Lovely.

Söndagen bestod av en massa fixande och trixande. Blev även en hel del slappande framför TV:n innan Älsklingen kom över efter sin långa dag. Mös lite i soffan innan sängen lockade för mycket. Underbart att få somna bredvid sin älskade efter en lång dag. Vaknade när klockan ringde i går morse, men vi låg och drog oss ett tag innan det blev sång för Älsklingen. Kan inte påstå att den var speciellt vackert, men nog kom det från hjärtat allt. Det som räknas. Älsklingen fick lite paket på sängen och han verkade nöjd. Rörde oss mot gymet sen och jag kan säga att det känns att jag lever idag. Gymade igenom hela kroppen under lite assistans från Älsklingen, men det mesta klarade jag själv. Kom hem och parkerade mig i soffan med lite fil och knäckebröd och tog mig an opponeringen och förberdelserna för nästa del i uppsatsen. Gick helt ok, men hade lite problem med nästa del. Sjukt svårt att hitta företag när bara 8% av alla börsnoterade svenska företag sysslar med det vi skriver om. Men men, det ska nog allt gå. På eftermiddagen blev jag upphämtad av Älsklingens mamma med syskon och vi åkte hem till Älsklingen för att fira honom. Blev lite kakor och bullar som satt kalas i magen :). Spelade även lite GuitarHero innan vi åkte hem igen. Spenderade kvällen i soffan med massa tända ljus och en tidig kväll.

Vaknade i morse med ont nästan överallt. Men de är en skön smärta, längtar redan till nästa pass som blir på torsdag. Åkte till skolan och mötte upp Linnéa för att förbereda opponeringen. Det gick som på räls, skönt att vi tycker lika om det mesta. Började även ta kontakt med vissa personer till uppsatsen. Gick på en föreläsning om problem och syfte, men det var vi och tre andra studenter där och våran handledare. Kunde ju ha varit mer värt, men det va skönt att få vissa saker bekräftade så att vi tänkt lite rätt iallafall. Seminariet på eftermiddagen hade nog kunna gett mer om inte alla varit supersega. Men vi fick rätt bra kritik som vi tar med oss. Åkte och lämnade blod efter skolan och det gick lite bättre den här gången. Jag som trodde jag skulle klara mig från att må dåligt, men icke. Hade ju varit duktig och druckit och ätit bra under hela dagen, men men kanske går bättre nästa gång. Nu är jag äntligen hemma och placerad i soffan med en smoothie. Perfekt avslut på en tisdag blev att jag får tillbaka pengar på skatten. Lovely. Kunde inte sitta bättre hos en fattig student. Imorgon är det en ny dag med nya tag och mitten av veckan :)

Myslördag & Fixsöndag

Fredagseftermiddagen bjöd på lite gos med min Älskling när han kom för att hämta Ps2 till förfesten på kvällen. Ibland är det sånt som gör min dag. Kvällen bjöd på en härlig stund med min tjejliga. Gjorde tacos, härligt gott, och sen belv det till att krypa upp i soffan med massa ljus tända och kolla på LD. Det blev mycket skratt, så mycket att tårarna sprutade och att det värkte i magen. I rätt sällskap så :). Hejjade på Magnus rakt igenom, men Lailas "shownummer" var otroligt vacker. Blev en relativ tidig kväll eftersom alla var trötta efter en lång vecka.

Hade ju som plan att sova bort hela lördagen, men tji fick jag. Vaknade pigg och glad redan halv åtta, sjukt. Tog mitt täcke och la mig i soffan istället och där låg jag hela dagen. Så otroligt skönt och välbehövligt. Första dagen på evigheter som det inte fanns något planerat på. Pratade lite med S i telefonen och sov i några timmar, perfekt. Älsklingen kom och hämtade mig på kvällen och vi åkte till McD för en slapp lördagsmiddag :P. Sen blev det hem till honom och bara ha det bra. Blev ompysslad från top till tå och det var underbart. Hade ett halvt öga på fotbollen också.

Vaknade strax innan klockan ringde i morse, men nog var jag trött för det. Pallrade mig upp och gjorde några hårdmackor och lite té och satte mig framför datorn och kollade runt. Har röjt upp, diskat upp diskberget från i fredags och handlat, så nu är kylskåpet fyllt med nyttigheter. Resten av dagen kommer att ägnas åt städning, planera Sthlm, söka till ht och laga god mat. Ikväll kommer Älsklingen hit efter sin låååånga dag. Imorgon är det hans födelsedag och då ska han få paket :).

