Chokladbrun

Nu är jag chokladbrun i håret, eller som jag uttryckte det när jag såg det först, Fiabrun. Tillbringade lördagsförmiddagen hos frissören med S och blev fin i håret. Mötte upp Anna och Älsklingen och åt lite snabbt på Gränden. Sen bar det av för att kolla på Fia, missade lite av början. Men vilken spännande match det blev och ett väldigt knasigt slut. Åkte hem och pluggade lite. Spenderade kvällen hemma hos Älsklingen. Pluggade hela söndagen. Sen blev det bums i säng.

Heldag i skolan igår. Hämtade ut Makrotentan och kände mig nöjd. Satt med gruppen och diskuterade lite och väntade på duggan. Och vi väntade lite till och lite till. Efter mycket om och men så kom den ut. Läste och diskuterade lite kring den. Kom och vid kl.19 och då var det bara att äta för att sen åka iväg och träna. Gick helt ok och träna, känndes att det behövdes efter dagen.

Idag har det skrivits dugga, kände mig väldigt kluven i morse och trodde verkligen att det skulle gå och skogen. Känner mig lite på hugget nu och har skrivit om tre av fyra snubbar. Blir till att skriva om den sista imorgon, egna diskutioner och sen rätta innan den ska in. Sen blir det hem till Älsklingen och sova <3.

Fortfarande

Fortfarande dåligt på bloggfronten. Huvudet har mest varit proppat med organisationsteori och alla dess synsätt. Har nästan lyckats tagit mig igenom allt som ska läsas, bara 40 sidor kvar och anteckningar på en aning mer. Spenderade tisdagen med att läsa massor och fundera vad sjutton jag gett mig in på. Tillbringade kvällen hos S, kollade på handbollen och då drar hon upp den där tiden i vårat liv när vi ville bli handbollsspelare. Vi gjorde den enkla analysen av våran hanbollskariär (som varade i ca 2 år), att Fia lyckades aningen bättre, eftersom vi spelade med henne då och hon is still going strong. Kände mig aningen misslyckad i det läget, men vad ska man göra om man inte har talangen. Man kollar på och hejjar :).

Spederade onsdagen med att plugga, skriva kontrakt på lägenheten, gå till tandläkaren, plugga lite mera, träffa Älsklingen och storhandla. Torsdag igår och ännu mera pluggande, aningen ur form så jag fick ställa in dejten med Anna. Får ta igen det på lördag när det ska hejjas på Fian. Fredag idag och äntligen helg, eller helg och helg jag är ju mest ledig hela tiden. Har pluggat ännu mera organisationsteori, packat ner alla flyttgrejer som jag har haft stående och bärt ut i garaget, 5 stora flyttkartonger. Hur ska det här sluta...
Ikväll blir det TV kväll med S och imorgon ska vi äntligen till frissören och bli fina. Färga mig, klipp mig, gör mig fräsch. Just nu är det bara katastorf.

Hallelulja moment

Dåligt bloggande på fronten, kan bero på rastlöshet eftersom semestern gick mig på nerverna efter ett tag. Veckan spenderades i ryggläge och tog mih igenom 900 sidor skönlitteratur. Härligt med något annat än kurslitt. Från början var det två visningar inplanerade i veckan och sen blev det tre och den sista blev bara min. Så i maj blir det flytt till mitt lilla slott. Eller slott vet jag inte, men mitt lilla kryp in i alla fall. Men i mina ögon blir det mitt slott då det bara är mitt mitt och åter mitt. Kontrakt skrivs på onsdag och det firas med Älsklingen och lite storhandling.

Annars började den nya kursen i morse och det var fullfart från första början. Massa att läsa tills på måndag då det börjar bli förberedelser inför hemtentan. Träffade ett skönt gäng som jag läst med sen i våras och självklart fick jag häng med dem. Blev en heldag med allt som skulle ordnas och dubbelföreläsning. Just nu känns det som om hela huvudet ska sprängas av all ny information, men lite träning och sen sömn så blir det bra tills imorgon.

