Ibland vill man bara hata kollektivtrafiken

Ibland vill man bara fått ett utbrott på kollektivtrafiken och ibland älskar man den. Eller älskar var väl ett starkt ord, men det är skönt att sätta sig på bussen med sin musik och bara koppla bort allting annat. Men ibland, som i tisdags morse och i dag så vill man bara hata den. När man sätter in enkelbussar under morgonens mest traffikerade avgångar och bussen är så full att folk står som packade sillar efter 4 hållplatser eller när det ska gå en buss med det inte kommer någon och man kommer försent för att VL har tabbat sig.

Torsdag idag och veckan närmar sig sitt slut. Träfade Maria i skolan i morse och fixade med inlämningsuppgiften och kom en liten bit på vägen iallafall. Blev lite att fundera på över helgen. Sen föreläsning och hem och plugga. Fick sitta i telefonkö till Studera i en halvtimme för att fråga vad de menar med mailen de skickar till mig. Ingen träning ikväll, hade dock varit skönt, men blir walk med S.

En riktig mysonsdag igår. Tidig uppstigning och plugg fram till lunch. Sen blev det en utflykt till Hälla med Älsklingen, IKEA och lite annat besöktes innan vi åkte hem till Älsklingens mamma och fikade. Kvällen spenderades hemma hos Älsklingen med hockey på TV, Huddingen-VIK. Och det gick inte bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0