svar. Så nu blir det Handelsrätt och Statistik i höst och det skulle inte vara något problem och komma in sa hon eftersom jag har många högskolepoäng och kom jag mot all förmodan inte in så skulle jag få göra en sen ansöka så skulle de fixa det. Skönt, ett problem mindre att oroa sig över. Nu har jag sökt och det finns inte så mycket mer jag kan göra. Allting löser sig ju alltid.

Ikväll blir det handboll med Anna. Ska hejja på Fialotta så att det går galet bra för dem ikväll :)

2:a april

Det blev ingen träning med S igår. Det finns helt enkelt ingen ork. Förstår inte vart den har tagit vägen, känner mig dödstrött mest hela tiden. Tog en walk istället och gick sen hem till henne och drack te och hade det bra. Vet inte vad det är som suger ur mig all kraft just nu känns allt bra tokigt jobbigt, det minsta lilla som ska göras. Kan tänka mig att det är ovissheten om i höst som tär på mig, måste få ett slut på de. Måste ringa syon imorgon sen får det bära eller brista. Eller så är det alla jävla mediciner med kortison som måste käkas. Ibland är det jobbigt att vara mig. Jag vill ha sol och vår och glada färger så att man bara vill skratta och le. Jävla deppigt inlägg det här blev, men men sånna dagar finns även det.

Nu ska jag ta och kolla lite grejer inför höste och inför flytten innan det blir skola i eftermiddag. Sen ska jag bara åka hem och inte göra någonting och inte bekymra mig över någonting. Inga tankar på hösten, inget plugg och ingen dator. Bara slappa och fräscha upp mig. För sen ska jag och Älsklingen åka till IKEA och strosa hand i hand och kolla på fina saker och köpa grejer till min lägenhet och Älsklingens stora tavla som han fick i födelsedagspresent av mig :). Har jag tur kanske det även blir en lite glass.

Nu: Stoppa undan alla negativa tankar och tro på mig själv. Jag kan, jag vill och jag ska - så enkelt är det.

1:a april

Spenderade min fredag hemma hos Älsklingen. Han fick lida sig igenom Let´s Dance och jag var nöjd. Hade det mysigt hela kvällen och fick även somna i min Älsklings armar. Vaknade galet tidigt i lördags, drog på en film - Remember the Titans - första gången jag såg den och I liked. Höll dock på att somna när det nästan var 10 minuter kvar så det blev till att hålla sig vaken. Sen sov vi gott vidare till strax efter ett. Blev hemskjutsad på sena eftermiddagen och då var det bara planering som gällde. Nästan alla planer sprack och tillslut bestämde S och jag oss för att gå på Kåren själva, och visst fick vi roligt. Efter några glas vin, en cider och en obligatorsik Bacardi Razz så var vi glada i hatten och dansade oss igenom kvällen. Åkte hem till S och åt lite mat innan vi somnade. Vaknade lite slitna men det kunde ju bero på att klockan skulle flyttas fram och en timme bara gick upp i rök. Blev en god frukost med S innan det bar hem för lite uppfräschning innan det var dags att åka hem till Älsklingen som fyllde år. Blev massa fika och gottigt och trevligt sällskap med :). När släkten gått kollade vi på I am ledgend. Blev grymt besviken efter att ha velat se den i nästan två månader. Konstig början, sen blev det bättre och sen avslutas filmen med lamaste slutet. Katastrofalt dåligt. Sen syndade vi lite genom att sportnörda oss ännu en gång :).



Igår var det måndag och en ny kurs började. Verkar vara riktigt krävande men det får bli som det blir. Ingenting att få panik över. Spenderade kvällen med S, blev en promenad och sen lite TV tittande och en hel del snack. Idag är det ny månad och bara en månad kvar tills jag flyttar. Helt galet vad fort det har gått och det känns som att den här månaden bara kommer att försvinna i en dimma av massa plugg och flyttfix. Har spenderat dagen i skolan med att plugga och sen varit och lyssnat när Syon pratat om examenskrav och grejer. Fortfarane inte riktigt på det klara med vad jag ska läsa i höst men det ordnar sig. Blir nog till att ringa senare i veckan. Nu ska det slappas lite innan det blir träning med S.

RSS 2.0