Livet återgår till det normala

Sista dagen innan livet återgår till det normala och skolan sätter igång och alla röda dagar har försvunnit. Har spenderat dagen med att plugga inför tentan. Känner mig rätt säker men man ska aldrig vara för säker. Veckan som kommer blir nog en riktig höjdare, tenta på tisdag sen ledig i 1 ½ vecka, massa mys med Älsklingen, Grammisgalan och hotellnatt med S, sista födelsedagskalaset för mig och sen ska det köras igång med träningen - 3 pass den här vecka.

Fredagen besto av en massa pluggande, åkte hem till Älsklingen och väntade på att han skulle komma hem från jobbet och sen blev det massa mys på Våran dag. Kollade på Sportkrönikan och sen blev det en film. Sen blev det igår och det blev ännu mera pluggande, varvat med massa fix eftersom det skulle vara kalas för mig på kvällen. Fixade och donade större delen av eftermiddagen innan Anna, Jä och Fia kom. Vi åt en god middag -tillagad av mig- med massa snack och skratt. Sen blev det en hel del vin, spel, ost och kex och ännu mera snack och skratt. Kollade även på hockeyn med det gick ju som det gick. Men man kan faktiskt inte komma till en VM-final och inte spela hockey på 2 perioder och sen försöka vinna i sudden, synd men sant. Men det var bra spännande där på slutet :).

image34
Tack för att ni finns

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tycker att du har lite jobbig färg på texten, det blir lite svårt att se och läsa med den gråa bakgrunden. Annars trevlig blogg :)

2008-01-07 @ 13:28:07
Postat av: Anonym

och tack för att du finns. hoppas att danspasset på lö är inräknat i de tre :) rings, puss anna

2008-01-07 @ 21:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0