21:a augusti

Spenderade en fantastisk kväll hemma hos Fian i måndags, superb mat, underbart bubbel och förträffligt sällskap. Blev en massa babbel och en del försök till planerande. Men det gick inge vidare och bruttornas bitchiga sidor kom fram, men roligt hade vi det iallafall. Somnade sött efter en härlig kväll.

I tisdags blev det en fixa och trixa dag. Spenderade eftermiddagen hos S, blev en massa OS och en liten walk. Spenderade en underbar kväll med Älskling och fick somna i hans famn. Vaknade när Älsklingen skulle upp till jobbet i onsdags. Resten av onsdagen blev en riktig segisdag. Välbehövligt kan jag säga. Kvällen bjöd på snabbmat, gott, fotobll och trevligt sällskap. Mer kan man inte begära :).

Idag har det varit städdag här hemma. Det har städats och fixats så nu är allt tipptopp. Träning var planerad ikväll, men S är krasslig så jag passar på och storhandla med mamma och pappa. Nu är det VBÅ och OS som står på planeringen :P.

18:e augusti

Jobbade och jobbade hela förra veckan. Mötte upp Anna och Jä i torsdags morse och hade en mysig förmiddag på stan. Hade gärna fökt med hem till Anna och ätit scones resten av dagen, men jag var tvungen att jobba. Blev lite jobb i fredags med, mötte upp S på eftermiddagen för ett besök hos frissan. Så härligt att bli ompysslad, klippt och slingad. Men nästa gång blir det en annan frisör. Spenderade kvällen med Älsklingen, blev en tripp hem ntill svärmor och kittens och sen hem till Älsklingen. Var på tok för trött för att åka hem så jag stannade hela natten lång. Blev dock svårare att komma upp i lördags. För då var det Älsklingen som var på tok för trött. Kom hem tillslut och då var det bara att sätta fart. Gjorde mig iordning och sen var det bara att åka och fixa nageln som jag hade av i fredags och sen iväg till jobbet. Blev en bra dag på jobbet, dock min sista på ett tag och jag kommer att sakna det. Men jag hoppas på att jag får komma tillbaka. Kvällen spenderades med S, E, L och Johan. Utgång var planerad men jag var för trött och kände mig allmänt hängig så det blev sängen för min del. Söndagen blev värre, spenderade större delen av dagen i S soffa framför OS och kände mig hängig. Blev upphämtad av Älsklingen och åkte hem till honom och kollade fotboll, sen blev förkylningen för mycket. Blev hemskjutsad och somnade sött i sängen.

Ny vecka, nya tag idag. Blir lite fixande och trixande på dagen och ikväll blir det middag med Anna, Jä och Fia.

12:e augusti

Onsdagen bjöd på jobb och tacoskväll med S och E. Laddade upp med film, tacos och gott. Allt var bra förutom filmen :P. Men vi tog oss igenom den med. I torsdags var det ännu mera jobb, jobbade nästan hela dagen. Åkte hem och träffade S och E ett tag innan jag gav mig på försöket att packa. Lyckades väl relativt bra. Cyklade hem till Älsklingens jobbarkompis på kvällen och fick mina naglar fixade och hade det bra. Somnade sent sent sent.

I fredags var det jobb igen. Men jobbade bara till 14, härligt. Cyklade hem och tog det lugnt och packade färdigt. Kollade även lite på OS invigningen, men den var ju så sjukt seg när alla länderna gick in. Älsklingen kom och hämtade mig strax efter 18, åkte hem till honom och jag fick blunda när jag gick in i lägenheten. Satt i sovrummet och väntade medan han pysslade med någonting där ute. Fick tillslut komma ut och då var det uppdukat med levande ljus i hela vardagsrummet och picknick på golvet. Blev en mysig middag på en röd filt innan vi äntligen tog på oss de finfina ringarna. Sanne & Alexander 080808. Sen blev det till att meddela alla nära och kära om de glada nyheterna.



Vaknade lite för tidigt i lördags, men vi led inte utav de. Gick upp och la oss i soffan och kollade på OS innan vi började fixa. Blev fix, frukost och cykling innan vi begav oss mot Stockholm. Körde lite rundvandring i Stockholm när vi kom fram och tillslut hittade vi till hotellet vid Stureplan. Blev en powernap innan vi fixade oss och begav oss ut på stan. Vandrade runt lite och hittade en mysig resturang som vi åt på. Sen var det bara att ta sig till Söder och Zinkensdamm. Blev aningen blöta av regnet men vi var glada för det. Regnat slutade precis till Lasse gick upp på scenen och en dubbel regnbåge visade sig. En underbar kväll med underbar musik, bäst var duetten med Miss Li och Solen i ögonen och allt annat för den delen med :). Tog oss hem till hotellet efter ett stopp på seveneleven, blev lite OS innan vi somnade sött.

Hade en lagom seg morgon på söndagen. Lite OS, lite ligga och dra sig och lite hotellfrukost. Precis som det ska vara. Såg ett svenskt OS-silver innan vi vandrade ut på stan. Gick till Stationen med väskan och låste in den och sen var det shopping på hög nivå. För mig iallafalla Älsklingen följde sött med och var gott sällskap. Spenderade större delen ev eftermiddagen på McD på stationen för att se OS-basket. Blev upphämtade hemma i Våset av S och E, åkte hem till Älsklingen och lämnade av honom efter en faktastisk helg. Åkte hem till L´s Johan och snackade lite med dem. L kom hem igen från USA mycket tidigare än beräknat och vi var ju tvugna att kolla läget. Blev en snabbis hem till mig med S och E innan jag blev lämnad själv. Somnade som en stock efter en händelserik och underbar helg.

