28:e mars

Hade en superb dag igår. lallade runt här hemma en stund på förmiddagen innan jag begav mig ut i vårsolen. Tog en tripp till Apoteket innan jag åket ner på stan och träffade Sötis Anna med super bruna syster som man egentligen inte vill sitta bredvid. Lunchade tillsammans på Spicy, riktigt gott och efterlängtat. Sen blev det en sväng på stan och lite tittande. Hittade ingenting av intresse. Duktiga mig :). Lämnade sen Anna och hennes sis för att åkta till skolan. Fixade det sista med debattartikeln med Christian innan vi hade seminarium. Det gick nog helt ok, sa en del saker men det var väldigt svårt att komma in i debatten. Speciellt när den ibland gled ifrån själva ämnet. Fick även veta att vi fick VG på PMet och det känns ju superbra. Cyklade hem i vårsolen med vinden i ryggen. Spenderade kvällen med att kolla lite Greys och även kika lite i kurskatalogen inför hösten. Har hittat en del intressanta kurser, verkar som att det blir ett helt juridikblock under hela hösten.

Idag har det inte gjorts mycket. Gick upp i skaplig tid och bakade mockarutor till Älsklingens födelsedag och pluggade lite. Sen bar det av hem till kusinen för att besöka lilla bebisen. Det var mig en liten sak och mycket söt. Nu ska det endast slappas lite innan Älsklingen kommer och hämtar mig och då ska det slappas lite mer och bara njuta av att det finns någon som får mig att må så bra.

Imorgon ser det ut att bli rajraj (:

26:e mars

Spenderade gårdagen med att göra väldigt lite. Fixade lite med debattartikeln och lite jobbansökningar som jag har skickat iväg idag. Sen blev det TV kväll med S. Idag har jag fixat lite mera med debattartikeln och nu börjar den bli klar. Hoppas Christian tycker det samma. Har även läst igenom de andra artiklarna som är med i debattgruppen så att man ahr ett litet hum om vad det är som ska debatteras. Har iallafall bestämt mig för att skriva under artikeln med mitt riktiga namn. Har även suttit i telefonen med Syon ett bra tag. Jag blir så arg att jag bara vill skrika, ingen verkar kunna förklara vad det är jag ska läsa i höst och hon har inte tid med ett personligt möte så jag måste försöka fixa det här aldeles själv. Och själv är man ju helt lost. Hoppas på att informationsmötet på tisdag ger lite klarhet men det hjälper mig ju iallafall inte med vad jag ska läsa för kurser i höst.

 Har förstått så mycket som att jag kan välja mellan att läsa C nivå i företagsekonomi och skriva min uppsatts, men det känns lite väl. Har precis gjort uppsattsen i Organisationsteori, typ B uppsatts och det känns som att jag skulle behöva lite mera kött på benen innan jag ger mig in på C uppsattsen. Så det verkar som om jag ska välja 30p med valfria kurser som jag tycker verkar intressanta. Med grejen är det att det inte finns någon platsgaranti till det och det oroar mig. Om jag inte får plats, vad gör jag då? Är ju beroende av CSN nu när jag ska flytta hemifrån och det är ju skolan som sagt åt mig att göra på det här sättet. Skulle aldrig ha valt att studera så här om det skulle vara så mycket krångel. Hade då valt att läsa om företagsekonomin och haft en klar plan med vad som ska läsas när. Men nej tydligen inte. Nu ska det krånglas. Hoppas på att det löser sig. Ska hämta en kurskatalog imorgon och försöka hitta lite kurser och försöka prata med Syon på tisdag och hoppas på att det fungerar.

Så, nu har jag beklagat mig lite och ventilerat min ilska. Men det ska ordna sig. Har ögonen på några juridikkurser som är min passion. Så det kan nog bli bra tillslut iallafall. Ikväll ska jag njuta av min Älsklings sällskap och kolla på lite fotboll, sportnörd jag vet. Imorgon blir det till att mysa med Anna innan det bär av till skolan. Blir nog en morgon promenad och sen en liten lunch med en massa snack. Nu blir det nog ett till avsnitt av Grey´s.

24:e mars

Sista dagen på lånledigheten börjar närma sig slutet. Eller inte riktigt men nästan. Spenderade gårdagskvällen hemma hos Älsklingen. Blev lite mer sportnördande innan det bjöds på film. Idag har det pluggats lite, och då ligger betoningen på lite :). Resten av dagen har det inte gjorts speciellt mycket, fixat lite inför imorgon och bara slappat. Resten av dagen blir det träning med S, sen middag och lite film hemma hos henne.

