8:e september

Veckan rusade iväg och bestod av träning, skola, Älsklingen och vänner. Tog en riktig slappardag i fredags, softade efter skolan och packade ihop det sista inför helgen. Sen blev det träning med S och det gick riktigt bra. Träffade Älsklingen på kvällen och hade det dunderbra tillsammans. Blev en tidig kväll då båda skulle ut på äventyr tidigt på lördagen.

Vaknade tidigt tidigt i lördags, för tidigt för en lördag. Men det var bara att sätta igång. Gjorde mig iordning, packade det sista och begav mig till S. Vi vandrade till bussen och åkte till stationen. Blev en fika på Waynes innan tåget gick och vi var på väg mot Stockholm. Låste in väskorna på stationen och mötte upp S syster. Blev en morgonfika innan vi gjorde stan. Blev en hel del shoppande trotts att det inte var tänkt så :P. Åkte "hem" till gärdet och fick i oss lite mat i magen. Sen insåg vi att det var dags att göra ett ryck om alla skulle hinna göra sig iordning för att ta tunnelbanan strax efter 17. Men otroligt nog så gick det. Åkte till Globen hem till en av Systerns kompisar. Började kvällen storartat med riktigt bubbel och skål för Systerns nya jobb. Hade problem med att skaffa fram de där efterlängtade pizzorna, men efter mer eller mindre strul så dök de upp. Blev pizza, bubbel, cider, chips, popcorn & fotboll. Sverige var ju som vanligt sjukt sämst, jag ska börja bojkotta. Vi drack och drack och körde ubba. Först skulle vi till Debaser men sen på ett kick blev det vip på Berns. Så det vara bara att slänga sig in i en taxi och susa genom Stockholmsnatten. Kom fram, kom in, gick på unisex toalett och drack drinkar. Men stället var väl inte direkt något för mig och S. Efter en hel del vandrande runt på Berns, upp för konstiga trappor, in i galna barer med glasgolv och stämplar på armen så blev det hemgång för mig och S. Lyckades ta oss till T-centralen och hamna på rätt tunnelbana tillbaka till Gärdet. Sov ypperligt gott och vaknade bara lite sliten igår.

Blev en totalseg morgon hos Systern. Blev lånfrukost med massa prat om allt och inget och sen gjordes ett ryck. Åkte in till stan och gick och fikade innan tåget hem till Våste gick. S och jag kom på rätt tåg och somnade sött på vägen hem. Kvällen blev totalförstörd och jag orkade inte göra någonting. Pratade lite med Älsklingen och med S, men sen blev det sängen.

Tidig uppstigning i morse, intog soffan och började läsa och läste en hel del till. Hann läsa allt som planerats och göra allt som planerats för dagen. Blev en liten napp under VBÅ men nu är man fit for fight igen. Ikväll blir det gott och gala med S.

2:a september

Inventerade på Lindex igår och det gick kalasbra. Var bara underkläder som skulle inventeras så de gick fort som bara den. Älsklingen var sötis som skjutsade dit mig och hämtade mig så att jag slapp cykla aldeles själv. Imorse vaknade man upp till grå-tråk-väder. Mötte upp S strax efter 8 för en cykeltur i regnet till stationen. Den här gången gick det iallafall bra med tågen och alla kom fram glada. Föreläsningen gick bra och sen var det bara att sprinta tillbaka till tåget och åka hem. Blev en sväng på stan innan jag åkte hem, var tvungen att kika in på jobbet och fixa lite saker. Saker som egentligen skulle ha fixats för en månad sen, men som tur va så löste det sig prima. Nu måste jag ha bättre koll.

Har spenderat eftermiddagen med plugg, The Hills och peppning inför träning med dunderbra musik. Nu blir det matlagning och diskning innan det bär iväg.

Back to boogaloo (Where the club is kicking)

Back to boogaloo (Every tounge is licking)

Play my peek-a-boo (Where the club is kicking)

Back to boogaloo

 

(Barcelona) Got a ticket to the sky

(Barcelona) By the late night flight

(Barcelona) Gonna shake on the high

(Barcelona) In the neon lights

 

'Cause you were the best thing ever

Never, never loose you out of sight

I gave you my sweet invotion

Stronger than motion

Things will be alright


1:a september

I´m very bad på att blogga. Men det ska väl bli lite rätsida på det nu när skolan och hösten har kommit. Spenderade den sista veckan i augusti med skolstart, scones-kväll, plugg, kårpremiär med kalasfylla, bakisdag och bakiskväll med S och middag och myskväll med Älsklingen.

Idag är det måndag och 1:a September, helt galet vad fort sommaren har gått och nu märks det verkligen att det börjar bli höst. Lite kyligare och lite gråare iallafall idag. Är ledig idag, har pluggat lite nu på morgonen, snart blir det VBÅ och sen städa klart lägenheten som jag började med igår. Ikväll är det inventering på Lindex som gäller, hoppas det går bra och inte tar allt för lång tid.

Imorgon är det back to school och vi får hoppas att de går bättre med tågen än det gjorde förra veckan. Och imorgon börjar även det "nya" livet med träning. Ska bli skönt att komma igång och jag känner mig motiverad, undra hur länge den sitter i :P. I helgen blir det Sthlm med S, utgång och mys är planerat och jag är taggad.


En "katastrof" på väg att hända (:

RSS 2.0