25:e februari

Måndag och solen skiner genom mitt fönster. Känns som en otrolig härlig start på veckan. Blev dock tidig uppstigning i morse eftersom seminariet började redan kl.8.00 och ingen akademisk kvart fick vi heller. Gick helt ok på seminariet, tack och lov. Fick en grej som vi skulle rätta till annars var hon nöjd. Tur det och glada var vi för vissa andra grupper blev ju totalt sågade. Tog lite semester idag med, men imorgon blir det full fart framåt igen. Resten av dagen kommer spenderas med att packa flyttkartonger och försöka skaffa mig en vettig försäkring. Senare ikväll blir det träning med S och den här veckan ska vi inte slarva. Ska sitta och drömma om Heidi Klum´s underbara klänning ett tag till. Helt underbar, ge mig.

image41
Heidi Klum och Seal på Oscarsgalan i natt. Skulle verkligen inte tacka nej till den underbara klänningen. Inte till hennes underbara frisyr heller, ge mig.

image42
Den magnifika knuten.


24:e februari


Så va denna vecka slut igen. Har spenderat större delen av veckan med PM:et, nu känns det som om vi har kommit en bit även fast vi inte riktigt vet vad vi ska göra och famllar i mörker. Hoppas vi får någon klarhet i allting imorgon på seminariet. Annars är det ju bedrövligt. Tog fredagen ledig från allt som har med PM att göra, eftersom vi förtjänade det. Spenderade dagen med att köpa grejer till lägenheten. Känns som om saker och ting börjar falla på plats nu. Enda jobbiga är att allt står och trängs i mitt rum nu så att det ser ut som hje kom och hjälp mig stökigt. Får bli till att packa flyttkartonger imorgon och ställa undan. Kvällen spenderades med bästaste S, blev en massa snack och en hel del LD också.

Igår var det lördag och våren var här. Solen sken och fåglarna kvittrade. Så det blev på med conversen och skinjackan och bara njuta. Sötaste Anna och jag tog en sväng på stan och shoppade lite innan vi gjorde ett litet besök hos en vän. Sen bar det av för att kolla på handboll och bästaste Fian, saknar <3. Tjejerna bjöd på mycket mål och en härlig seger. Sen kom Älsklingen och hämtade mig, åkte till Misto och köpte pizza. Åt mycket pizza, men den var ju så förädiskt god. Blev en liten tupplur efter maten innan det var tid för fotboll. Man U bjöd på en bra match och vi vart nöjda. Självklart blev det Mello sen och efter det en film. Björn Gustavsson imponerade i vanlig ordning, låg dubbelvikt av skratt. Du är som soda stremad oboy, du är allt en man kan få, du är bättre än die hard två....carina låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare, carina jag står chanslös jag är evigt din.

Idag är det söndag och absolut fixar dag. Har röjt rund i alla skåp och lådor och letat efter saker som är mina och ska få följa med till mitt nya hem. Hittade galet gammla dagböcker, med svåra tonårstankar och "problem". De ska gömmas på ett bra ställe. Har även köpt mig en liten minifrys som kommer passa kalasbra i mitt kök, man skulle kunna säga att den är söt, men det blir ju lite tokigt då det är en frys. Nu blir det söndags spa så att man är på topp till veckan som kommer.

18:e februari


En favorit som spelas väl, only for you

Spenderade gårdagskvällen med min Älskling. Gjorde ingenting speciellt, bara mös och hade det bra. Kollade lite på reprisen av Melodifestivalen för att höra hur det lät på TV, för det var ju inte världens bästa ljud i ABB Arena. Avslutade kvällen med att läsa lite tidningar innan jag somnade.

Så va det måndag igen. Hade lyxmorgon hemma i morse, sov länge, stressade inte, lyssnade på härlig musik påväg till skolan och kommer fram och får höra att föreläsningen är framflyttad en timme. Då hade jag ju kunnat sova en timme till. Men men vad göra. Blev en kopp te och lite snack med gruppen. Sen blev det en kortis till föreläsning som enbart bestod av att försöka ge klarhet i PM arbetet. Tror inte de lyckades så vidare bra :P men vi får se. Blev lite mer jobb på eftermiddagen och vi kom fram till någonting i alla fall. Har spenderat eftermiddagen i sängen med att läsa lite mera. Känns som om det är det enda jag gör, hoppas någonting fastnar i alla fall. Ikväll blir det träning med S och sen hem och försöka sova gott.

17:e februari




Fredagen bjöd på härligt vårväder, men utan värmen. Spenderade förmiddagen hos doktorn, blev stucken och fick en hel drös med ny medicin. Hoppas det blir rätsida på det här nu. Borde bli, så mycket som medicinen kostar. Sen blev det en sväng till skolan och klura lite på PM.et, inte för att det gav så mycket. Kan bero på att det va fredag och hjärnan vägrar fungera efter kl.12. Åkte ner på stan och mötte upp S. Träffade Alexandra och hennes polare och kollade lite på Ola. Spenderade kvällen hemma hos min Älskling, pratade en massa och sov gott i varandras armar.

