26:e maj

Det blev tentavecka och bloggen dog. Hade fullt upp förra veckan, skolan hela dagarna och en massa annat på kvällarna. Är glad att jag överlevde utan att stupa av trötthet och stress. Spenderade fredagn i skolan och pluggade, men inte allt för länge. Gav upp strax efter tolv och gick och åt kebab. Sen blev det hem och städa och ha sig. Spenderade kvällen hemma hos S med alla bruttorna. Mycket trevligt även om det blev en tidig kväll för min del. Lördag och tidig uppstigning på grund utav tenta. Sjukt nervös. Men det släppte en bit in i tentan och jag hoppas på att det gick bra. Gick en sväng på stan efter och unnade mig en fin klänning. Kom hem och somnade på soffan, vaknade vid halv tre och då var det bara att sätta fart. Fixa mig, fixa det sista med lägenheten och göra pizzadeg. Träffade Anna, Fia och Jä och handlade massa gott. Cyklade hem till mig och lagade god pizza, drack massa gott, åt mycket mer, sjung singstar och kollade på Eurovision. En fantastiskt bra kväll.

Vaknade vid 9 igår och började röja upp efter lördagen. En massa massa disk. Men det gick relativit fort, och lägenheten var fin och städad igen. Gick ut och powerwalkade i en timme och sen blev det lite styrketräning hemma. Åkte hem till mamma och pappa och firade mamsen och åt god mat. Fick även med mig god mat hem, I like. Spenderade kvällen med min Älskling, massa mysigt.

Oväntat ledig idag och mycket skönt. Vet inte vad jag ska göra, hoppas på att det blir stan och lite shopping med Anna lr Jä lr kanske båda :). Ikväll blir det fotboll med S och E och imorgon är det nya tag i skolan.

16:e maj

Spenderade gårdagskvällen med S, promenerade, pratade och tittade på TV. Väldigt trevligt :). Skola idag med världens segaste föreläsning. Och det blev bara mindre och mindre studenter i salen ju längre tiden gick. Det känndes som om vi aldrig skulle få sluta. På första rasten visade det sig att tentorna kommigt och vilken berg-och-dalbana min mage åkte då. Tog mod till mig på andra rasten och gick och hämtade den. Lycka. Jag som trodde jag var totalt körd, men inte då. Ett problem mindre i världen. Nu är det bara den här tentan kvar, ett PM och en inlämning. Men det ska nog ordna sig. Hoppas jag klarar den här tentan för då kan Älsklingen och jag åkta till Stockholm på fredagen istället för på lördagen när vi ska dit och titta på Lasse i Agusti. Vore mysigare och roligare för jag vill göra grejer. Städade och handlade när jag kom hem från skolan och nu har jag äntligen satt mig. Snart blir det dusch och matlagning innan Älsklingen kommer och hämtar mig.

Imorgon är det lördag och tentaplugg står på schemat. Det kan ju verkligen bli roligare än så. Men vad ska man göra. Kvällen bjuder på dejt med S och L. Måste få höra allt om L´s Au Pair familj i USA.

15:e maj

Fixade inlämningsuppgiften igår och en sten föll från mitt hjärta. Kom hem tidigt från skolan, la mig i badet i över en timme och bara hade det bra. Tror det var lite mig tid som fattades. För glöden är nog tillbaka. Spenderade kvällen med min Älskling. Kollade hockey och tvättade lite. Sov galet bra i natt och vaknade till och med innan klockan ringde, men somnade om och då var det ju döjobbigt att gå upp när den ringde. Tog mig en lugn och skön morgon och sen cyklade jag iväg till Lindex. Där har ja sen spenderat min dag. Fick galja, larma och stå i kassan. Kassan var verkligen kruligt till att börja med men det gav med sig. Det var dock inte så mycket folk så det fanns inte så mycket att öva på. Men min handledare verkade nöjd så hon skulle ringa imorgon eller nästa vecka för hon ville nog att jag skulle komma in och träna en dag till. Hoppas på att hon tyckte jag var lika duktig som jag tycker att jag va. Gick till Anna´s H och köpte lunch som jag tog med mig hem. Nu blir det lite tentaplugg och ikväll blir det walk och snack med S.