23:e mars

Ännu en ledig dag som bara har försvunnit. Har rensat lite i garderoben och fixat lite recept tills jag flyttar. Börjar närma sig nu och det börjar bli riktigt pirrigt. Nästa helg är det bara en månad kvar och den kommer ju att gå tokfort. Pratat lite medd Annisen idag och styrt lite planer för veckan och börjat drömma om Säffsen en helg i maj. Som jag längtar, komma iväg och bara njuta med mina tre favvis bruttor. God mat, god dryck och massa härligt sällskap. Kan ju även bli lite hästridning också. Spenderade gårdagskvällen med Älsklingen sportnördade oss en hel del. Men vad ska man göra när det inte går en enda bra film. Ikväll blir det myskväll med Älsklingen, bara ha det bra.

Imorgon är det sista dagen på långhelgen och det börjar bli dags att ta tag i livet igen. Blir en del plugg så att man har någonting att komma med på tisdag när jag ska träffa Christian igen. Hoppas verklgen vi blir klara med artikeln då. Blir även träning med S och det går verkligen bra nu. Sockerberoendet har laggt sig och godis känns inte ens lockande längre. Har knappt ätit ur påskägget jag fick utav mamma och pappa. Det är verkligen inte likt mig. Hoppas det håller i sig, eller det är ju egentligen upp till mig och hålla i det här. Unnar mig endast gott en-två kvällar i veckan, dragit ner på läskdricakndet rejält och inget falla för sötsuget på förmiddagen och endast matlåda till lunch. Det kanske blir fason på mig med.

image45
Ord saknas för hur bra de är, Jä även du är inräknad <3

22:a mars

image44
Glad Påsk alla söta påskharar

Blev en toppen dejt med Älsklingen i onsdags. Massa gos och mys framför lite hockey och lite fotboll och sen även en gosig natt tillsammans. Stannade kvar i sängen och sov lite till när Älsklingen åkte till jobbet. Spenderade torsdagen med att göra i princip ingenting. Väldigt skönt. Igår var det långfredagen och jag körde lite rensning bland alla kläder på förmiddagen, sen åkte S och jag och handlade och efter det blev det Solstorm och 27 Dresses. Helt enkelt en kalasbra fredag och den gick snabbt också. Idag har det varit rensning och inventering av skor. Slängde dock inga skor men längtar gärna efter flera. Resten av dagen blir lugn och skön. Mys med Älsklingen ikväll och lite påskgodis om man har tur. Resten av helgen fortsätter i samma spår, lite fixande men mest bara slappa :).

18:e mars

Ny dag och nya tag. Sov som en prinsessa i natt, somnade mitt i nya 100:a Höjdare. Har spenderat dagen i skolan, flyttad föreläsning och en massa debattartikel skrivande. Vi trevar oss fram eftersom vi aldrig har skrivit en debattartikel innan, någon av oss. Småbarnsföräldrarna är glömda och just nu är vi proffessorer eller något i den stilen. Makt är att påverka. Cyklade hem i galet äckligt väder, jag som trodde våren hade kommit. Men tydligen inte. Har spenderat eftermiddagen med datorn i knät och bara softat och fixat en del viktiga grejer. Just nu lyssnas det på Björn Gustavsson från Linköping och är inte vidare motiverad till att åka och träna med S. Håller tummarna för att det går bra för Fia ikväll så att det blir massa handboll ända in i maj. Fia, du är bäst i mina ögon.

Imorgon får vi hoppas på att föreläsningen blir av, annars blir det debattartikel skrivande hela dagen. Dejt med underbara Älsklingen förgyller min onsdag.

17:e mars

Jag vet, bloggen har varit totalt död den senaste veckan. Har varit mycket med skolan och haft mycket annat för mig. Fick klart PM:et och lämnade in det. Spenderade fredagen med att köpa möbler till lägenheten och ha det bra med S på kvällen. Spenderade lördagen med att plugga lite och på kvällen åkte jag och Älsklingen hem till hans mamma och hade det bra. I går var det söndag och jag var bjuden på brunch hos sötaste Anna, även Fia, Martina och Lollo var med. Det fanns mat i överflöd och jag ver mätt resten av dagen. Åkte hem till S på eftermiddagen och tog en lång promenad innan vi satte oss vid hennes köksbord och snackade bort nästan två timmar. Härligt. Spenderade kvällen med att bara kolla på Wallander och ha det bra.

Måndag idag och det snöar. Jag blir verkligen inte klok på vädret. Nytt kursmoment inleddes och det ska bli intressant och väldigt svårt. Sak tydligen skriva en debattartikel där man ska inta en roll. Jag och Christian ska tydligen vara småbarns föräldrar...
Gjorde en del ärenden nere på stan innan jag åkte hem. Nu blir det till att bara ta det lugnt och kanske göra lite artikelsök innan det blir träning med S ikväll.

