8:e september

Veckan rusade iväg och bestod av träning, skola, Älsklingen och vänner. Tog en riktig slappardag i fredags, softade efter skolan och packade ihop det sista inför helgen. Sen blev det träning med S och det gick riktigt bra. Träffade Älsklingen på kvällen och hade det dunderbra tillsammans. Blev en tidig kväll då båda skulle ut på äventyr tidigt på lördagen.

Vaknade tidigt tidigt i lördags, för tidigt för en lördag. Men det var bara att sätta igång. Gjorde mig iordning, packade det sista och begav mig till S. Vi vandrade till bussen och åkte till stationen. Blev en fika på Waynes innan tåget gick och vi var på väg mot Stockholm. Låste in väskorna på stationen och mötte upp S syster. Blev en morgonfika innan vi gjorde stan. Blev en hel del shoppande trotts att det inte var tänkt så :P. Åkte "hem" till gärdet och fick i oss lite mat i magen. Sen insåg vi att det var dags att göra ett ryck om alla skulle hinna göra sig iordning för att ta tunnelbanan strax efter 17. Men otroligt nog så gick det. Åkte till Globen hem till en av Systerns kompisar. Började kvällen storartat med riktigt bubbel och skål för Systerns nya jobb. Hade problem med att skaffa fram de där efterlängtade pizzorna, men efter mer eller mindre strul så dök de upp. Blev pizza, bubbel, cider, chips, popcorn & fotboll. Sverige var ju som vanligt sjukt sämst, jag ska börja bojkotta. Vi drack och drack och körde ubba. Först skulle vi till Debaser men sen på ett kick blev det vip på Berns. Så det vara bara att slänga sig in i en taxi och susa genom Stockholmsnatten. Kom fram, kom in, gick på unisex toalett och drack drinkar. Men stället var väl inte direkt något för mig och S. Efter en hel del vandrande runt på Berns, upp för konstiga trappor, in i galna barer med glasgolv och stämplar på armen så blev det hemgång för mig och S. Lyckades ta oss till T-centralen och hamna på rätt tunnelbana tillbaka till Gärdet. Sov ypperligt gott och vaknade bara lite sliten igår.

Blev en totalseg morgon hos Systern. Blev lånfrukost med massa prat om allt och inget och sen gjordes ett ryck. Åkte in till stan och gick och fikade innan tåget hem till Våste gick. S och jag kom på rätt tåg och somnade sött på vägen hem. Kvällen blev totalförstörd och jag orkade inte göra någonting. Pratade lite med Älsklingen och med S, men sen blev det sängen.

Tidig uppstigning i morse, intog soffan och började läsa och läste en hel del till. Hann läsa allt som planerats och göra allt som planerats för dagen. Blev en liten napp under VBÅ men nu är man fit for fight igen. Ikväll blir det gott och gala med S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0