Ja, jag är en dålig bloggare

Fy skäms på mig! Men min tid har inte riktigt räckt till, allt fokus har legat på skolan förra veckan eftersom det var tenta på fredagen. Så spenderade hela veckan i skolan med näsan i böckerna. Hade tenta i fredags eftermiddag och de gick väl som det gick, blir riktigt glad om jag klarar den ska jag säga. Mötte upp Emelie och Linnéa efter tentan och gick ut och käkade. Sen hängde vi på Riva, drack goda drinkar och fick ta emot ett antal karriärstips. Emelie sammanfattade tentan ganska bra när hon sa att hon visste att jag fått någ när håret åkte upp i en hästsvans. Så rätt så rätt.

I lördags blev jag upplockad av E och S för en sväng ner på stan. Strosade runt lite innan vi skilldes åt och jag gick och fick massage och ansiktsbehandlin i två timmar. Så galet skönt. Mötte upp S och E igen och käkade och kollade runt lite mer innan vi åkte hem. Fick skjuts hem till mami och papi av E, och slappade framför bandyfinalen. Fick god mat och mycket uppmärksamhet. Började dock känna mig lite hängig och så rätt jag hade, här kom förkylningen som legat och tryckt under hela hösten och vintern. Blev upphämtad av Älsklingen och åkte hem till honom för mys. Blev lite Robinsson och lite annat trevligt. En utsalgen mig somnade sött i soffan tidigt på kvällen. Vaknade till lite senare och släpade mig in till sängen. Somnade sött bredvid min Älskling.

Söndag och dunderförkylning. Spenderade dagen i soffan med att förbereda opponering och försöka kurera mig. Tvättade även på eftermiddagen och fyllde på kylen och sen var det tillbaka till soffan. Spenderade resten av söndagen där i hopp om att bli frisk. Men tji fick jag. Det var ännu värre i måndags och då var det skola hela dagen med opponering och mojs. Hela kvällen spenderades i soffan.

Resten av veckan har spenderats i skolan med Linnéa och skrivit på uppsatsen. Det har gått frammåt och vi skickade in ett bra PM1 idag innan vi tog helg. Har spenderat eftermiddagen med att lägga upp auktioner på tradera och bara softa. Ikväll blir de tacokväll med tjejliga, även lite LD ska vi nog kunna klämma in :)

Dagen efter

Onsdagskvällen spenderades i Älsklingens sällskap framför en hel massa fotboll. Men en inte riktigt kry mig somnade i mitten av första halvlek. Sånt roligt sällskap var jag :p. I torsdags hade vi sista föreläsningen, och de va ingen pollet som trillade ner då heller. Spenderade eftermiddagen med näsan i böckerna och kom en liten bit på vägen iallafall.  Rullade hem till S tidigt på kvällen för en riktig helkväll. O vad roligt vi hade, skrattade så mycket att de gjorde ont lite här och var. Mycket välbehövligt.

I fredags stannade jag hemma och pluggade. Klarade väl av ca 5 timmar innan huvudet höll på att explodera, verkligen asläbbigt för jag såg bara suddigt och hade nästan ingen balans. Blev att ta sig till soffan och sov i lite mer än en timme, och när jag vaknade var det borta :). Fixade och donade lite hemma innan jag cyklade och handlade, blev en billig handling men fick relativt mycket, det gillar vi. Kvällen spenderades framför TV:n och det var underbar skönt

Blev en tokigt tidig uppstigning igår, som vanligt när det är tentaplugg på schemat. Måste utnyttja alla timmar som går att skrapa ihop samtidigt som allt annat ska flyta på också. Pluggade i ca 6 timmar innan min nacke och axel sa ifrån, så det var bara att lägga ner. Gjorde iallafall det jag planerat, så nöjd får man vara. La mig för att vila lite och hoppas på att axeln skulle göra mindre ont, men det kunde man ju glömma. Efter två timmars försök till att vila lite gav jag upp. Jag röjde hemma och fixade iordning mig innan jag tog bussen till Älsklingen. Mötte upp honom på Sjöhagen och fixade gottgottigottgott till kvällen. Gick hem till honom och hade det bra, njöt av Mello och gjorde min plikt och röstade. Men vad är det för fel på det svenska folket?! Mycket upprörd kan jag säga att jag va när det va över. Hade krissamtal med S i telefonen och en halvretande Älskling vid sidan om som inte förbättrade saken. Otroligt missnöjd bara. Älsklingen skjutsade hem mig efter lite mer TV:tittande. Kom hem och upptäcker att grannen har fest, och som det alltid är då så smälls det i dörrarna fram till tidig morgon. Lyckades somna tillslut, men vaknade ett antal gånger under natten.