Lördagen började sent, blev brunch på BK innan jag åkte hem från Älsklingen. Sov en timme när jag kom hem och sen var det bara att börja tagga. Gick hem till S föräldrar vid fem för en underbar middag och härligt vin. Fick sen skjuts av mamma till ABB Arena. Sen njöt vi i stora drag av Melodifestivalen, överlyckliga över att Häggqvist & Johnsson gick till andra chansen och lite deppiga över att Ola inte gick direkt. Annars mycket nöjda över kvällen. Höjdpunkten var nog Björn Gustavsson när han skulle flyga iväg med studiomannen, Henrik von Z. Vi tog en promenad in till stan och träffade Alexandra & co som hängde utanför Stadshotellet. Fick en glimt av Carola när hon kom med ett stort fång långa röda rosor och felparkerade sin lyx lincon till bil. Fick även en glimt av Sanna Nilsen innan vi bestämde oss för att åka hem. Avslutade kvällen med ett glas cola i S föräldrars kök.

Söndag idag och ingen större ork att göra någonting. Har röjt upp på rummet i alla fall, så nu kan man bo här i en vecka till. Har även försökt plugga lite, men artiklarna var på tok för långa och svåra. Ny vecka och nya tag i morgon och det lär behövas om vi ska komma någonstans med PM:et.

image38
Tack för sällskapet <3

14:e februari

Har spenderat för mycket tid i skolan de senaste dagarna. Men vad göra när instruktionerna till PM:et är så luddiga att det finns inget värre. Vi gör dock så gott vi kan och som tur är, är det ingen annan som fattar något heller. Så man är i gott sällskap :). Vi har i alla fall hittat ett företag som vill hjälpa oss. Spenderade måndagen i skolan, sen blev det träning med S och sen iväg på handboll med sötisAnna och H. Kollade på bästaste Fian som gjorde sitt 80:de mål för säsongen. Duktiga hon, synd att tjejorna förlorade bara :(. I tisdags blev det ännu mera skola, sen träning med S. Igår va det onsdag och mitten på veckan, ännu mera skola och en lugn kväll hemma med Älsklingen i telefonen.

Torsdag idag och alla <3dag. Åkte på utflykt till Solna med gruppen och besökte vårat företag och pratade med vice VD i över en timme. Tror vi fick all info vi behöver, nu gäller det bara att komma fram till hur den ska användas :P. Kom hem vid fem och har inte gjort mycket sen dess. Älsklingen är sjuk :(, så inte får man träffa honom på hjärtedagen heller. Men jag tycker ju om honom minst lika mycket alla andra dagar.

Imorgon är det fredag och full fart mot helgen, börjar tagga för lördag. Blir middag och S föräldrar med god mat och vin, sen Melodifestivalen och efter det hoppas vi på lite rajraj :).

image37
Tack för att ni finns <3

Melodifestivalen

"När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oror är som bortblåst och försvunnen
när Zimba återvänder i Lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut
Det har egentligen inte hit att höra
det är bara något man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk jag var kär, hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv
våga chansa och se hur det går
Vad är fegt, vad är mod, what is love
baby don't hurt me, don't hurt me no more
Från en afton som doftar lite YMCA
tack Göteborg ni är kärlek för mig"




Så va helgen över igen. Lämnade in den förbannade hemtentan i torsdags och tog helg med omedelbar verkan. Träffade Anna för lunch och en sväng på stan i fredags. Massa mysigt, lite shopping, snack och trevligt sällskap. Spenderade kvällen med S, såg På Smällen och hade det mysigt. Spenderade lördagen i sängen och gjorde ingenting. Mötte upp S på eftermiddagen och drog och tränade lite, 55 minuter kondition. Sen blev det hem och fixa sig innan Älsklingen kom och hämtade mig. Mysdejt med middag på la pasta och mys i biomörkret. Idag har det varit full fart hela dagen, kollat på grejer till lägenheten och har nog hittat allt jag behöver. Iveckan blir det lite skola, handboll imorgon kväll och i helgen är det Melodifestivalen som gäller. Lite vin sen är det party som gäller för mig och S i ABB arena.

image36


Ännu mera hemtenta

Ännu mera hemtenta idag. Har lyckats skrivit ihop svar på en fråga, men vete fan om jag är nöjd. Kan bero på att frågan är knäpp och att det knappt finns någon bra litteratur till frågan. Har i alla fall skrivit 1½ sida även fast det bara får vara 1. Får se till att solla lite mer imorgon när jag finslipar hela tentan.

Blev step med S igår, nytt pass och ny musik. Gick lagom bra, stod inte still hela tiden i alla fall :P. Ikväll får jag äntligen träffa min Älskling. Känns som om det var evigheter sen <3.

Hemntenta

Tillbringade helgen med att börja med hemtentan, shoppa loss på IKEA och njuta av min Älsklings sällskap. Igår var det tillbaka till vardagen som gällde. Fick gå hela vägen till skolan, och halva vägen hem eftersom det var isgata hela vägen och helt omöjligt att cykla. Snacka om att jag var arg när jag väl kom hem. Spenderade hela dagen i skolan, dubbelföreläsning och sen lite diskutioner som hemtentan. Kom nog fram till lite vettigt som jag kan ha nytta utav. Blev bara hemma på kvällen eftersom bilen inte startade när jag skulle iväg och träna med S. L kom även hem från Thailand igår, hoppas hon inte är allt för brun. Igår var det även våran dag, 4½ år <3.

Ska egentligen skriva hemtenta nu, men som alltid känner man att det finns massa annat att göra. Så här sitter jag och bloggar. Men nu ska jag ta mig i kragen så att de blir träning ikväll med S.

RSS 2.0