Vårkänslor

Solen skiner och vårkänslorna smyger sig på. Tänk när snön börjar smälta bort, när man kan ta en tunnare jacka eller ingen jacka alls, tunna kläder och andra färger än svart som dominerar garderoben. Har gjor en beställning från HM på härliga vår/sommar kläder och vill ha dem nu. Men det dröjer innan de kommer och innan de kan användas. Men drömma kan man ju alltid. Om några månader så.

Det blev träning med S igår igen och det gick riktigt bra, förutom att benen känndes aningen stumma. Sen blev det en seg kväll i soffan. Vaknade som vanligt i natt lr rättare sagt i morse vid 4 när vlt kom och trodde att det var någon som kom in i lägenheten men jag var för trött för att orka bry mig om att kolla...I morse när jag vaknade var det självklart ingen som varit in i lägenheten, bara vlt som landat på min dörrmatta. Har inte gjort mycket alls idag, glider fortfarande runt i morgonrock :p. Har vikt gårdagens tvätt, målat naglarna och fixat inför kvällen då det bjuds på utgång med S, E och Sanna.

Nu blir det lite mera slappande och sen en timmes promenad med S innan kvällens förberedelser tar vid. Bubblet och cidrarna är på kylning, förfesten ordnad och sälskapet kanon. Vart vi hamnar är en annan femma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0