Det var ett tag sen

Nu var det ett tag sen man bloggade och julhelgen har passerat. Tillbringade dagen innan julafton med släkten och sen med Anna, Fia och Jä för en uppesittarkväll. Julafton var lugn och skön, tillbringade större delen av dagen i sängen och kollade på TV, sen blev det jullunch med mamma och pappa innan Kalle, paketöppning, ännu mera mat och sen hem till Älsklingens mamma och ha det trevligt. Juldagen bjöd på lite plugg och kvällen spenderades på Konrad och med trevliga människor. Trotts tidig hemgång pga missförstånd eller något så var det en trevligt kväll. Baiksgris på Annandagen och mellandagsrea med S, hittade två nya älsklingar - en kamera och ett par konjakfärgade pumps. Hem till Älsklingen och bara ha det skönt och på ett sätt njuta av att julen var över, alla krav och måsten. Bara det nya året att se fram emot.

I torsdags var det back in buissnes när det gällde pluggandet. Gick nog helt ok även fast motivationen inte är på topp. Spenderade kvällen med S och E och kollade på Tomten är far till alla barn :). Igår var det fredag och ännu lite mera pluggande. På kvällen blev det bowling med Älsklingen och hanns familj och släkt, mycket trevligt. Sen blev det bio, Bee Movie. Mycket bättre än jag förväntat mig och man skrattar mycket :).

Lördag idag och bara några ynka dagar kvar av 2007. Har spenderat dagen med näsan i böckerna och hoppas på att de ger något. Ikväll blir det mys med S och L, var ett tag sen vi sågs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0