Tidig uppstigning i morse igen, även om det tog emot något ofantligt. Men pallrade mig upp och fixade frukost innan jag slog mig ner framför datorn. Ska softa ett tag till innan det blir dags o börja plugga igen. Resten av dagen består av plugg, fixa iordning här hemma, se till att allt följer med imorgon till skolan och bara softa.

Vad är det för fel!?

Nu undrar jag vad det är för fel på det svenska folket? Hur kan man skicka en opera till Moskva!!! Jag är upprörd och allmänt tjurig. Stackars Älskling som får ta skit för vad det svenska folket ställer till med. Mycket upprörd.

Just another day

Men inte i paradiset :(. Jag fattar inte var all snö kommer ifrån, ska det vara så svårt att fixa lite sol, barmark och doften av rensoppad asfalt. Tydligen. It really really sucks. Gårdagen spenderades med näsan i böckerna, kom inte så långt som jag hade hoppats dock. Otroligt frustrerande, men man kan ju inte tvinga in det. Fixade och donade lite hemma på eftermiddagen innan jag hade tvättis. Skönt att äntligen få tvätta eftersom det inte hänt på nästan en månad. Snacka om att det var roligt att klä sig i morse när det fanns rena kläder. Lovely. Pest var dock att ena maskinen inte kunde centrifugera så det var blött blött blött. Men men, det blev ju rent och tort iallafall. Stannade hemma på kvällen istället för att hänga med S och E eftersom tvätten drog ut på tiden. Kollade lite på Den rätte för Rosing och på DH och efter det somnade jag sött. Otroligt skönt att kunna somna obehindrat ibland. Vaknade dock med ett ryck när VLT kom i morse, jag fattar inte att de inte kan ta det lite lugnt när den kommer. De väcker ju hela huset.

Kom upp och kollade ut och det var bara vitt vitt vitt. Fixade lite hemma innan jag packade med mig allt som ska med till skolan. Sitter med Linnéa och filar på det sista på PM0 till uppsatsen. Efter idag är det full fokus på tentan. Det är Högvarv på skolan idag så det kryllar av folk. Nästan så att man blir lite folkskyg. Skönt att vi har gömt undan oss i biblan och slipper det värsta. Ikväll blir det till att träffa Älsklingen, som jag längtar. Nu; tillbaka till uppsatsen.

Hjärtevärmare





När kommer våren?

Förra veckan började katastrofalt men blev bara bättre. Hade möte med uppsatshandledaren i onsdags och det var skönt att få prata med henne och hon verkar kalsbra. Fick även en hel del pluggat på förmiddagen så allt ordnade sig till slut iallafall. Kvällen blev lugn i soffan med popcorn och jordgubbssaft i väntan på att Älsklingen skulle komma hem från match. I torsdags var det föreläsning och efter den var det total fokus på sista PM:et, och jag tror det gick vägen. Drog med mig Emelie på stan när vi kom tillbaka, mysigt. Kom hem och fixade iordning alla 28 sommarjobbsansökningar och skickade iväg dem när jag och S tog en prommis.

Spenderade fredagen med uppsatsen och Linnéa i skolan, kom en bit framåt och vi har en tydlig plan för hur det ska bli klart. Härligt. Mötte upp S på stan på eftermiddagen och gjorde lite ärenden. Sen bar det av hemmåt och jag röjde upp hemma innan jag cyklade och handlade och mötte upp S igen. Vi körde TVkväll hos mig med LD, Så ska det låta och SingingBee. Härligt och en riktig batteriladdare. Lördagen spenderades för ovanlighetens skull i skolan med Linnéa :p. Vi kämpade vidare med uppsatsPM:et och nu känns det riktigt bra. Kom hem liten sent och så var det bara att göra sig iordning för att bege sig hem till Fia&Jocke. Fick se nya lägenheten och ha en riktigt trevlig kväll med pizzabuffe, härlig film och underbart sällskap. Ännu en batteriladdare :).

Söndagen började tidigt tidigt, men det behövdes för att få pluggandet gjort. Satt i soffan och pluggade i några timmar innan det blev en lite nap. Sen var det bara att göra sig iordning innan mamma och pappa kom och hämtade mig för att åka på barnkalas. Hämtade upp Älsklingen och åkte ut till Barkarö. Underbart fint hus och härligt att träffa släkten, och stans sötaste unge fyllde 1. Men han tycker fortfarande inte riktigt om mig, han trivs mycket bättre hos Älsklingen. Åkte sen hem till mig och hade en riktigt slapp eftermiddag i soffan. För mig är det äkta kärlek, blir så varm i hjärtat av att bara gosa in mig hos Älsklingen och inte behöva bry mig om något. Lite tända ljus och regn och blåst utanför fönstret. Älsklingen fixade fläskfile och pommes till middag och jag behövde inte lyfta ett finger. Lyxigt :). Hade en fortsatt mysig TVkväll innan vi somnade sött <3.