Framsteg

Tillbringade torsdagen i ryggläge och njöt av att inte göra någonting vettigt. Tränade på kvällen och det gick kalasbra, ett härligt pass som det blir fler besök till. Kom hem och stupade i säng. Pratade lite med Älsklingen innan jag somnade. Hade lite fixardag i fredags, städade lite här, rensade lite där ordnade lite hit och lite dit. Skönt att fixa med grejer som bara blivit liggande över jul och nyår. Träffade min Älskling på kvällen och övade på dödslyft a la Let´s Dance. Lördagen var en dag med full fart, Anna kom och hämtade mig, åkte och hämtade Jä sen ner på stan och intog en lunch på Spicy Hot. Mycket gott och en väldigt bra uppladdning. Tog oss till Västeråshallen för att kolla på Fia och det gick ju kalas. Duktiga tjejor som fixade en vinst och spännande var det. Träffade henne en snabbis efteråt innan det bar iväg igen. Åkte till friskis och kollade på när S och L prövade det nya danspasset, lämnade Anna där. Åkte hem till S, inväntade E och lagade trerätters och bara njöt av god mat och sällskapet. Söndag igår, sista födelsedagskalaset för mig i år :). Blev härliga presenter, god mat och en bra avslutning på veckan.

Måndag idag och totaly ledig. Har inte gjort mycket idag förutom att ringa alla hyresvärdar i Västerås och fixat två visningar i veckan. Bara att hålla tummarna att det går vägen på någon. Veckan fortsätter i samma stil som den börjat :).

Back on track

Grammisgalan med S igår. Vi lyckades ta oss till Stockholm, till hotellet, till Globen med tunnelbana, tillbaka och till tåget i morse och hem till Västerås utan missöden. Kom till Stockholm vid kl.16 igår och började vår vandring mot hotellet. Hade inte anat att Sveavägen var så lång, blev en promenad på 40 minuter med packning innan vi var framme. Checkade in och gick till vårt rum som var otroligt litet, utan fönster och dusch och toalett i korridoren. Men vi var ju inte där för att bo på hotell. Piffade upp oss och gick för att käka. Sen blev det tunnelbanan till Globen där vi först fick trängas med alla som skulle på AIK-Leksand. Stod och hängde ett tag och funderade över våra platser. Visade sig att de var bra och vi hade utmärkt utsikt för lite kändis spotting. Galan var helt ok, förutom att Salem Al Fakir vann varenda jävla pris. Har aldrig hört honom sjunga förut, ändå massa priser. Att Lasse vann Årets Låt med Miss Li var helt rätt. Martin Stenmarcks glädjejubel över att Lasse vann tog alla pris :). Tog oss hem efter galan och analysserade galan innan vi somnade sött på vårat minirum.

image35

Tidig uppstigning i morse och sen en rask promenad till stationen och frukost på stående fot och sen var vi på väg hem. En härlig kväll med S, tack för att jag fick följa med. Har nu intagit sängläge efter att ha kollat resultatet på Mikro tentan och den avklarades galant :). Nu är det bara slappande som gäller, nu blir det till att slappa lite mera och sen blir det tonfisksallad och sen bär det av till träningen. Hoppas Johannes har ett kanonpass med massa bra musik, för idag ska det maxas.

Grammis & Semester

Kickstartade det nya livet i måndags med lite core-träning. Och nog kände man alla att man levde igår när man vaknade, lite härligt på sitt lilla knasiga sätt. Spenderade måndagen med att plugga det sista inför tentan.

Vaknade aningen nervös igår, inte för att jag inte kunde utan för att tentan skulle se helt annorlunda ut jämfört med vad de tidigare har gjort. Softade i sängen större delen av dagen innan det var dags att ta sig till tentan. Träffade Maria innan och hon fick en liten pressent till bebisen :). Skrev tentan och hoppas på att det dår bra, satt relativt längen och svarade på allt förutom två delfrågor. Borde ge mig 15p för godkännt. Vandrade ner på stan och väntade på att Älsklingen skulle hämta upp mig efter jobbet. Åkte hem och lagade mat och bara hade det bra, kollade på en hel del vänner innan ögonlocken blev riktigt tunga.

Vaknade galet tidigt i morse när Älsklingen skulle gå upp. Men en galet bra start det blev på dagen. Låg kvar och sov i två timmar till efter att älsklingen åkt till jobbet. Sen blev det bussen hem och fixa inför Stockholmstrippen som sker i eftermiddag. Grammisgala och hotellnatt med S, härligt härligt. Sen är det semester som gäller för hela slanten i 1½ vecka, så skönt.

Livet återgår till det normala

Sista dagen innan livet återgår till det normala och skolan sätter igång och alla röda dagar har försvunnit. Har spenderat dagen med att plugga inför tentan. Känner mig rätt säker men man ska aldrig vara för säker. Veckan som kommer blir nog en riktig höjdare, tenta på tisdag sen ledig i 1 ½ vecka, massa mys med Älsklingen, Grammisgalan och hotellnatt med S, sista födelsedagskalaset för mig och sen ska det köras igång med träningen - 3 pass den här vecka.

