28:e april

Spenderade fredagen med det sista rycket inför tenta. Väldigt segt dock eftersom man var lagom trött på alla formler och tabeller och liknande. Åkte hem lagom tidigt och njöt av en lugn eftermiddag hemma. Spenderade kvällen med S, åkte till Maxi och fixade lite innan vi landade i hennes soffa och kollade lite TV. I lördags var det tenta och hur det gick är en annan femma. Alla såg ut som frågetecken så vi får se hur det går. Cyklade till lägenheten och spenderade dagen där. Mamma och pappa körde dit alla kartonger som va packade och jag packade upp alla köksgrejer och ställde in i skåpen. Fick sällskap av S på eftermiddagen när mamma började gå mig på nerverna. Spenderade kvällen med Älsklingen och kollade på Alvin and the chipmunks. Så bra och så otroligt söta, sötast var Theodor.


I går blev det IKEA med mamma för att fixa det sista till lägenheten nu är det bara lite finlir kvar. Sen blev det stan för att fika och bara umgås med Fia, Anna och Jä. Härligt att alla kunde ses samtidigt. Blev en lunch/fika med en massa snack sen en impulsklippning. Men det blev väldigt bra och jag är nöjd. Vi bestämde oss för att inte åka till Säffsen i maj utan ta det i sommar eftersom det är så mycket som talat mot att vi ska åka och bara ha det bra. Spenderade kvällen med Älsklingen, underbart mysigt.

Måndag idag och nya tag. Åkte till skolan och läste lite innan föreläsningen men det gav inte så värst mycket. Vätrsta sömnpillret till bok. Hade föreläsning och hängde med helt okej bra. Bättre än förra delen då allt gick ultrafort. Fixade det sista med inlämningsuppgiften efteråt och skickade in den. Får hoppas på att den blir godkänd nu. Eftermiddagen har spenderats med att packa ner mitt rum, har bara det absolut nödvändigaste kvar nu. Ikväll blir det promenad med S.

Imorgon är man ledig så då blir det nog till att sova lite innan det ska läsas en hel del och planeras en del. På kvällen kanske det blir till att träffa E, eftersom hon kommer hem antingen imorgon eller på onsdag. <3

Kommentarer
Postat av: fiaoaoo

sanne ska flytta! sanne ska flytta! ;D längtar efter att se din lägenhet honey! :*

2008-04-29 @ 07:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0