Sommar

Sommar Sommar Sommar - Sommarlov :)

Igår kom sommaren och på vilket sätt. Det kunde inte ha kommit på en bättre dag heller. Igår var dagen då jag och Linnéa gick upp med våran kandidatuppsats. Vaknade betydligt tidiagre än väckarklockan och fjärilarna hade bosatt sig i min mage. Gjorde mig iordning, fixade hiordning hemma och plockade ihop det jag skulle ha med mig. Tog mig till skolan och mötte Linnéa. Satt och var pirriga tillsammans och sen drog det äntligen igång. Var bara sidoopponenter på förmiddagen, och det gick galant utan några som helst problem. Blev en lunch i ultrarapid då det drog över tiden innan vi fick gå på lunch. Vi tog en baugett ute i solen och njöt lite av det finfina vädret. Efter lunch var det våran tur att vara huvudopponenter och det gick bra. Sen var det dags att gå upp med uppsatsen. Trodde jag skulle dö innan vi skulle dra igång våran presentation. Uppsatsen innan hade medbedömmaren gått hårt åt och det var ändå en otroligt bra och välarbetad uppsats. Så då undrade man ju vad hon skulle säga om våran uppsats. Men vi körde igång och presentationen flöt på bra och sen var det bara opponeringen kvar. Och hur bra gick inte den, inte mycket negativ kritik alls. Det var inte riktigt det vi förväntat oss så det var verkligen en sten som föll från våra axlar. Fick senare meddelandet att uppsatsen var minst godkänd, och kan bli mer när den finslipade versionen har skickats in :).

Cyklade hem och lämnade dator och lite andra grejer hemma och sen begav jag mig hem till päronen. Pratade med S på vägen och njöt av solen. Kom hem till päronen och firade sommarlovet med att ta en kall cider. Satt på altanen och hade det bra. Sen kom även söta mormor och vi grillade och käkade färska jordgubbar med socker. Wounderful :). Cyklade hem och parkerade mig i soffan framför Talang och bara hade det bra.

Vaknade tidigt i morse och var lite snuvig och hade lite ont i halsen så det blev ingen träning för mig idag. Tråkigt nog. Men gjorde lite nytta här hemma istället, så slipper jag göra så mycket imorgon. Nu blir det till och vila och ladda inför kvällen. Tjejligan ska ut på galej, morgon blir en lugn dag :).Likblekt

Det va precis vad de va igår kväll från ManU´s sida. Riktigt tråkigt, men det syntes så väl att det inte fanns någon glöd. Men de kan ju inte vinna allt jämt. Tråkigt nog hjälpte det inte med mina små djävlar på varsin axel. Men nu är det en ny säsong att ladda inför. Somnade sent igår, kunde inte riktigt släppa tankarna på uppsatsen. Men nu är det bara några timmar kvar.

Gick upp tifigt i morse och såg att regnet öste ner. Lagom roande. Unnade mig två limpsmörgåsar och té och satte igång med det sista på opponeringen som var kvar. Gjorde klart det och regnet hade fortfarande inte slutat smattra mot fönstret. Tog tag i presentationen som ska göras imorgon på slutseminariet och de ska nog gå vägen imorgon. Hoppas inte nervositeten tar över bara, har några rosa stödord att luta mig mot om de skulle vara så. Tog de lungt och fixade lite innan jag cyklade iväg till skolan, utan regn :). Mötte upp Linnéa och förberedde de två sidoopponeringarna och våran huvudopponering till imorgon. De är så otroligt svårt, man vill ju inte såga någon grupp för man vet ju att alla har kämpat. Men det är verkiligen klassskilland på vissa av uppsatserna. Hoppas det går vägen för oss imorgon bara. Missade precis regnet innan jag cyklade hem.

Lyxade till det med riktigt god mat när jag kom hem. Har försökt slappna av inför morgondagen, men vet inte riktigt hur det har gått. Kan tänka mig att det blir lite svårare att somna ikväll än vad det vanligare är. Positiva tankar är det som ska dominera, inga domedagstankar.


