5:e augusti

Spenderade söndagskvällen hemma hos mamma och pappa. Åt massa god mat och fixade lite med deras nya dator. Åkte hem till Älsklingens mami och kelade lite med kittens. Sen åkte Älsklingen och jag hem till mig, slötittade lite TV och mysfikade med mina nybakade muffins. Blev en tidig kväll.

Hade planerat en effektiv morgon i måndags morse med powerwalk och grejer innan jobbet. Men de var galet mycket skönare och ligga kvar i sängen o snooza en timme. Fick gosigt mess av Älsklingen på 5 års dagen. Jag vill dela mina drömmar och min framtid med dig. Sen bar det av till jobbet, jobbade hela dagen och hann göra lite ärenden på lunchen. Helt galet att vi tog oss igenom dagen med nästan dubbel förväntad försäljning när det sprang byggare överallt och strömmen försvann titt som tätt :). Sprintade hem på cykeln och lyckades precis undkomma regnet. Fixade och trixade och hade mig innan Älsklingen kom över. Hade en mysig kväll innan vi somnade till stormen utanför. Sov lite oroligt när stormen slog mot fönstren. L åkte till USA och jag fick mess av henne i morse att hon var framme i NY, lite smått avundsjuk på att hon är i NY. Men jag ska också göra min USA resa så småning om. Om inte nästa sommar så kommer det när examen är tagen.

Vaknade upp ruskigt trött med Älsklingen vid min sida i morsen. Drog oss lite i sängen innan det var dags att sätta fart, och röra sig mot jobbet. Lyckades ta mig till jobbet utan att bli allt för blöt och förstöra hår och smink. Blev en riktigt seg dag på jobbet, men det är pengar. Hade gladeligen stannat hemma i sängen med en god bok hela dagen. S kommer hem från Grekland idag och det är på tiden. Har fixat och donat lite sen jag kom hem, nu är det Skarre som gäller. Sen kanske de blir muffinsbak eller så får det vänta tills imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0