17:e februari
Fredagen bjöd på härligt vårväder, men utan värmen. Spenderade förmiddagen hos doktorn, blev stucken och fick en hel drös med ny medicin. Hoppas det blir rätsida på det här nu. Borde bli, så mycket som medicinen kostar. Sen blev det en sväng till skolan och klura lite på PM.et, inte för att det gav så mycket. Kan bero på att det va fredag och hjärnan vägrar fungera efter kl.12. Åkte ner på stan och mötte upp S. Träffade Alexandra och hennes polare och kollade lite på Ola. Spenderade kvällen hemma hos min Älskling, pratade en massa och sov gott i varandras armar.

Lördagen började sent, blev brunch på BK innan jag åkte hem från Älsklingen. Sov en timme när jag kom hem och sen var det bara att börja tagga. Gick hem till S föräldrar vid fem för en underbar middag och härligt vin. Fick sen skjuts av mamma till ABB Arena. Sen njöt vi i stora drag av Melodifestivalen, överlyckliga över att Häggqvist & Johnsson gick till andra chansen och lite deppiga över att Ola inte gick direkt. Annars mycket nöjda över kvällen. Höjdpunkten var nog Björn Gustavsson när han skulle flyga iväg med studiomannen, Henrik von Z. Vi tog en promenad in till stan och träffade Alexandra & co som hängde utanför Stadshotellet. Fick en glimt av Carola när hon kom med ett stort fång långa röda rosor och felparkerade sin lyx lincon till bil. Fick även en glimt av Sanna Nilsen innan vi bestämde oss för att åka hem. Avslutade kvällen med ett glas cola i S föräldrars kök.

Söndag idag och ingen större ork att göra någonting. Har röjt upp på rummet i alla fall, så nu kan man bo här i en vecka till. Har även försökt plugga lite, men artiklarna var på tok för långa och svåra. Ny vecka och nya tag i morgon och det lär behövas om vi ska komma någonstans med PM:et.

image38
Tack för sällskapet <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0