Röda små djävlar

Hade ettotroligt tungt hjärta i måndags och ingen större lust till att göra någonting. Saken blev inte bättre av att natten var fylld av många knasiga drömmar. Fick lätta mitt hjärta för några människor som förstår mig så väl. Ibland vill man bara att någon ska lyssna utan att komma med sina kommentarer och åsikter. Det bara välde ur mig, tillsammans med en mängd tårar. Men oj vad bra det känndes efteråt. Det finns verkligen människor som bryr sig, utan att döma. Fick en extra energikick när hjärtat inte var lika tungt längre. Så uppsatsarbetet fortsatte och närmade sig verkligen slutet. Blev träning med S på kvällen och det var tur att jag pallrade mig iväg, för de va skönt att hoppa o studsa lite så att huvudet slipper fundera så mycket.

Igår blev vi klara med uppsatsen. Super skrämmande men galet skönt. Fick nästan lite panik när vi skulle skicka in den. Att lämna ifrån sig det som vi har pysslat med i nästan tre månader det var riktigt jobbigt. Att någon ska bedömma det vi verkligen har slitit med och lagt ner sjukt mycket tid på. Skrämmande. Fixade även ihop presentationen som ska göras när vi går upp med uppsatsen på fredag. Kom hem och ängnade eftermiddagen/kvällen med att göra den första sidoopponeringen. Började även styra upp nästa helg då det beger sig till Sthlm för att kolla på Bruce. Längtar :)

Onsdag idag och idag bär jag rött dagen till ära. Det beror ju på att mina små röda djävlar spelar CL final ikväll. Och de ska ge Barca på moppo :P. Började morgonen med att hänga lite framför datorn och börja med den andra sidoopponeringen innan jag hade tvättis. Sprang fram och tillbaka till tvättis och opponerade hela förmiddagen. Åkte ner en snabbis på stan vid lunch och gick en snabbis på Apoteket och hämtade ett paket på Lindex och ett på ICA. Det på ICA var en belöning till mig själv, för att jag klarade av statistiken trotts att den var fördjävlig och att jag genomfört den här våren med bravur trots att livet vänts upp och ner. Jag hade lika gärna kunnat lägga mig i sängen och inte stiga upp för än i augusti om jag kännt för de. Men det hjälper att ha bra människor kring sig, my people. Tog tag i huvudopponeringen när jag kom hem och har varvat den med vikning av tvätt, surfande och diskande. Multitasking :P. Nu lyssnas det på Velvet och laddas inför kvällens träning, arobics :). Sen blir det till att speeda hem och springa genom duschen för att bänka sig inför finalen. Ikväll har jag två djävlar på mina axlar, en är korean och en är portugis :)Det jag mår bra av

Har inte blivit mycket bloggande på den senaste tiden, dels på grund av det som hänt mig privat och uppsatsen som slukat det mesta av den tid som funnits. Kanske borde ha tagit tag i bloggen tidigare och skrivit av mig och ventilerat allt jag kännt och alla frågor som funnits. Men orken har inte funnits och den finns inte riktigt här än heller. Vissa stunder blir jag bara helt matt av att bara tänka på det och vissa mornar är det kämpigt att komma upp ur sängen. Men nu känns det som att jag kommit en bit på vägen i att hantera det här. Mycket med hjälpa av alla älskade vänner som ställt upp men även för att jag har gjort mina egna val och gjort det jag anser att jag mår bra av. Självklart finns det otroligt jobbiga stunder när jag saknar allt så otroligt att det bara känns som om någon knöglar ihop mitt hjärta. Men även stunder när jag är tacksam för att vi fortfarande kan bete oss mot varandra. Jag kommer fortsätta göra det jag mår bra av, så länge allt känns rätt.

I veckan blir det inlämning av uppsatsen och slutseminarium för den, sen ska det firas något så ofantligt. Resten av sommaren är oskriven. Men just nu är det jag i fokus, det jag mår bra av - de jag mår bra av, de är det som det ska fokuseras på. Sen får folk tycka och tänka vad de vill.

RSS 2.0