New year´s eve

Så var den här, den där dagen då alla ska göra det mest spektakulära på hela året. Man har styrt planer sen midsommar (nästan), köpt ny klänning som endast kommer att användas en gång, nya skor och ny väska har också införskaffats och förväntningarna är på topp. För den här kvällen måste slå alla andra kvällar det gångna året. Nyårasfton, välkomen och hejdå :).

Igår var en jävla skitkväll, Bingolotto lurade oss totalt. Öppnar den inköpta bingolotten och ser att det endast är två spelplaner. Jaja tänkte vi och fortsatte glada i hågen, men sen dröjde det en evighet innan det ens blev något spel. När det väl blev spel så ska man spela på båda spelplanerna samtidigt och det går tokfort, och sen är det ett kort jävla spel så inget bingo blir det heller trots att det var nära nära. Sen sket vi i det där spelet och kollade på Mona-Lisas leende.

Idag har jag hunnit med att röja upp i lägenheten och städat, så nu är det fin fint inför det nya året. Nu är det soffan med täcke och Snowroller som gäller. Spenderar nog resten av dagen här, min hjärna klarar inte av någon statistik idag, kanske imorgon. Ikväll blir det nyårsfirande med Älsklingen och grabbgänget med trerätters och trevligheter.

Imorgon är det tydligen någon som blir äldre, närmare 25 än 19. Men vad gör det. Så länge man är ung i sinnet :P. Det blir Ivanhoe med S och E på eftermiddagen och sen middag och födelsedagsfirande hos Mamma&Pappa.

Kommentarer
Postat av: jäddan

Sanne bloggar! Välkommen tillbaka :)

2009-01-01 @ 16:59:39
URL: http://ettendaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0