Bättre bloggande utlovas

9:e mars

Träffade underbara Fia för en mysig fika igår på eftermiddagen. Blev en härlig fika på Waynes och sen en liten sväng runt stan. Tittade och drömde. Gick till Designtorget och fixade en lite present till Alvin som är bre för framtidabruk. Så underbart härligt att träffa Fian och bara ha det bra. även fast vi inte ses så ofta som jag egentligen skulle vilja så märks det inte när vi ses. Absolut guldkant på min lördag. Åkte hem och vände i princip innan det bar av hem till Älsklingen. När jag kom dit så fick jag gå på skattjakt. Otroligt roligt, belv som ett litet barn och kunde inte sluta flina och inte direkt koncentrera mig heller. En ledtråd fanns i micron, en i DVD fodralet till The Ring, en under C´s foderpåse, en i Magnus Bertners DVD "Ingenting är heligt", en under pläden som låg i soffan och tillsist hittade jag skatten - under min kudde i sovrumet. Där fanns min önskedröm :), armbandet från Disney Coutore. Det kommer att bäras med glädje och minst en underbar tanke ska skänkas per dag. Resten av kvällen spenderades med Mello och NHL hockey. Grymt besviken att Ola inte gick till finalen och skrattade högt av skadeglädje när Carola inte gick vidare.

Söndag idag och en produktiv sådan hitills. Har städat, tvättat, bakat och fixat lite. Funderar på om det ska pluggas lite eller om jag ska viga dagen åt TV tittande och bloggsurfande. Det senare låter ju mer lockande. Imorgon börjar en ny vecka med friska tag. Och det är det verkligen för PMet ska in på tisdag och sen är det bara att förbereda sig för slutseminariet på fredag.

8:e mars

Veckan har varit fylld med bra saker. Började veckan med ett seminarium som gick kanon. Under tisdagen hände det massor med saker, det var min och Älsklingens dag, jag fick ett litet kusinbarn, Alvin, E kom hem och jag hade en trevlig tjejkväll med henne och S. I onsdags fortsatte vi kämpa med PMet och på kvällen fick jag gosa upp mig i Älsklingens famn och bara ha det bra. I torsdags var det ännu mera PM och på kvällen hade jag en efterlängtad dejt med Anna, Fia, Jä och von Groth som var på besök från Gotland. Trevligt värre med en härlig fika och det är någonting som sätter guldkant på vardagen.

Fredag igår och beslut om att inte jobba med PMet gjorde min dag, snudd på i alla fall. Tog en skön sovmorgon och lallade runt i morgonrock ett bra tag innan jag tog mig i kragen och fixade mig för att sen träffa Jä och Anna på stan för lunch och lite fönstershopping. Spenderade kvällen hemma i lugn och ro.

Idag är det lördag, om nu någon missat det. Har inte gjort någonting vettigt idag, men varför göra det när man inte måste. Ska snart röra mig ner på stan för att träffa Fia för en mysig fika. Som sagt, guldkant på vardagen. Ikväll blir det Mello med Älsklingen och bara ha det bra, ännu mera gudkant :).

3:e mars

Förra veckan passerade i en rasande fart. Ägnade väldigt mycket tid till PMet och det lönade sig. Fick mycket bra kritik idag på seminariet och den negativa kritik vi fick var inte direkt något sågande. Otroligt skönt. Spenderade lördagen däckad i sängen med öronont. Galet vad hemskt det kan vara ibland. Åkte hem till Älsklingen på kvällen och blev ompysslad. Var tyvärr tvungen att avboka en efterlängtad fika med underbaraste Anna och Fia. Men hoppas på dubbledos av Fian i helgen och en lite underbar tjejkväll med Anna, Fia och Jä på torsdag. Efterlängtat och väldigt välbehövligt. Behöver en lite uppdatering av allas liv och bara få vara med favvisarna. Har spenderat dagen i skolan med seminarium i morse. Resten av dagen har spenderats med att leta orginal källor som våran lärare tyckte att vi skulle läsa till PMet, hur lätt det nu är att få tag på. Åkte till hyresvärden sen och valde tapeter till köket. Tror de ja valde kommer bli perfekta, neutrala men ändå härliga. Håller på och tar mig igenom två orginalartiklar nu, segit. Ikväll bär det av till S för lite kvalitetstid. Ingen träning då båda varit krassliga i helgen. Och imorgon kommer E hem för en snabbvisit innan hon åker vidare till London. Så imorgon är det tjejkväll på schemat.

image43
Min önskedröm, i sommar kanske det blir mitt. Ska iallafall
drömma om det.


RSS 2.0