New year´s eve

Så var den här, den där dagen då alla ska göra det mest spektakulära på hela året. Man har styrt planer sen midsommar (nästan), köpt ny klänning som endast kommer att användas en gång, nya skor och ny väska har också införskaffats och förväntningarna är på topp. För den här kvällen måste slå alla andra kvällar det gångna året. Nyårasfton, välkomen och hejdå :).

Igår var en jävla skitkväll, Bingolotto lurade oss totalt. Öppnar den inköpta bingolotten och ser att det endast är två spelplaner. Jaja tänkte vi och fortsatte glada i hågen, men sen dröjde det en evighet innan det ens blev något spel. När det väl blev spel så ska man spela på båda spelplanerna samtidigt och det går tokfort, och sen är det ett kort jävla spel så inget bingo blir det heller trots att det var nära nära. Sen sket vi i det där spelet och kollade på Mona-Lisas leende.

Idag har jag hunnit med att röja upp i lägenheten och städat, så nu är det fin fint inför det nya året. Nu är det soffan med täcke och Snowroller som gäller. Spenderar nog resten av dagen här, min hjärna klarar inte av någon statistik idag, kanske imorgon. Ikväll blir det nyårsfirande med Älsklingen och grabbgänget med trerätters och trevligheter.

Imorgon är det tydligen någon som blir äldre, närmare 25 än 19. Men vad gör det. Så länge man är ung i sinnet :P. Det blir Ivanhoe med S och E på eftermiddagen och sen middag och födelsedagsfirande hos Mamma&Pappa.

Det sista av 2008

Spenderade måndagen med näsan i en av statistikböckerna. Hade dock varit trevligare med mys hemma hos Anna med Fia och Jä, men ibland måste man avstå från det goda. Gjorde en stor beställning från HM´s vårkatalog så nu är det fixat och klart, så rensning av garderoben står på schemat innan skolan börjar igen. Har iallafall bestämmt mig för att inte göra min fotovägg eftersom endast tre av korten kom i rätt storlek. Så ramarna åker tillbaka och byts mot lite garderobstillbehör, eller snarare skoförvaring. Spenderade kvällen hemma hos födelsedagsbarnet E, blev trerätters och en massa härligt snack. Var ju tvungna o berätta för Sanna om det senaste, och det höll ju oss igång ett bra tag.

Ny dag idag och sista riktiga dagen det här året. Det blev en hel del statistik idag med, men några av kapitlen som gicks igenom måste jag nog ta igen imorgon. Har röjt i lägenheten så det bara är att sätta igång med städningen imorgon. Det blev även en trip till ICA för att fylla på kylskåpet, oj vad dyrt det blev men vad mycket gott det finns i min kyl/frys nu :). Ikväll blir det bingolotto med S och E, har skaffat lotter åt oss så nu hoppas vi på miljonen.

2008 har gått så galet fort och det känns som igår då jag kämnade med B-uppsats. Det har varit ett galet år som alltid kommer finnas nära mitt hjärta. Nya kunskaper, nya upplevelser, nya erfarenheter, nya vänner, en ny lägenhet, många fester, galna upptåg, för mycket shopping och en början på ett liv med min Kärlek. Tack 2008 för en fantastisk tid, synd att vi inte ses igen. Men du kommer alltid finnas nära mitt hjärta som ett bra år. Hoppas 2009 tar efter dig och bjuder på många härliga erfarenheter.

Vem är Sanne J?

118100 tror att Sanne är en klimatmedveten pingla från Västerås, som älskar att studera och skaffa sig nya kunskaper. Vi tror att hon är väldigt modeintresserad och drömmer om att resa jorden runt i designers och trendspaningarnas tecken. En supersöt och fantastisk tjej! Så otroligt fel hade de då inte :)

En ny dag gryr och VLT kommer inmosande med tidningen strax efter 4 en måndagsmorgon. De där tidningsutdelarna saknar total finnes på hur man gör det där smidigt utan att väcka hela hushållet. Somnade sött vidare men sov inte så förträffligt bra. Morgon-smoothie har intagits och datorn har kollats av, och nu blir det till att plugga lite statistik.

Idag är det E´s stora dag och idag är vi äntligen lika gamla, men bara för tre dagar :P. Det blir födelsedagsmiddag och häng hemma på Golden Hill med de närmaste under kvällen. Oslagbart.

Maybe I´m back

Julen är över och höstterminen har sagt hej då så nu ska jag ge det här med blogg en ny chans. Hoppas på ett roligare liv i vår med mer intressant skola än statistik :P

Dagarna innan julafton och dagarna efter julafton och självklart julafton har varit fullproppade med aktiviteter och härliga tider. Började med lilla julafton för en vecka sedan hemma hos morbror med familj och massa annan släkt. Underbart trevligt. Älsklingen och jag passade även på att besöka hans mamma innan dagen var över. I tisdags blev det uppesittarkväll med Jä och Älsklingen, spelade bingolotto och var nära vinster många gånger. Julafton började men en underbar morgon med Älsklingen. Sen bar det av hem till mamma och pappa för mat, Kalle&co, mat, julklappar och lite fika. Blev en promenad hem till Älsklingens mamma för lite firande med dem innan jag och Älsklingen åkte hem till honom och njöt av en lugn julaftons kväll. Utgång på schemat i torsdags och det blev förfest hos E´s brorsa med sambo och vänner, efter det blev  det en lååång kväll på Pluto innan det blev taxi hem till S för en natt på soffan. Fredagen gick i slapphetens tecken och det var otroligt skönt. Igår blev det lite mellandagsrea med mamma och pappa, införskaffade två förtidiga födelsedagspresenter en dyr och en lite billigare. Men efter den här hösten förtjänar jag dem :).

Kvällen spenderades med Älsklingen som övveraskade med en underbar hemlagad middag medans jag fick vara prinsessa i soffan. Blev två HP filmer innan ögonen gick i kors. Idag har det varit en fixar-söndag, imorgon är det slut på latlivet då det är hög tid att börja plugga till omtentan i statistik. Nu blir det en film och en massa slappande.

RSS 2.0