14:e februari

Har spenderat för mycket tid i skolan de senaste dagarna. Men vad göra när instruktionerna till PM:et är så luddiga att det finns inget värre. Vi gör dock så gott vi kan och som tur är, är det ingen annan som fattar något heller. Så man är i gott sällskap :). Vi har i alla fall hittat ett företag som vill hjälpa oss. Spenderade måndagen i skolan, sen blev det träning med S och sen iväg på handboll med sötisAnna och H. Kollade på bästaste Fian som gjorde sitt 80:de mål för säsongen. Duktiga hon, synd att tjejorna förlorade bara :(. I tisdags blev det ännu mera skola, sen träning med S. Igår va det onsdag och mitten på veckan, ännu mera skola och en lugn kväll hemma med Älsklingen i telefonen.

Torsdag idag och alla <3dag. Åkte på utflykt till Solna med gruppen och besökte vårat företag och pratade med vice VD i över en timme. Tror vi fick all info vi behöver, nu gäller det bara att komma fram till hur den ska användas :P. Kom hem vid fem och har inte gjort mycket sen dess. Älsklingen är sjuk :(, så inte får man träffa honom på hjärtedagen heller. Men jag tycker ju om honom minst lika mycket alla andra dagar.

Imorgon är det fredag och full fart mot helgen, börjar tagga för lördag. Blir middag och S föräldrar med god mat och vin, sen Melodifestivalen och efter det hoppas vi på lite rajraj :).

image37
Tack för att ni finns <3

Kommentarer
Postat av: jäddan

du får verkligen se den där Ola många gånger du ;) må bästa man eller kvinna eller grupp vinna ikväll! puss sötisvännen :*

2008-02-16 @ 18:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0