14:e maj

Har inte pratat med min Älskling sen i måndags kväll och det känns verkligen. Saknar att bara kunna höra av mig, vill ju inte direkt störa på jobbet när det är det enda nummret som finns. Hade behövt någon som peppade mig igår när världen känndes rätt pissig. Någon som sa att jag var bra även fast jag kanske inte var så jävla bra. Någon som bara kunde hålla om mig och göra allting bra. Har inte haft någon glöd den här veckan allas, allt har bara varit jobbigt och tråkigt. Jag måste hitta glöden tills imorgon. Jag måste visa upp mitt bästa jag, för jag vill verkligen det här. Jag ska fixa det.

Spenderade större delen av gårdagen i soffan och gjorde inte mycket alls. Kollade på när EM-truppen presenterades. Inga direkta skrällar direkt. Kul med Henke men Daniel Andersson, är inte han lite väl avdankad och B-ig. Tog en walk med S på kvällen och sen kollade vi DH. Sov förvånandsvärt bra inatt och hoppas på att det håller i sig. Idag är det onsdag och mitten på veckan och endast 3½ vecka kvar av skolan. Jag längtar. Har föreläsning idag, och jag hoppas på att det blir en riktigt lätt och bra föreläsning. Sen ska vi fixa inlämningen och jag hoppas på att det går fort för sen vill jag hem och hitta glöden och förbereda inför imorgon. Spännande.


Högst upp på önskelistan just nu :)

13:e maj

Söndages kvällen spenderades i ryggläge i min soffa med S. Var totalt mätta efter ett besök på BK som förgyllde söndagen. Kollade lite TV och sen även lite på Sprängaren. Somnade lite halv dåligt och sov illa hela natten. Igår var det måndag och skola stor på schemat. Hade en helt ok föreläsning, förstod lagom mycket. Hoppade över att jobba med inlämningen eftersom alla är så galet skoltrötta så det är ingen som orkar engagera sig. Åkte hem och somnade på soffan. Sjukt skönt men det gjorde ju ingen nytta, var ju ännu tröttare än innan. Spenderade kvällen med S och hjälpte henne med sin nya kamera.

Tisdag idag och jag har varit ledig, så skönt. Har pluggat och fixat en hel del. Eftermiddagen har spenderats i soffan och bara degat och så kommer det antagligen fortsätta. Så utmattad utan någon anledning, hoppas det ger sig snart.

11:e maj

Fredagen blev en riktig succe :). Spenderade dagen med att plugga och städa. Kollade även klart på SATC-boxen, längtar massor tills filmen kommer nu. S, L och Sanna dök upp strax efter 18. Började laga mat som blev lite kaosartat då brandlarmet gick mitt upp i allt. Fick lite smått panik så vi slet ner det och tog ut batteriet. Så tekniska var vi. Blev en supergod middag i alla fall och en härlig efterrätt. Fick en härlig inflyttningspresent som kom till användning. Blandade lite drinkar och spelade Schlagerspelet innan jag, S och Sanna cyklade ner på stan och satte oss på Bill&Bob. Blev bara där en kortis innan vi gick till Tabazco och stannade där hela kvällen. Vandrade igenom stan när Tabazco stängde och tog oss en varsin korv innan vi cyklade hem. En helt klart lyckad kväll - sommar, härliga vänner & goda drinkar.

Vaknade lite för tidigt i lördags men gick upp och började röja upp lite efter fredagen. Det tog sitt lilla tag och sen var det bara att cykla ner på stan för att träffa Anna, Fia och Jä. Köpte gubbar på torget innan vi gick till H och köpte lunch och sen vidare till Vasaparken. Spenderade några timmar där med härligt väder, trevligt sällskap, goda gubbar och lite yatzy. Gick sen vidare och råkade köpa tokdyra blommor till Älsklingen, men det var bara för fina. Sen cyklade jag sakta hem. Åkte vidare till mamma och pappa sen och fick god mat. Spenderade kvällen och natten hemma hos Älsklingen.



Idag har jag haft tvättdag. Helt tokigt att jag klarade av det då det var den första tvättmaskinen någonsin jag tvättat. Men allt gick bra och ingentin verkar ha krympt. S var här och höll mig sällskap och sen gick vi och handlade också. Har även hunnit med att plugga lite. Ikväll blir det film med S och ev. L.

Imorgon är det en ny spännande vecka och jag hoppas den verkligen går som jag vill.