Fredagen besto av en massa pluggande, åkte hem till Älsklingen och väntade på att han skulle komma hem från jobbet och sen blev det massa mys på Våran dag. Kollade på Sportkrönikan och sen blev det en film. Sen blev det igår och det blev ännu mera pluggande, varvat med massa fix eftersom det skulle vara kalas för mig på kvällen. Fixade och donade större delen av eftermiddagen innan Anna, Jä och Fia kom. Vi åt en god middag -tillagad av mig- med massa snack och skratt. Sen blev det en hel del vin, spel, ost och kex och ännu mera snack och skratt. Kollade även på hockeyn med det gick ju som det gick. Men man kan faktiskt inte komma till en VM-final och inte spela hockey på 2 perioder och sen försöka vinna i sudden, synd men sant. Men det var bra spännande där på slutet :).

image34
Tack för att ni finns

Snökaos

Åkte med S och hämtade hennes syrra på Arlanda igår, gick kalasbra. Lite segt men mycket skönt att få komma hem och sova. Vaknade upp i morse och såg att det var massa vitt ute :). Mindre roligt att jag skulle ha bilen och köra till Sura för att träffa Maria. Men jag tog mig dit levande iaf. Gick igenom alla gammla tentor och käkade en härlig pastasallad. Skönt att träffa någon som man kan diskutera pluggandet med och som kan ge en ett annat synsätt. Åkte hem vid ett tiden och stannade på Maxi och handlade till helgen, och det blev väldigt dyrt för det lilla jag handlade. Antar att det var all ost och kex som kostade, och vinet :P. Längtar som tusan till lördag då jag får träffa brudarna igen. Ikväll blir det TV kväll med S och E, innan E åker till Gävle i helgen igen.

Ny dag och nya tag

image33
Bild: Deviantart

Ny dag och nya tag. Har lämnat bitterheten bakom mig och insåg sent i natt fördelen med att fylla år en riktig bakisdag, jag får vara prinsessa och stå i centrum flera gånger under januari månad eftersom alla inte kan fira en på samma gång. Så istället för att ha en dag som är min så får jag ungefär tre stycken och det är inte fy skam :p.

Tillbringade gårdagskvällen med Bond. Ingen favorit men det fanns inget bättre att se heller. Har spenderat dagen med näsan i böckerna och det har gått bra. Ska bli skönt att träffa Maria imorgon och plugga tillsammans, undrar bara hur jag ska hitta dit. Har även fixat inför firandet av mig i helgen, Anna, Fia och Jä kommer hit och bjuder på underbart sällskap och massa mat. Ikväll blir det roadtrip med S igen, ska hämta hennes syrra på Arlanda.

Är djupt inne fortfarande grymt irriterad. Kan bero på att två av mina närmnsta vänner inte ens har vett att skicka iväg ett sms på en födelsedag, och det gäller inte bara min. Känns väldigt otacksammt när vi/jag engagerat oss i deras födelsedagar.

Happy New Year & Happy Birthday

image31


Nytt år och ännu ett år äldre. Men vad ska man göra. Började nyårsaftonen med en roadtrip till Uppsala med S för att hämta hem E. Lite förvirrat och för högt sockerintag så kom vi hem tillslut. Vilade lite och sen var det bara att köra igång med fixandet. Blev förfest och paket utdelning hemma hos E, eftersom E fyllt år i helgen och jag efter tolvslaget. Sen bar det av till Konrad med S och E för privatfest och middag. Har aldrig i hela mitt liv kännt mig så missanpassad. Vi svepte i oss vårt bubbelv vid tjugo i tolv och sen traskade vi till torget gör att fira tolvslaget och min födelsedag. Åkte hem till E och hängde lite innan Älsklingen kom och plockade upp mig i en taxi och vi åkte hem till honom.

Vaknade upp i ett nytt år och ett år äldre hemma hos Älsklingen i morse. Kan nog inte bli så mycket bättre, trotts att jag är bitter på min födelsedag. Önskar att jag inte hade kommit så tidigt, det är ju ingen som bryr sig då alla ligger hemma och mår bakis. Min dag kommer i skymmundan, jag vill stå i centrum på den dagen. Barnsligt, jag vet. Det sved mest igår vid tolvslaget då jag stod bredvid en av mina barndoms kompisar och inte ens ett grattis fick man... Barnslig och bitter, jag vet. Men alla vill ju ha sin dag, men min dag bara försvinner...
Spenderade i alla fall en underbar morgon hemma hos Älsklingen innan jag åkte hem och slöt upp med S och E för att kolla på Ivanhoe. Har ätit födelsedagsmiddag med familjen och öppnat paket, nu blir det bara till att slappa.

RSS 2.0