Första snön för i vinter

Helgen har varit en riktigt toppenhelg. Började i fredags med lunch och fix hemma hos S, begav oss sen ner till stationen för att ta tåget till Uppsala. Kom fram utan större problem, låste in våra väskor och begav oss ut på stan. Blev en del fönstershoppande, fika och mat. Fixade iordning oss och begav oss till en bar och drack lite cider. Sen var det dags för utgång. Underbar musik, förträffligt sällskap och sen en live spelning. Efter spelningen lämnade vi krogen och upptäckte att det snöade. Första snön för den här vintern, mysigt men väldigt kallt. S och jag fick snällt vandra runt och slå oss ner på diverse snabbmatsresturanger eftersom bussen hem inte gick för än kvart i fem på morgonen. Vi överlevde, trotts att vi förs som bara den. Sov hela vägen tillbaka till Västerås, hoppade på cyklarna och cyklade hem till S och sov några timmar till.

image15


Lördagen började med cykeltur hem, fick lite lunch och sen åkte jag hem till Älsklingen. Fotboll stod för underhållningen. Inte världens bästa match, men ett väldigt bra referat på sista målet :). Blev lite mer fotboll och lite film innan vi åkte ner till Spicy och hämtade mat. Mycket onyttigt men massa gott. Sen blev det ännu lite mera film, innan tröttheten kom ifatt mig.

Vaknade utvilad i morse, för ännu en söndag. Söndagar måste verkligen vara de jobbigaste dagarna. Förstår inte varför, men så är det bara. Dagen har spenderats med massa plugg. Ikväll blir det bara till att ta de lugnt med Älsklingen som tittar förbi senare.

image16

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0