Otroligt segt att gå upp igår morse, Älsklingen låg kvar och grisade och jag skulle till stationen. Näst sista föreläsningen igår och det var seeeegt. Åkte till skolan i Västerås efter föreläsningen och fixade det sista med PM:et innan vi skickade in det. Hoppas det går igenom. Sen bar det av hem för att röja lägenheten och garderoben, måste skapa lite harmoni. Mediterade lite genom att diska en hel del. Mötte upp S strax efter 5 och tog en riktigt lång prommis ner mot Rocklunda och tillbaka. Det tog lite över en timme, men gud så skönt det var när jag kom hem. Duschade och fixade lite kyckling till middag. Sen blev det inte så mycket mer gjort, somnade innan klockan var 22 och det var riktigt skönt.

Idag snöar det ute, det som var så fint väder igår och man kunde ana att våren var på g. Men icke. Har haft en soft morgon med god frukost och VLT. Nu är det tentaplugg som gäller, lika bra att ta tag i det nu istället för att softa runt och ha det skönt. Ha det skönt kan ja ah det om två veckor. Nu är det full fokus, för det här ska gå vägen. Belöningen som är uppsatt är ett par härliga skor. Men inte innan tentan. Nu; ner med näsan i böckerna.

Sometimes it´s good, sometimes it´s bad

Fredagen bjöd på uppsatsskrivande med Linnea i skolan. Kom en bit på vägen iallafall. Mamma kom och hämtade mig så att jag fick bli ompysslad därhemma med mat, så skönt. Kom hem och hade det bara bra för mig själv i soffan. Salta popcorn, jordgubbssaft och Så ska det låta. Skönt. Blev en tidig sväng till skolan i lördags, vi fixade alla referenser och källförteckningen på uppsatsen. Sen blev det hem och fixa inför Uppis. Mötte upp Anna och Fia på stationen och hoppade på den gula bussen. Efter ett tag blev vi oroliga att vi hamnat på fel buss, för det va ingen som riktigt tittat vad den hette när vi klev på. Men sen visade det sig att vi var rätt :). Kom hem till sötaste Jä och hade det bra. Blev Bubbel, Vin, Tacopaj, Mello, Intimt, Ölspel och Tårar. Sen samlade vi alla ihop oss och hade en härlig kväll på Saluhallen, mycket dans och härligt sällskap. Vi somnade alla mycket sent men otorligt skönt. Blev inte så många timmars sömn dock, men vad gör de :p. Spenderade söndagen med att kolla på Vasaloppet, skramla ihop de sista slantarna till hemkörnings pizza och bara ta det lugnt. Vi kom iallafall på bussen mot Våset och det var skönt. Var som en zoombie resten av dagen och gjorde inte många knop. På kvällen kom världens bästa Älskling och höll mig sällskap en sväng innan jag somnade som ett litet barn tidigt på kvällen.

I går blev allt bara för mycket, har känt det under en tid men igår gick det inte längre. För många tårar fällde för att bara vara måndag. Det är så sjukt mycket att göra och mina dygn har på tok för få timmar, så det bara knyter sig i magen. Det blev väl bara för mycket när jag fick veta att uppsatshandledaren bokat möte på onsdag, min lediga dag som bestod av superplugg. Men då är det skönt att det finns bra människor runt omkring, Linnea med en värmande klapp på axeln och Älsklingen som värmer mitt hjärta. Hela dagen igår var bara en otroligt dålig dag. Spenderade eftermiddagen med sista PM:et, men ingen förstod någonting :(. Kom hem och lagade mat och fick prata med min Älskling. Mitt hjärta mådde lite bättre. Tog en prommis med S senare på kvällen och vi såg ut som snögubbar när vi kom hem :). Blev en lugn kväll i soffan innan ögonen gick i kors.

Vaknade innan klockan ringde i morse eftersom de envisades med att ploga precis utanför mitt fönster. Men det gjorde inte så mycket. Fick lite sovmorgon och var på betydligt bättre humör än igår. Men ibland måste det får vara så också. Åkte till skolan och mötte gruppen för att fortsätta med PM:et, gick inte så mycket bättre idag heller. För flummigt för min del att man typ ska "hitta på" massa siffror. Kom hem och har röjt lägenheten, diskat och bakat en kladdis till kvällen. Nu väntar en dusch och smoothie innan det blir DH hemma hos S med henne och E. Självklart kladdisen på ett hörn också.

RSS 2.0