Igår var det back to work, gick helt ok trots vissa missöden. Jag klarade mig bra och hade en bra eftermiddag. Cyklade hem och röjde undan här hemma, städade och handlade. S kom över på kvällen och vi planerade lite saker och kollade på OS. Idag är jag ledig :), äntligen om man nu får säga så. Har lite att stå i idag men mest blir det OS. Hem till päronen med Älsklingen ikväll och fixa det sista med datorn. Annars inte mycket planerat.

5:e augusti

Spenderade söndagskvällen hemma hos mamma och pappa. Åt massa god mat och fixade lite med deras nya dator. Åkte hem till Älsklingens mami och kelade lite med kittens. Sen åkte Älsklingen och jag hem till mig, slötittade lite TV och mysfikade med mina nybakade muffins. Blev en tidig kväll.

Hade planerat en effektiv morgon i måndags morse med powerwalk och grejer innan jobbet. Men de var galet mycket skönare och ligga kvar i sängen o snooza en timme. Fick gosigt mess av Älsklingen på 5 års dagen. Jag vill dela mina drömmar och min framtid med dig. Sen bar det av till jobbet, jobbade hela dagen och hann göra lite ärenden på lunchen. Helt galet att vi tog oss igenom dagen med nästan dubbel förväntad försäljning när det sprang byggare överallt och strömmen försvann titt som tätt :). Sprintade hem på cykeln och lyckades precis undkomma regnet. Fixade och trixade och hade mig innan Älsklingen kom över. Hade en mysig kväll innan vi somnade till stormen utanför. Sov lite oroligt när stormen slog mot fönstren. L åkte till USA och jag fick mess av henne i morse att hon var framme i NY, lite smått avundsjuk på att hon är i NY. Men jag ska också göra min USA resa så småning om. Om inte nästa sommar så kommer det när examen är tagen.

Vaknade upp ruskigt trött med Älsklingen vid min sida i morsen. Drog oss lite i sängen innan det var dags att sätta fart, och röra sig mot jobbet. Lyckades ta mig till jobbet utan att bli allt för blöt och förstöra hår och smink. Blev en riktigt seg dag på jobbet, men det är pengar. Hade gladeligen stannat hemma i sängen med en god bok hela dagen. S kommer hem från Grekland idag och det är på tiden. Har fixat och donat lite sen jag kom hem, nu är det Skarre som gäller. Sen kanske de blir muffinsbak eller så får det vänta tills imorgon.

3:e augusti

En vecka har gått sen senaste bloggen. Har jobbat hela veckan och missat alla härliga soltimmar. Så nu är man typ blekast i norden. Fick det även bekräftat igår när jag var hos mormor och morfar och mormor frågar om jag inte har solat någonting i sommar... De säger ju en hel del.

Spenderade måndagen med S innan hon åkte till Grekland. Hade tänkt träna på kvällen men värmen blev för mycket och jag låg däckad i soffan med svimningskänsla hela kvällen. I tisdags jobbade jag hela dagen och på kvällen blev det till att mysa med Älsklingen. Även onsdagen jobbades bort och kvällen spenderades däckad på soffan men massa ont i fötterna. I torsdags jobbade jag igen, skräll. Jä kom och hälsade på på jobbet, fick frågan om vi var systrar eller vänninor :P. Det var första gången. Gick och hälsade på sötisAnna innan vi uträttade ett ärende och sen åkte hem. Hade planerat att träffa L en sista gång innan hon åker iväg till USA, men det blev inte av :(. I fredags var det jobb för hela slanten som gällde, från öppning till stängning. Sen var det full fart hem som gällde, hoppade in i duschen och fixade mig. Cyklade och köpte kebab och sen vidare hem till Anna&Håkan för lite inflyttningsfest. De fick svarta härliga martiniglas och röda marimekko-drinkpinnar av oss, så nu är det galet matchat med resten av lägenheten. Spenderade större delen av kvällen i köket med Anna och Jä. En riktigt trevlig kväll med galet härligt sällskap. När de andra drog på krogen åkte jag hem. Öppnar man dagen efter så är det ingen hit med krogen kvällen innan, jag vet.

Igår blev det tidig uppstigning, inte roligt. Gjorde mig redo och cyklade ner på stan. Njöt av en donken frukost innan jag började jobba. Jobbade till 14 sen var det bara att bege sig hem i ösregnet. Ibland blir jag bara så irriterad på vissa kunder som verkar tro att det är så mycket bättre än oss som jobbar. Igår var det en dam som bara la en hög med kläder på disken och gick där ifrån. Vad ger henne den rätten och förväntar att vi sak ta reda på det sen... Sen visade det sig att det hade hängt i hennes provrum och hon tyckte det var otrevligt. Då förklarade vi att det finns en ställning som man kan hänga sina provade kläder på utanför provrummen och att vi inte förstår att vissa tycker det är så svårt. Men det skulle inte förvåna mig om de var hennes kläder som hon provat. Hade en effektiv eftermiddag med handling och städning och fix innan jag blev upphämtad av mamma och pappa. Åkte hem till mormor och morfar och firade morfar med massa god smörgåstårta som straffade sig sen. Skjutsade hem till mamma och pappa och blev upphämtad av Älsklingen. Åkte och kollade på kittens, och de har blivit så söta. Och alla har de speciella smeknamn. Åkte hem till mig sen och bara tog det lugnt. Jag var inte riktigt på topp efter en dag på jobbet och en massa magont efter smörgåstårtan, så det blev en tidig kväll.

Vaknade tidigt men utvilad i morse, tillbringade morgonen framför datorn och tv. Har gjort lite ärenden och även hunnit baka. Nu blir det chill tills Älsklingen kommer och vi ska åka hem till mamma och pappa på middag.

RSS 2.0