Sömnpiller

Blev Gala tillsamans med S hemma hos henne igår, E bangade. Det var en helt ok gala, men vissa stunder blev det lite pinasmt när tacktalen blev aningen för långa. Jag höll på och somna mitt i, men efter en dag med sjukt tidig uppstigning och full rulle hela dagen så är det tillåtet. Åkte hem efter Galan och somnade på ett litet kick.

Sov som ett litet barn i natt och vaknade av mig själv innan klockan ringde. Skönt. Blev en slapp morgon framför datorn med frukost och ett nytt avsnitt The City. Sen var det bara att ta tag i pluggandet, igen. Och den här nya boken är rena rama sömnpillret och det går å otroligt sakta frammåt. Sjukt hur man kan skriva en sån tråkig bok. Men men det är väl bara att bita ihop och fortsätta läsa. Men just nu är det VBÅ som gäller :). Har även bokat en massage och en ansiktsbehandling senare i vår för födelsedagspengarna. Så otroligt skönt det ska bli. Nu är det bara en make-up kurs som ska bokas men måste ha koll på lite annat innan.

Nu har jag äntligen beslutat mig efter att tanken legat och grott längst bak i huvudet en tid. I höst ska jag äntligen tatuera mig och det kommer att bli så fin. Skulle gärna redan göra det nu, men det saknas en hel del pengar :(. Blir till att följa med Älsklingen när han tatuerar sig i vår och ta reda på pris och boka en tid efter sommaren och innan London.

Be mine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0