7:e maj

Spenderade måndagen framför SATC-boxen innan jag somnade i soffan. Vaknade senare på natten och släpade mig till sängen och sov gott vidare. Tisdag igår och jag åkte till skolan för att plugga innan föreläsningen och sen ringa lite samtal. Har fixat sommarjobb i fyra veckor hittills och väntar på att en annan ska ringa snarast och höra om det finns mer jobb hos dem. Hoppas på det, för det vore perfekt. Hade föreläsning och sen jobbades det med nya inlämningsuppgiften. Gick helt ok, nästan för enkelt. Spenderade eftermiddagen med att inte göra något speciellt innan mamma och pappa kom över för att fixa lite. Mötte upp S och gick en lång promenad och handlade åt mig. Spenderade kvällen hemma hos S med henne och E, kollade på ugly och DH.

Onsdag idag och mitten av veckan. Tog mig en välförtjänt sovmorgon i morse och det behövdes verkligen. Vaknade till strålande solsken så humöret var på topp. Fixade och donade lite innan jag cyklade till skolan. Hade superdryg föreläsning, en enda lång uträkning rätt igenom med siffror som man inte har en aning om vart de kommer ifrån. Hur ska man då kunna lära sig. Jobbade lite mer med inlämningsuppgiften och kom en ganska bra bit på vägen, hoppas vi inte gjort allting fel bara. Har spenderat eftermiddagen med att vänta på ett viktigt samtal, men de har inte ringt än så vi får väl se hur det blir med det. Sitter och väntar på Älsklingen nu så att vi kan åke hem till honom och kolla på lite hockey.

Ledig imorgon, skönt. Då ska det pluggas och fixas inför fredagen (:

5:e maj

Så sitter man här, i mitt eget kök. Helt overkligt egentligen att jag har flyttar hemifrån. Men hittills har det gått bra.

Spenderade onsdagen i skolan med en föreläsning som gick segare än segast. Sen blev det hem och fixa det sista med rummet och börja ladda inför kvällen. Mötte upp Älskligen vid halv 8 och gick hem till Sebbe och där grillades det och hades trevligt. Blev en tidig kväll dock eftersom båda var väldigt trötta och sen var det ju flytt på schemat dagen efter.

Spenderade hela torsdagen med att flytta. Blev fyra vändor med båda bilarna och släpkärra så var alla möbler och allt med. De va skönt att ha Älsklingen med som fick hjälpa pappsen och bära. Själv tog jag de lätta grejerna och dirigerade en hel del. Spenderade eftermiddagen med att skruva ihop alla möbler och det gick rikgit bra. Sen blev det flyttpizza hemma hos mamma och pappa innan jag och Älsklingen åkte iväg igen. Han för att döma fotboll och jag för att fräscha upp mig i nya lägenheten och sen gå och kolla på honom. Somnade ovaggad hos Älsklingen på kvällen. I fredags var det en hektsik dag. Satt inte ner för än framåt fem på kvällen. Packade upp alla kartonger och fixade samtidigt som mamma och pappa var här och fixade gardiner och grejer. Sen bar det av till Hälla för att handla lite smått på IKEA och sen storhandla mat. Käkade med mamma och pappa innan jag åkte till mitt nya hem. Träffade E och S för en hederlig filmkväll hemma hos mig. Det känndes lite konstigt att sova ensam men det funkade aldeles utmärkt.

I lördags gjordes det inte mycket. Småfixade, promenerade med S och hade vattenläkage i köket innan Anna och Fia kom på fika och spanade in lägenheten. De verkade vara nöjda och glada iallafall :). Spenderade kvällen hemma hos Älsklingen och kollandes på hockey, skräll :P. Söndag igår och jag gick upp relativt tidigt för att hinna göra så mycket som möjligt på dagen. Pluggade en hel del och fixade och planerade en massa. Cyklade hem till S och fikade med henne och E och planerade inför helgen. Älsklingen kom över med Spicy på kvällen som vi njöt av innan vi somnade sött.

Måndag idag och jag tror jag är ifatt med allt som jag tänkt göra. Vaknade med ett ryck imorse av att en tavla ramlade ner från väggen. Somnade gott om i ca 5 minuter innan Älskligens klocka ringde. Gick upp och pluggade när han åkte till jobbet. Somnade nästan i böckerna efter ca 2 timmar så jag övergav dem för SATC innan det var dags att fixa sig innan skolan. Var bara i skolan en kortis och skyndade mig hem för att gå ut och gå i det fina vädret. Kom hem och hade fått två erbjudanden om sommarjobb, så imorgon måste det ringas samtal. Har lagat mat för första gången i mitt kök och fixat undan en massa så nu sitter jag här och njuter. Ikväll blir det lite SATC och lite annat.

RSS 2.0